- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Eşime soylıyım kapalı çarşıda çalışıyo yeri tam alsinCanım gecmıs olsun benım bebelerde hasta. Gunluk sakızı unutma lutfen bun al ısıt koy ben yaptım hemen kesıldı suan oksurme yok oldu sadece burun akıntısı var
Cumartesı 4000 adım 60 puan pazar 7000 adım 105 puan
Temizlik yaptım kizima corba yaptım ıspanagi yıkadım doğradım suda bekliyorKızlar napıyorsunuz sessiz kalmış buralar :))
Allah kabul etsin canim benimde bugun ilk gunum aksami guzel kapatiriz inşallahBugün aralıklı oruca başladım benim için en güzel diyet yöntemi olacak...bakalım cuma günü ne kadar gidecek...
Spor sadece 1 saat yapacam....
Bugün kızım hasta okula gitmedi onunla ilgilendim spor yapmadım ama ev içinde çok hareketliydim
Yok kız benimki öyle oruç değil if diyeti gibiAllah kabul etsin canim benimde bugun ilk gunum aksami guzel kapatiriz inşallah
hayır hayır kırılmadım, alışkın olmadığım için unutuyorum, ona da alışıcam inşallah.Sağol canım
Tamam kaptanim ne derse bende onu söylüyorum sizlere kirilmadin dimi ❤
Hepimiz kilolar için mücadele veriyoruz burda
Kaptan bir geldi pir geldiÇocukları park yatağa hapsedip 1000 ip atladım
2000 adım attım ama adım zor oluyor bakalım 10 bin olacak mı
Hmm if diyetiYok kız benimki öyle oruç değil if diyeti gibiyani sabah 10.30 akşam 17.00 yenilecek.. ertesi gün 10.30 a kadar tek bir fındık bile yemek yok.. sabah ve akşam arasında da bişey yemek yok...
Allah kabul etsin canım
Ben de oyuncakları topladım evi süpürdüm. Adım atacağım şimdi. Kucağımda 10 kilo çocukla kaç adım atabilirim bakalım
Bugün aralıklı oruca başladım benim için en güzel diyet yöntemi olacak...bakalım cuma günü ne kadar gidecek...
Bugün kızım hasta okula gitmedi onunla ilgilendim spor yapmadım ama ev içinde çok hareketliydim
Allah kabul etsin canim benimde bugun ilk gunum aksami guzel kapatiriz inşallah
Kızlar ya cam çerçeve kapı silmekten heryerim ağrıdı kaynanamda temizlik yapıyoruz eltimin eli de çok yavaş ben 6 kapı 4 çam çerçevesi sildim o hala 2 tane cami silemedi. Bi de ev o kdr pis ki 1 yıldır temizlenmemiş gibi . Sildigim yer toz bağlamış 4 kere aynı yeri siliyorum öyle temizleniyor ve çok dağınık .
Allah kabul etsin canimYa benim kızda illa kucağımda olacak yürünmüyor ki öyle. Çok da sıkılıyorum hergün 10bin adım yapılmaz öyle.
Bende normal oruç tutuyorum ama bana yaramıyor ya pek kilo veremedim oruca başlayalı. Benim için en ideali 6 öğün.
Allah kabul etsin canım. Bugünde tutuyorum bende.
Allah kolaylık versin inşallahKızlar ya cam çerçeve kapı silmekten heryerim ağrıdı kaynanamda temizlik yapıyoruz eltimin eli de çok yavaş ben 6 kapı 4 çam çerçevesi sildim o hala 2 tane cami silemedi. Bi de ev o kdr pis ki 1 yıldır temizlenmemiş gibi . Sildigim yer toz bağlamış 4 kere aynı yeri siliyorum öyle temizleniyor ve çok dağınık .
Ooo maşallah. Siz böyle söyleyince gaza geliyorum bende. Sonrada az yiyorum sütüm azalıyor. Amannn ne güzel gaza geldim zayıflama konusunda. Midem de küçüldü. Neyse oğluşumun sütü olsun da gerisi mühim değil.Artilar gitmis üzerine bi o kadar daha gitmis
inanıyorum sana sen halledersin. Ben hala sabahları boğazım burnum çok dolu uyanıyorum. Gün içinde de halsizim. O yüzden spor yok daha.Ben de çalışıyorum, öğle arasında bile çalışmak zorunda kaldım. Spor yalan oldu. Bir aralık bulabilirsem koşturacağım tuvalette yine
hadi bismillah.Ben de oyuncakları topladım evi süpürdüm. Adım atacağım şimdi. Kucağımda 10 kilo çocukla kaç adım atabilirim bakalım
bende if le çok güzel kilo verebiliyorum.Bugün aralıklı oruca başladım benim için en güzel diyet yöntemi olacak...bakalım cuma günü ne kadar gidecek...
bence Çok mantıklı bir yöntem.Çocukları park yatağa hapsedip 1000 ip atladım
2000 adım attım ama adım zor oluyor bakalım 10 bin olacak mı
Kolay gelsin canım valla temizlik zor işKızlar ya cam çerçeve kapı silmekten heryerim ağrıdı kaynanamda temizlik yapıyoruz eltimin eli de çok yavaş ben 6 kapı 4 çam çerçevesi sildim o hala 2 tane cami silemedi. Bi de ev o kdr pis ki 1 yıldır temizlenmemiş gibi . Sildigim yer toz bağlamış 4 kere aynı yeri siliyorum öyle temizleniyor ve çok dağınık .
benimkinde insülin direnci çıktı. Doktor ilaç başladı. Bunun sonu şeker hastalığı. Allah korusun o yüzden diyetisyene gitmeye karar verdi .Benim acilen eşimi de diyete davet etmem lazımYoksa yoldan çıkıyorum kolayca.
ben çok büyük bir merakla bekliyorum. Çünkü bence vereceksin. Bu cuma birinciliği alacazzzBu arada yeni tartıldım 70,6 geldim
4 günde 3,2 kilo nasıl verilir öğrenmek için izlemede kalın
Oooo maşallah maşallahSelam kızlar.
Yıllardır sabah 7-8 arası kalkarız bu gün çocukların uyuyacağı tuttudaha yeni kalktık kaldı benim diş yine Diyorum ki Allah allah bu gün güneş ne erken doğmuş erkenden tepeye çıkmış. Her gün karanlıkta kalkıyoruz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?