Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ya sizin de motivasyonunuzun düştüğü dönemler oluyor mu? Diyette 2. ayım, bu hafta kendimi çok kötü hissediyorum nedense... Canım çok sıkıldı. 5 kilo verdim, çöpe atmak istemiyorum, 10 kiloyu görmek istiyorum

bugün avm'ye gidip bişiler dene, hem daha güzel olduğunu hemde kilo verirsen daha da güzel olacağını hissedersen bence motive olursun. bi de kilon azaldı, hem zor gider hemde artık rahat etmişsindir çok normal bence.

Kendin mi yapıyorsun evde yoksa hazır mı? Ben de alayım ya da yapayım olmadı, sabah kahvaltısına güzel bir değişiklik olur.
bazen evde yapıyorum, sütü yoğurt suyuyla kestirip yapıyorum çok lezzetli oluyor. bi de burada üniversitenin ürünlerinin olduğu bi yer var, kendi ürünlerini satıyorlar, oradan alıyoruz çoğunlukla. süt işi çok zahmetli, koca koca bulaşıkları yıkamaya üşeniyorum.

haşlanmış mercimeği öyle haşlanmış haliyle mi yedin? ilginç bi akşam menüsü olmuş. denemek istiyorum.
Hayır ayranın içine kattım yedim yeşil mercimeği ben aşırı derecede seviyorum her yere katar yerim lahanaya, pırasaya, ıspanağa, ayrana, omlete
Ama çok yemişim galiba 100 gr bile eksilmemiş bu gün. %4 hayali gitti
Ya da B grubuna yasak diyorlar mercimek için onla mı alakalı acaba

Kendin mi yapıyorsun evde yoksa hazır mı? Ben de alayım ya da yapayım olmadı, sabah kahvaltısına güzel bir değişiklik olur.
Zayiflama surecinde lor cok iyi bir alternatif hem kalorisi cok dusuk hemde protein bakimindan zengin ister sade ye ister corekotu maydanoz dereotu pulbiber ekle ye istersende yumurtasini yap bende cok yerim

ben kan grubuyla beslenme olayına inanıyorum ya, onunla alakalı olabilir. bana da domates bile yaramıyor düşün

Benimde motivasyonum çok düşüyor ara ara. Bu hafta öyle bir dönemdeyim. Ama bende yeni koyafetler denemenin tekrar bizi gaza getireceğine inanıyorum
Zayiflama surecinde lor cok iyi bir alternatif hem kalorisi cok dusuk hemde protein bakimindan zengin ister sade ye ister corekotu maydanoz dereotu pulbiber ekle ye istersende yumurtasini yap bende cok yerim
Bende inanılmaz severim. Hatta sabah yine kavurdum yedik.

Tamam canım güzel bir fikirmiş, bir deneyeyim bakayım :) Elbise giymeyi çok istiyorum bakayım biraz.
Evet süt zahmetli oluyor bir de ziyan oluyor yarısı :)
Tamam canım sağ ol denyeceğim :)
Benimde motivasyonum çok düşüyor ara ara. Bu hafta öyle bir dönemdeyim. Ama bende yeni koyafetler denemenin tekrar bizi gaza getireceğine inanıyorum

Bende inanılmaz severim. Hatta sabah yine kavurdum yedik.
Yükseltmemiz lazım o motivasyonu valla. Aslında normal yani ara ara düşmesi, biz de insanız bazen bezginlik oluyor ama hedeften uzaklaşmak iyi değil.

Dun gece 12 bucuk gibi sahur yaptim gece regl oldum kahvalti yapmadim yeni yeni acikiyorum nasil yapiyim sizce ogle yemegi vaktindemi yiyiyim yoksa simdimi

Dun gece 12 bucuk gibi sahur yaptim gece regl oldum kahvalti yapmadim yeni yeni acikiyorum nasil yapiyim sizce ogle yemegi vaktindemi yiyiyim yoksa simdimi
öğle yemeğini kaçta yiyeceksin normalde? 12 gibiyse sıkıntı olmaz da 13-14 se bekleme olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…