Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yasak mıumış ben de bugün kendime yeşil mercimek salatası yapmıştım akşam yerin diye. Bugün ve yarın dışarda programım var çıkmadan da yersem tok tutar diye düşünmüştüm

Kızlar 5. Takım bi ara yüksek yüzde çıkaranların listesini yapmıştı. Aklıma geldi incelemek isterseniz:) maibeyaz benim dukan yapmıştık takımca
seni bulamadım ya yüzde 10 yapmışlar resmen ağzım açık kaldı
Bir çılgınlık yaptım temizlik yarışmasına pis mutfağımın fotosunu gönderdim
Hani bakıyım

Kızlar 5. Takım bi ara yüksek yüzde çıkaranların listesini yapmıştı. Aklıma geldi incelemek isterseniz:) maibeyaz benim dukan yapmıştık takımca
Sende süper vermişsin canım. Maşallah. Yine bekliyoruz

Tünaydın Kızlar,
Dün ve bugün işler çok yoğun. Şu an yeni geçebildim yerime.
Tabi bu durum menülerime de yansıdı; açlık olarak.
Dün kü Menüm;

Saat 07:00
1 Fincan Sütlü Kahve

Saat 11:30
1 Haşlanmış yumurta, Bir dilim Peynir ( Bu saate kadar açtım)

Saat 13:00
1 Fincan Yeşil Çay

Saat 15:00
1 Elma

Saat 17:00
2 Ceviz, 3-5 Badem, Yarım Avuç K. üzüm

Saat 19:30
Balık, Salata

Anka şimdi %13 yapması hiç bişey ifade etmiyor mu? %4 mü sayılıyor? Yazık ama

Üzülme cnm ya artık tok

Seni hangi takım gönderdi itiraf et hadi
Evet ıtıraf edıyorum butun takımların ortak ajanıyım ben
Ben 5 lt sutu peynır yapıp suyuyla da pogaca ekmek fılan yapıyordum o kadar guzel oluyor kı hem daha saglıklı sutten. Hemde zıyan olmamıs oluyor. Bu ara peynırlerde kı katkılardan dolayı evde peynır yapımına taktım. Bakalım yapabılır mıyım deneyecegım

2 halı koltuk takımı sıldım. Mahfoldum. Sabah bebelerın sesı cıkmıyodu bı baktım tezgahtan cokokremı almıslar mıncıklamıslar dolaplar fırın halı saclarına kadar cıkolata daha dun yıkamıstım gerı kahvaltı yapmadan onları yıka halıyı topladım kucuktu banyoda yıkayacagım daha.. ısler bı suru

Anka şimdi %13 yapması hiç bişey ifade etmiyor mu? %4 mü sayılıyor? Yazık ama
biz %4 yapalım da yine birinci oluruz
Bende dip bucak girdim eve
Çocuklu ev aynı da anlattığın gibi oluyor
Bir yeri temiz yaparken diğer taraf berbat oluyor .yorucu ama aman napalım sağlıklı olsunlar da

ben yapmıştım bu listeyi, akrebi kırmızıya boyayan da benim :)

Biz evde hiç ekmek poğaça filan tüketmiyoruz ya kalıyor öyle o yüzden Bazen çorbalara katıyorum ama yine de fazla geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…