ben hiç bi takımda degilim:)Migi iyi misin kuzu yolları mı karıştırdın
Evet evde yapabilsek harika olur dediğin gibi ama ben yokluğunu da çok aramıyorum açıkcası. Ekmek biraz bağımlılık yapıyor bende. Ekmek batağına düştüm mü her şeyi ekmeğe bana bana yemek istiyorumKeske evde yapabilsek annemin elektrikli saci var ama kim ugrasacak doğal katkisiz yapmak ne güzel oluyor memleketten gelen ekmekleri dilip dondurucuya koyuyorum kizima yumurtaya bulayip kizartiyorum çok seviyo
Hayy maşallah, ben de böyle biri olmak isterdim ama sanırım aşırı tembelim. Takdir ediyorum. Sende de zaten disiplinli bir hava var spor ve diyetten anlıyorum. Demek ki bu teori cidden doğru.
Onları da aslında helalliği şüpheli diye yememek lazım. Ben de işte tam olarak müslüman gibi beslenemediğim için size ne diyimÇok güzelmiş, buna kulak vermek lazım cidden. Ben alıştım aç kalmaya aslında böyle bir düzenim var. Tek sıkıntım aşırı tatlıya düşkünüm, abur cubur çok seviyorum. Saplıksız şeyler tüketiyoruz eşimle maalesef :/
Yemek bağımlılığı kitabın adı canım.
Okuyunca insana bi özgüven geliyorbenim suçum değil ki beyin kimyam bozuk moduna giriyorsun
Test var kitapta dopamin mi seratonin mi eksik onu tespit ediyorsun. Sonra beslenmeni hiç değiştirmeden hangisi eksikse ona uygun aktivite ekliyorsun. Sonraki hafta beslenmeni düzenlemeye başlıyorsun. 28 günlük programı var. Kitabı okumak lazım bence
B kan grubuna yasak canım. Geçen hafta da yazmıştım gördün mü bilmiyorum tarçın da b grubuna yasak olduğu için bu kadar ödem yaptı bence sende. Sen bi 15 gün kan grubuna göre yasakları çıkarıp denesene ne kadar etliliyor seni. Beni çok etkiliyor mesela. Ama en sevdiğim mercimek, tahin vb yasak olduğu için uyamıyorum.
Sabah kalkınca yatağını toplarsan dünyayı değiştirebilirmişsinmotivasyon kitabı. Küçük şeyleri başarmanın önemini anlatıyormuş. ben toplamıyorum gün içinde çocuklarla yatıp boğuşup duruyoruz. Yarından itibaren toplayacağım bakalım nolcak
Ne olduğunu bile bile yiyoruz aslında, hepimiz biliyoruz sonuçta ama nefsimize söz geçiyor mu? Onu başarmak zaten bizim buradaki amacımız. Yoksa mezun olmasına oluruz buradan ama üç dört ay sonra tekrar aynı kiloya dönersek işte o beslenme düzenimizi değiştirmediğimiz için olacak.Onları da aslında helalliği şüpheli diye yememek lazım. Ben de işte tam olarak müslüman gibi beslenemediğim için size ne diyim
İnşallah öğreneceğiz hep beraber
Benim eşim toplamış gitmiş hevesim içimde kaldıBenim kan grubum AB yani bana herşey yasakBende merak edip aldım kitabı okudum yıllar önce bi baktım çoğu şey yasak ben buna uyamam dedim attım kenara. Şimdi tekrar bakardım ama galiba annemde bıraktım kitabı.
Çoğu zaman eşim benden sonra kalkıyor o yüzden hemen toplayamıyorum. Ama ilk fırsatta toplarım yatağı dağınık sevmem bende.
