Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

geçmiş olsun kızına canım . Hadi bismillah yapacağız inşallah tekrar
Çocukları park yatağa hapsedip 1000 ip atladım
2000 adım attım ama adım zor oluyor bakalım 10 bin olacak mı
Korkuyom senden ben

Allah oruçlarınızı kabul etsin inşallah

Selam Kızlar,
İşte geldim burdayım.

En azından hafta sonları elimden geldiğince nete hiç girmemeği tercih ediyorum. En fazla instagrama bakıyorum.
Tabi bu durumda menüleri de yazamıyorum. Bundan dolayı kusura bakmayın. Bundan sonra en azından menüleri yazmaya çalışacağım.

Ay insülin direnci mi çıktı? Allah korusun, takiplerini iyi yaptır canım. İhmal etme sakın.

Bugün hiç spor yapamadım modum aşırı düştü Spor yapınca motivasyonum çok artıyor. Eve dönüşte yürüyeceğim inşallah.

Bunlar kilo direnci yapıyor biliyor musun, demek ki o yüzden veremiyorsun. Doktor ilaç yazdı mı
Yıllardır düşük canım belli aralıklarla iğne kullanıyorum ama endoskopi yaptırmam lazımmış yediklerimden alamıyormuşum vitamin. Ama zaten beslenmeyi düzeltip şekeri hayatından çıkarınca enzimler düzelir diyorlar. Bu hafta veremediğim kiloları toplu vericem

Tamam canım ihmal etme ama tamam mı yine de bir kaç ay sonra bir daha bir git istersen. Vereceksin inşallah zaten fazla bir kilon da yok. Verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…