Merakla bekliyoruz. Ben de sabah dayanamadım tartıldım. 63,3. Şükürler olsunAaaa yatağa taktım tartıyı unuttum 69 oldum mu acaba
Kullanıcı Adı | 20.12.2019 | 21.12.2019 | 22.12.2019 | 23.12.2019 | 24.12.2019 | 25.12.2019 | 26.12.2019 | 654. Etap |
Anka | 0 | |||||||
MorVampirella | 225 | 300 | 150 | 675 | ||||
Elifcig93 | 0 | |||||||
mavimli | 0 | |||||||
Su Perisi86 | 100 | 100 | 200 | |||||
zeyas | 320 | 320 | 90 | 337 | 1067 | |||
Mavi95 | 532,5 | 172,5 | 395 | 1100 | ||||
aslihancngz | 190 | 90 | 0 | 265 | 545 | |||
asliayet | 0 | |||||||
cemrenil | 150 | 210 | 215 | 150 | 725 | |||
suukaa | 0 | 90 | 90 | |||||
madamhd | 155 | 155 | ||||||
wendy | 45 | 37,5 | 75 | 157,5 | ||||
soffty | 0 | |||||||
gulenyuzumsunsen | 0 | 0 | ||||||
zeyneppk | 0 |
Valla şuan nasılsına verceğim tek cevabim acııımmmmGünaydın canımmm nasılsın
Diyet ve spordaki disiplininden belli zaten maşallahımı koyayım şurayaValla şuan nasılsına verceğim tek cevabim acııımmmmonun harici çok iyiyim cnm çok şükür. Kalkayımda kahvaltımı hazırlıyım
Bu arada yatağı toplamak gerçekten gün içi beni çok motive eder sanki tüm işler bitmiş gibi hissederim genelde hemen toplarım
Siz dedikten sonra kan grubuna göre baktım ama yer elmasını görememiştim. O kadar çok şey yasak ki diyete uygun olan. Olmayanlarda kilo yaptığı için doğal olarak yememek lazım ee ne yiyeceğiz pekiYemek bağımlılığı kitabın adı canım.
Okuyunca insana bi özgüven geliyorbenim suçum değil ki beyin kimyam bozuk moduna giriyorsun
Test var kitapta dopamin mi seratonin mi eksik onu tespit ediyorsun. Sonra beslenmeni hiç değiştirmeden hangisi eksikse ona uygun aktivite ekliyorsun. Sonraki hafta beslenmeni düzenlemeye başlıyorsun. 28 günlük programı var. Kitabı okumak lazım bence
B kan grubuna yasak canım. Geçen hafta da yazmıştım gördün mü bilmiyorum tarçın da b grubuna yasak olduğu için bu kadar ödem yaptı bence sende. Sen bi 15 gün kan grubuna göre yasakları çıkarıp denesene ne kadar etliliyor seni. Beni çok etkiliyor mesela. Ama en sevdiğim mercimek, tahin vb yasak olduğu için uyamıyorum.
Ben kahvaltıdan hemen sonra çocukların ve kendi yatağımı toplarım. Çarşaflar gergin ve yumuşatıcı kokmalı sık sık yıkarım. Yoksa akşam tekrar yatamam yatsımda huzurla uyuyamam. Çocuklar da aynı şekilde. Hatta ayda bir yastıkların yünlerini de küvete döker havalandırır iç mitillerini yüksek ısıda kaynatıp temizler mis gibi yatarımOhhh yatak toplamayan biri daha
Hayy maşallah, ben de böyle biri olmak isterdim ama sanırım aşırı tembelim. Takdir ediyorum. Sende de zaten disiplinli bir hava var spor ve diyetten anlıyorum. Demek ki bu teori cidden doğru.Ben kahvaltıdan hemen sonra çocukların ve kendi yatağımı toplarım. Çarşaflar gergin ve yumuşatıcı kokmalı sık sık yıkarım. Yoksa akşam tekrar yatamam yatsımda huzurla uyuyamam. Çocuklar da aynı şekilde. Hatta ayda bir yastıkların yünlerini de küvete döker havalandırır iç mitillerini yüksek ısıda kaynatıp temizler mis gibi yatarımyazarken yoruldum
Kızımın odasını üzerini giydirdikten sonra hemen toplarim yataginida düzeltirimSu perisi86 de kesin yatak düzeltenlerden?
Evet anlamıştım böyle olduğunuKızımın odasını üzerini giydirdikten sonra hemen toplarim yataginida düzeltirim
Kendi yatagimida kızım gittikten sonra toplarim
Geri yatıp uyuyamiyorum evi temizlemem lazım
Süpür sil toz al wc yıka en son banyoyi yikayip öyle kahvaltımi yaparım
Sağol cnm güzel düşüncen için bazen çok disipliniyim bazen aşırı tembelim düzensiz bir ruh halim varDiyet ve spordaki disiplininden belli zaten maşallahımı koyayım şuraya
Yani burada takip ettiğim kadarı ile iyisin bence :) Bana göre hepiniz iyisiniz zaten deSağol cnm güzel düşüncen için bazen çok disipliniyim bazen aşırı tembelim düzensiz bir ruh halim var
Afiyet olsun ne dedi diyetisyen peynir de yok yumurta haslamasini hiç sevmem lezzetsiz gelmiştir bana cocuklugumdan bu yana70,1 ile devam ediyoruzkahvaltım
Off çok iyi gözüküyo70,1 ile devam ediyoruzkahvaltım
Ben bu kadar uyusam, bi de çocuklar okul gitse ben de kül kedisi olurumDün gündüz uyumadım ama bugün kesin uyurumşimdi kızıma yemek hazirliycam
Kendime yeşil mercimek yemeği dereotlu cacık yaparım aksama
Öğlen çorba içerim sadece
Coook uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?