Çok güzelmiş, buna kulak vermek lazım cidden. Ben alıştım aç kalmaya aslında böyle bir düzenim var. Tek sıkıntım aşırı tatlıya düşkünüm, abur cubur çok seviyorum. Saplıksız şeyler tüketiyoruz eşimle maalesef :/
İnşallah tutarlarMarullar gayet muntazam kesilmişlerumarım tok tutar önemli olan o
Kızlar yılbaşı hedefini tutturan var mı?
Üye adı boy Yaş Başlangıç Hedef Güncel Yılbaşı Hedefi 1 Anka 165 32 72 60 70,1 60 2 @MorVampirella 155 25 68,7 60 67 62 3 @Cordelia_1605 170 42 86,9 60 İZİNLİ 4 @fantastikaaa 166 31 88,5 69 İZİNLİ 80 5 @Elifcig93 164 26 64,2 59 60,3 6 @asya_01 161 29 77 62 İZİNLİ 65 7 @mavimli 173 41 80,4 65 78,9 72 8 Su perisi86 158 33 86 70 79,4 78 9 @zeyas 163 30 87,6 65 83,5 80 10 @Mavi95 176 24 72,1 65 İZİNLİ 69 11 G gunesli gunler 156 29 68,3 60 63 60 12 @asliayet 167 25 76,5 60 72,9 13 cemrenil 170 33 66 58 62 58 14 suukaa 172 30 92,3 69 85,4 85 15 @Sarayca 158 39 75,2 60 70,8 65 16 madamhd 170 29 87,3 70 80,8 79 17 gulenyuzumsunsen 160 27 83 70 79,9 78 18 @wendy 162 34 82,5 60 81 ?? 19 @ada81 159 38 64,1 52 63,6 60 20 @soffty 154 38 63,8 55 61,9 60 22 @SuSKuNKuS 68
10 kilo verirsem tutacak benimKızlar yılbaşı hedefini tutturan var mı?
O fast food alışkanlığı bizi bitiriyor zten. İçinde mono sodyum glutamat varmış ve bu yerken insana zevk veren bir maddeymiş. Yani ürünün lezzetini artırıyormuş. Neredeyse her şeyin içinde bu tuzdan var içindekilere baktığımda. Bağımlılık yapıyormuş insanda.Bende öyleyim maalesef. Gidip gelip bişeyler atıştırırım oturup doğru düzgün yemem. İşyerindeyken öğle arası hep fast food zaten
Peygamber efendimizin yeme şekli de 2 öğün hatta bazen 2 günde toplam 3 öğün ama uyamıyoruz maalesefEvet çok öğünlü liste çok sıkıntılı, aç kalmak da kötü bir şey değil hem Japonların beslenme sırrı oymuş zaten. İkigai diye bir kitapta okumuştum. Sürekli yiyince rölantide çalışan araba gibi mide sürekli hırhırhır çalışıyor. Es vermek lazım gibi geliyor. Ben de doğum yaptıktan 10 ay filan sonra diyetisyene gittim. Öyle bir liste vermişti ki sürekli öğün vardı. Yapamadım. Bir arkadaşıma göndermiştim resmin listenin, o zaman bana karatayı önermişti.
Kızlar yılbaşı hedefini tutturan var mı?
Evet sen veSu perisi86 tutturdu tabi ki hem yılbaşına 1 hafta var çarşambaya geliyor ya 900gr verirsem benimde tutmuş olacak.
O fast food alışkanlığı bizi bitiriyor zten. İçinde mono sodyum glutamat varmış ve bu yerken insana zevk veren bir maddeymiş. Yani ürünün lezzetini artırıyormuş. Neredeyse her şeyin içinde bu tuzdan var içindekilere baktığımda. Bağımlılık yapıyormuş insanda.
Sen bana yaklaşamamışsın mı diyorsun şimdi ne diyorsunYaklaşanlar varsuukaa tutturacak gibi geldi bana.
Bende yazacaktım beni unuttun galiba o iş tamamSu perisi86 tutturdu tabi ki hem yılbaşına 1 hafta var çarşambaya geliyor ya 900gr verirsem benimde tutmuş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?