- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
Çok dikkatsizimdir ben evet10 gündür yazıyor yeni mi gördün maviii
Biri maviyi durdursunCnm adım 12000 oldu cumartesiye puan olarak 180 puan ekler msn G gunesli gunler
Çok mu yedinSelam kızlarm
Bugün menüm
Sabah 9.00
Sucuklu omlet
Peynir
Zeytin
1 lokma bal ekmek
Akşam 16.00
1 tabak bezelyeli tavuklu pilav
Buraya kadar iyi ama bundan sonra yememe gereken bir şey yedim ne olduğunu yazmayayım ama şekerli bir şey.Zıvanadan çıktım üzgünüm
Spor 6000 adım
Su 1.5 lt
Su perisi86
Evet bu hafta çok daha hirsliyim bakOoo rakibem çok dişlibu hafta iyi çalışmalıyım gerçi şuan yatıtorum ter bastı bi terlesem atacam inşallah hastalığı...
Ankam gecen hafta eşim ve kızıma kalem böreği kizarttim kaldı mutfaga girip durdukca ben yemiycem seni dedimAslında böyle daha kötü. Kedilere versem daha iyiydi bu şekilde bedene de zulmetmiş oluyoruz
Eminim benim arkadaşlarım özellikle kendine güvenen artı veya sabit gelmezEline sağlık canımz benim koyduğum küçük hedefleri tutturamadık hiç ama inşallah bunları tuttutururuz
Cuma tartiyi ve takima nasıl yazarım bu yiyeceklerimi diye düşün yemeGünaydın kızlar bugün doğumgününe davetliyim yarın akraba günümüz var zor bir hafta sonu beni bekliyor. Yemeden Arada kaynamaya çalışacağım çocuklara falan yedirirm yine . Bu hafta sonu çok motiveyim bakalım en az hasarla çıkmam lazım bu haftasonundan
Ahh ahh bacak sağlam degil yaparım da dizim fenaCnm bacaklarını 90 derce dizlerinden büküp havaya kaldırıp mekiği öyle çek inş anlatabilmisimdir. Karnın gitmesinin tek yolu mekik
Kız birakmam seni sen benim gizli rakibimsin❤❤❤Allah bana@mavimli hocam çıkmış ama kendisi Çarşambaya kadar yok olacak :) Neyse sağlık olsun artık.
Saatleri unutmayalimdaAy ne güzel yazmışsın canım, ellerine sağlık. İnşallah. Ben pazartesi topluca yazacağım menümü.
Geçmiş olsun canımKahvaltı 10:30
3 mantar 1 yumurtayla omlet
1 dilim eti form
Öğle 12:30 4 tavuk kanat 1 bardak ayran
15:00
1 küçük kase kısır
1 kibrit kutusu kadar kek
20:30 limon sıkılmış maden suyu
1 lt su
Su perisi86
Hastanedeydik oğlum hasta , 15 de bir komşum çağırdı onları orda yedim çok yorucu bir gündü
Aynen hizina kimse yetişemiyor kız bide karın kasi yapmış hiç kiskanmadimBiri maviyi durdursun
2 kere üst üste kazandın bu hafta da kazanırsan haftaya senin puanlarını almıcam 3 haftayeter daaa
Yok içmedim kaptanım ..Geçmiş olsun magnezyum kullanmadım dimi sen. Regl ağrılarına da iyi geliyor aslında. Ya da kadın otu al canım ağrılı oluyorsa onun da faydası var.
Biri maviyi durdursun
2 kere üst üste kazandın bu hafta da kazanırsan haftaya senin puanlarını almıcam 3 haftayeter daaa
Bu hafta artık şekerli yemesen mi canım yaİyi akşamlar menüm
Kahvaltı (9.30)
Yarım tabak yumurta salatası
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Öğlen 13 gibi
1 dilim bisküvili pasta
Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
Yoğurt
1 dilim ekmek
Spor 10bin adım 15 dk eliptik
150+60 210 puan
G gunesli gunlerSu perisi86
Aaaa düğün ne zaman kiBen bugun beyaz eşya, koltuk takımı vs dolandım durdum. Gelin ayakkabısı aldım :) Epey yoruldum
Atamanın sonuçları ne zaman belli olacak canımGünaydınnn ben her zamanki gibi işe gidiyorum. Çünkü bekarlar pazsr gününü kullanmiyor zaten bizim hic gezmeye sevdiklerimizi gormeye ihtiyacımız yok
Anket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
Gecikmeli de olsa "Bahar temizligi" yarışmamız başlamıştır :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: sizden ricam yorum yaparken kirici ve rencide edici yorumlar yapilmamasi.sonucta buradaki cogu kadin bebekli ve ya calisan bayanlar.bizim icin onemli olan motive olmak,motive etmek:temizlik:foto atan cesur...www.kadinlarkulubu.com
Oy kullansanıza kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?