Selam kızlar
Off kahvaltıda simit yedimo kadar bana almayın dayanamıyorum diyorum yine gidip alıyorlar. Pazar günleri 10:30 da sıcak sıcak çıkıyor bi getiriyorlar eve her yer simit kokuyor aldırmayacağım bi daha 65 olana kadar ev halkına da yasak
Nolcak böyle ya sen veriyorsun yine ben veremiyorum da yine kaçamak yapıyorumBenim de kahvaltıda misafirim vardı serbest yedim valla
Soğukta ne pikniği yahuGünaydın kızlar pikniğe gidiyorum Allah yardımcım olsunKarbonhidrat yemeyecrğim inşallah
Yok kaptanım kaçırmam bugün. Köye gidiyoruz ev var ama piknik diyoruz biz onaSoğukta ne pikniği yahuben burnumu çıkaramıyorum dışarı
Dün kotanı doldurdun bence yeter
MaalesefAnka oyumu kullandım, tutturdum mu baksana bi:)))
Haayyy tühhhMaalesef
Bende öyle tahmındw bulundum bakalım tuttumuSenin en küçük oğlan değil miydioradan yürümüştüm
Yarından itibaren şekersiz 21 gün diyetine başlayacağım. Bugün yiyeyim deBu hafta artık şekerli yemesen mi canım ya
Hayır yaa sakınnnn bak saçını çekerim seninYarından itibaren şekersiz 21 gün diyetine başlayacağım. Bugün yiyeyim deben de insülin direnci de çıkıyor diyetle ilaca ihtiyaç duymadan atlatıyorum bu diyetle yine zamanıngeldi sanırım
BakayımBende öyle tahmındw bulundum bakalım tuttumu
Evet senin oy bendeBende öyle tahmındw bulundum bakalım tuttumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?