Yasak mıumış ben de bugün kendime yeşil mercimek salatası yapmıştım akşam yerin diye. Bugün ve yarın dışarda programım var çıkmadan da yersem tok tutar diye düşünmüştümHayır ayranın içine kattım yedimyeşil mercimeği ben aşırı derecede seviyorum her yere katar yerim lahanaya, pırasaya, ıspanağa, ayrana, omlete
Ama çok yemişim galiba 100 gr bile eksilmemiş bu gün. %4 hayali gitti
Ya da B grubuna yasak diyorlar mercimek için onla mı alakalı acaba
Gamzeerdi 1 ayda yaklaşık 16 kg vermiş çok ilginç. Acaba ne uygulamıştı çok merak ettimKızlar 5. Takım bi ara yüksek yüzde çıkaranların listesini yapmıştı. Aklıma geldi incelemek isterseniz:) maibeyaz benimdukan yapmıştık takımca
Gerçi 1 haftada 8 kg veren de olmuş çok çok şaşırdımGamzeerdi 1 ayda yaklaşık 16 kg vermiş çok ilginç. Acaba ne uygulamıştı çok merak ettim
seni bulamadım yaKızlar 5. Takım bi ara yüksek yüzde çıkaranların listesini yapmıştı. Aklıma geldi incelemek isterseniz:) maibeyaz benimdukan yapmıştık takımca
Hani bakıyımBir çılgınlık yaptım temizlik yarışmasına pis mutfağımın fotosunu gönderdim
Bencede maşallah yani. 75den 60 a inmişGamzeerdi 1 ayda yaklaşık 16 kg vermiş çok ilginç. Acaba ne uygulamıştı çok merak ettim
Sende süper vermişsin canım. Maşallah. Yine bekliyoruzKızlar 5. Takım bi ara yüksek yüzde çıkaranların listesini yapmıştı. Aklıma geldi incelemek isterseniz:) maibeyaz benimdukan yapmıştık takımca
Üzülme cnm ya artık tokbencede az olmuş canım
her zaman
evet bi ara baya güzel yiyordum sabahları kahvaltıda. Tekrar başlayayım. Hatırlattığın için saol canım
yedin mi?
evdeyken 3 öğün yiyince daima yemek yapıyorum. O zamanda mutfaktan hiç çıkmıyomuşum gibi oluyor. Sinir oluyorum. Genelde yemeğim olmuyor yani. Ama salata yapabilirim sanırım. ☺
eskiden de vicdanlı biriydim ama anne olduktan sonra daha kötü oldum. Şimdi böyle anlattın ya oturup ağlayasım var.
Bende ctesi öyle hissettim. 2 sini birden yıkayınca bittim valla. Bide senin 3bence 40 puan olsun
Evet ıtıraf edıyorum butun takımların ortak ajanıyım benSeni hangi takım gönderdi itiraf et hadi
Ben 5 lt sutu peynır yapıp suyuyla da pogaca ekmek fılan yapıyordum o kadar guzel oluyor kı hem daha saglıklı sutten. Hemde zıyan olmamıs oluyor. Bu ara peynırlerde kı katkılardan dolayı evde peynır yapımına taktım. Bakalım yapabılır mıyım deneyecegımTamam canım güzel bir fikirmiş, bir deneyeyim bakayım :) Elbise giymeyi çok istiyorum bakayım biraz.
Evet süt zahmetli oluyor bir de ziyan oluyor yarısı :)
Tamam canım sağ ol denyeceğim :)
Yükseltmemiz lazım o motivasyonu valla. Aslında normal yani ara ara düşmesi, biz de insanız bazen bezginlik oluyor ama hedeften uzaklaşmak iyi değil.
biz %4 yapalım da yine birinci oluruzAnka şimdi %13 yapması hiç bişey ifade etmiyor mu? %4 mü sayılıyor? Yazık ama
Bende dip bucak girdim eve2 halı koltuk takımı sıldım. Mahfoldum. Sabah bebelerın sesı cıkmıyodu bı baktım tezgahtan cokokremı almıslar mıncıklamıslar dolaplar fırın halı saclarına kadar cıkolatadaha dun yıkamıstım gerı kahvaltı yapmadan onları yıka halıyı topladım kucuktu banyoda yıkayacagım daha.. ısler bı suru
Kolay gelsin ankam sana güveniyorum 69 düşünBana da misafir gelecek kızlar akşama görüşürüz. Bu seferki kısırı kendi yapılacak gelecek
ben yapmıştım bu listeyi, akrebi kırmızıya boyayan da benim :)Kızlar 5. Takım bi ara yüksek yüzde çıkaranların listesini yapmıştı. Aklıma geldi incelemek isterseniz:) maibeyaz benimdukan yapmıştık takımca
Biz evde hiç ekmek poğaça filan tüketmiyoruz ya kalıyor öyle o yüzdenEvet ıtıraf edıyorum butun takımların ortak ajanıyım ben
Ben 5 lt sutu peynır yapıp suyuyla da pogaca ekmek fılan yapıyordum o kadar guzel oluyor kı hem daha saglıklı sutten. Hemde zıyan olmamıs oluyor. Bu ara peynırlerde kı katkılardan dolayı evde peynır yapımına taktım. Bakalım yapabılır mıyım deneyecegım
Bızde cok yenıyor. Pogaca almayız ben yaparım ekmegıde yapsaydım dogal yasama tam uyardıkBiz evde hiç ekmek poğaça filan tüketmiyoruz ya kalıyor öyle o yüzdenBazen çorbalara katıyorum ama yine de fazla geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?