- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
geçmiş olsun kızına canım . Hadi bismillah yapacağız inşallah tekrarBugün aralıklı oruca başladım benim için en güzel diyet yöntemi olacak...bakalım cuma günü ne kadar gidecek...
Spor sadece 1 saat yapacam....
Bugün kızım hasta okula gitmedi onunla ilgilendim spor yapmadım ama ev içinde çok hareketliydim
Korkuyom senden benÇocukları park yatağa hapsedip 1000 ip atladım
2000 adım attım ama adım zor oluyor bakalım 10 bin olacak mı
Allah oruçlarınızı kabul etsin inşallahYa benim kızda illa kucağımda olacak yürünmüyor ki öyle. Çok da sıkılıyorum hergün 10bin adım yapılmaz öyle.
Bende normal oruç tutuyorum ama bana yaramıyor ya pek kilo veremedim oruca başlayalı. Benim için en ideali 6 öğün.
Allah kabul etsin canım. Bugünde tutuyorum bende.
Ay insülin direnci mi çıktı? Allah korusun, takiplerini iyi yaptır canım. İhmal etme sakın.benimkinde insülin direnci çıktı. Doktor ilaç başladı. Bunun sonu şeker hastalığı. Allah korusun o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdi .
ben çok büyük bir merakla bekliyorum. Çünkü bence vereceksin. Bu cuma birinciliği alacazzz
Anka kan tahlinin temiz mi?Merak edenler için yeni listemi buraya bırakıyorum. Yarın buna başlayacağım inşallah. Tabii ben zaten liste için değil de destek için gidiyorum. Bu kez olacak inşallah.
Haydi rast gele inşallahMerak edenler için yeni listemi buraya bırakıyorum. Yarın buna başlayacağım inşallah. Tabii ben zaten liste için değil de destek için gidiyorum. Bu kez olacak inşallah.
B12 ve dvit düşük biraz. İnsülin direnci de sınırda çıkmış.Anka kan tahlinin temiz mi?
Nörüyon
İnşallah canımben çok büyük bir merakla bekliyorum. Çünkü bence vereceksin. Bu cuma birinciliği alacazzz
DemiyomNörüyon
Vayyy bundan sonra ben de demem o zamanDemiyom
Akşam göreceğiz hırs yaptım hamlamam inşallahVayyy bundan sonra ben de demem o zaman
Bunlar kilo direnci yapıyor biliyor musun, demek ki o yüzden veremiyorsun. Doktor ilaç yazdı mıB12 ve dvit düşük biraz. İnsülin direnci de sınırda çıkmış.
Yıllardır düşük canım belli aralıklarla iğne kullanıyorum ama endoskopi yaptırmam lazımmış yediklerimden alamıyormuşum vitamin. Ama zaten beslenmeyi düzeltip şekeri hayatından çıkarınca enzimler düzelir diyorlar. Bu hafta veremediğim kiloları toplu vericemBunlar kilo direnci yapıyor biliyor musun, demek ki o yüzden veremiyorsun. Doktor ilaç yazdı mı
Hadi bakalım. Ben 2000 adım + 1000 ipte kaldım bakalım akşam tamamlayabilirsem 10 bine tamamlayacağım adımı.Akşam göreceğiz hırs yaptım hamlamam inşallah
Tamam canım ihmal etme ama tamam mı yine de bir kaç ay sonra bir daha bir git istersen. Vereceksin inşallah zaten fazla bir kilon da yok. VerirsinYıllardır düşük canım belli aralıklarla iğne kullanıyorum ama endoskopi yaptırmam lazımmış yediklerimden alamıyormuşum vitamin. Ama zaten beslenmeyi düzeltip şekeri hayatından çıkarınca enzimler düzelir diyorlar. Bu hafta veremediğim kiloları toplu vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?