Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eşime soylıyım kapalı çarşıda çalışıyo yeri tam alsin
Kızlar napıyorsunuz sessiz kalmış buralar :))
Temizlik yaptım kizima corba yaptım ıspanagi yıkadım doğradım suda bekliyor

Kendimede kereviz yogurtladim ama acikmadim daha yemedim yarım saat yürüyüş yapacağım

Allah kabul etsin canim benimde bugun ilk gunum aksami guzel kapatiriz inşallah

Yok kız benimki öyle oruç değil if diyeti gibi yani sabah 10.30 akşam 17.00 yenilecek.. ertesi gün 10.30 a kadar tek bir fındık bile yemek yok.. sabah ve akşam arasında da bişey yemek yok...
Allah kabul etsin canım

Hmm if diyeti anladim canim hadi bakalim inşallah guzel sonuclar alirsin

Kızlar ya cam çerçeve kapı silmekten heryerim ağrıdı kaynanamda temizlik yapıyoruz eltimin eli de çok yavaş ben 6 kapı 4 çam çerçevesi sildim o hala 2 tane cami silemedi. Bi de ev o kdr pis ki 1 yıldır temizlenmemiş gibi . Sildigim yer toz bağlamış 4 kere aynı yeri siliyorum öyle temizleniyor ve çok dağınık .

Ben de oyuncakları topladım evi süpürdüm. Adım atacağım şimdi. Kucağımda 10 kilo çocukla kaç adım atabilirim bakalım

Ya benim kızda illa kucağımda olacak yürünmüyor ki öyle. Çok da sıkılıyorum hergün 10bin adım yapılmaz öyle.

Bende normal oruç tutuyorum ama bana yaramıyor ya pek kilo veremedim oruca başlayalı. Benim için en ideali 6 öğün.

Allah kabul etsin canım. Bugünde tutuyorum bende.

Kolay gelsin canım. Doğalgaz takılınca öyle oluyor maalesef. Gelin olmak kolay değil napalım

Allah kabul etsin canim

Allah kolaylık versin inşallah

Artilar gitmis üzerine bi o kadar daha gitmis
Ooo maşallah. Siz böyle söyleyince gaza geliyorum bende. Sonrada az yiyorum sütüm azalıyor. Amannn ne güzel gaza geldim zayıflama konusunda. Midem de küçüldü. Neyse oğluşumun sütü olsun da gerisi mühim değil.
Ben de çalışıyorum, öğle arasında bile çalışmak zorunda kaldım. Spor yalan oldu. Bir aralık bulabilirsem koşturacağım tuvalette yine
inanıyorum sana sen halledersin. Ben hala sabahları boğazım burnum çok dolu uyanıyorum. Gün içinde de halsizim. O yüzden spor yok daha.
Ben de oyuncakları topladım evi süpürdüm. Adım atacağım şimdi. Kucağımda 10 kilo çocukla kaç adım atabilirim bakalım
hadi bismillah.
bende if le çok güzel kilo verebiliyorum. Hadi bakalım hayırlı olsun senin de
Çocukları park yatağa hapsedip 1000 ip atladım
2000 adım attım ama adım zor oluyor bakalım 10 bin olacak mı
bence Çok mantıklı bir yöntem. bende ilk oğlumda öyle yapıyordum.
Kolay gelsin canım valla temizlik zor iş

Benim acilen eşimi de diyete davet etmem lazım Yoksa yoldan çıkıyorum kolayca.
benimkinde insülin direnci çıktı. Doktor ilaç başladı. Bunun sonu şeker hastalığı. Allah korusun o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdi .
Bu arada yeni tartıldım 70,6 geldim
4 günde 3,2 kilo nasıl verilir öğrenmek için izlemede kalın
ben çok büyük bir merakla bekliyorum. Çünkü bence vereceksin. Bu cuma birinciliği alacazzz

Oooo maşallah maşallah haftada bir böyle uyku uyusan daha ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…