Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Keske evde yapabilsek annemin elektrikli saci var ama kim ugrasacak doğal katkisiz yapmak ne güzel oluyor memleketten gelen ekmekleri dilip dondurucuya koyuyorum kizima yumurtaya bulayip kizartiyorum çok seviyo
Evet evde yapabilsek harika olur dediğin gibi ama ben yokluğunu da çok aramıyorum açıkcası. Ekmek biraz bağımlılık yapıyor bende. Ekmek batağına düştüm mü her şeyi ekmeğe bana bana yemek istiyorum

Onları da aslında helalliği şüpheli diye yememek lazım. Ben de işte tam olarak müslüman gibi beslenemediğim için size ne diyim
İnşallah öğreneceğiz hep beraber

Benim kan grubum AB yani bana herşey yasak Bende merak edip aldım kitabı okudum yıllar önce bi baktım çoğu şey yasak ben buna uyamam dedim attım kenara. Şimdi tekrar bakardım ama galiba annemde bıraktım kitabı.

Çoğu zaman eşim benden sonra kalkıyor o yüzden hemen toplayamıyorum. Ama ilk fırsatta toplarım yatağı dağınık sevmem bende.

Onları da aslında helalliği şüpheli diye yememek lazım. Ben de işte tam olarak müslüman gibi beslenemediğim için size ne diyim
İnşallah öğreneceğiz hep beraber
Ne olduğunu bile bile yiyoruz aslında, hepimiz biliyoruz sonuçta ama nefsimize söz geçiyor mu? Onu başarmak zaten bizim buradaki amacımız. Yoksa mezun olmasına oluruz buradan ama üç dört ay sonra tekrar aynı kiloya dönersek işte o beslenme düzenimizi değiştirmediğimiz için olacak.

Benim eşim toplamış gitmiş hevesim içimde kaldı
Eşim yatağı çocuklardan önce kaparsa toplar gerçekten ama son zamanlarda oturma odasında sürünüyordu

AB sıkıntılı gerçekten. A ya mı yatkınsın B ye mi onun bulman lazım önce.

Bende öyleyim maalesef. Gidip gelip bişeyler atıştırırım oturup doğru düzgün yemem. İşyerindeyken öğle arası hep fast food zaten

Kızlar yılbaşı hedefini tutturan var mı?

Bende öyleyim maalesef. Gidip gelip bişeyler atıştırırım oturup doğru düzgün yemem. İşyerindeyken öğle arası hep fast food zaten
O fast food alışkanlığı bizi bitiriyor zten. İçinde mono sodyum glutamat varmış ve bu yerken insana zevk veren bir maddeymiş. Yani ürünün lezzetini artırıyormuş. Neredeyse her şeyin içinde bu tuzdan var içindekilere baktığımda. Bağımlılık yapıyormuş insanda.

Peygamber efendimizin yeme şekli de 2 öğün hatta bazen 2 günde toplam 3 öğün ama uyamıyoruz maalesef

Evet maalesef ama çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…