Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Spor yapan herkesi tebrik ediyorum kızlar
3 hafta üst üste B Baharyagmuru35 kazandı. Onu saymıyorum artık
Bu haftanın spor kraliçesi Z zeyas
Tebrik ederim canım
Peki bu kadar spora neden gitmedi kilo
Teşekkür ederim kaptanım. aslında 3 gün tam anlamıyla spor yaptım hedefim 1 hafta boyunca o performansı sergilemekti ama regl oldum üstüne kızım hastalandı bide dün eliptik yaptım işte. Birde kaptanım ben 10 kilo vermiş oldum 92 ile başlamıştım çünkü ilk 5 kilo hızlı gitti zaten geçmiş diyet deneyimlerdede haftada 1 kilo hiç verememişimdir yavaş yavaş gidiyor benim kilolar. Sporun bana katkısı motivasyonumu sabit kılıyor irademi güçlendiriyor ve vücudumu şekillendirip inceltiyor

Menum kızlar
Sabah 10.40
2 has yum bir domates salatalık 5 zeytin
2 dil tambugday ekmek cay

Ara 15 de
4 kasık yoğurt
Yarım portakal

Akşam 17 de
5 kasık yoğurt
3kasık lor
1 has yum

Ara 21de
1 portakal sütlü kahve ile

Su 2 lt
Spor ayağım sıkıntı lı kızlar burktum 4 gun önce tam iyileşim spora da gececem inşallah

Kizlar kaç sene önce eşim bi spor aleti almıştı
Adını unuttum bi kac hareket yaptım onunla şimdi bisiklet ceviriyorum

Resmini sonra atarim adini bilsem onunla baska neler yapabilirim bakarım netten

Afiyet olsun canım benimde diz kapagimda ağrı var banyoda düştüm geçen hafta emar çekildi sonuç çıkmadı daha
Geçmiş olsun sanada

Zayifladigimi sikilastigimi pantolonlardan anlıyorum popo kısmında bollasmalar var bacak kismindada

Karin ve sirt çalışmam lazım alt tarafla sıkıntım yoksorun göbek sırt göğüsler kivaminda

Anladım canım. Yarın kim kaç kilo vermiş yapıcam bakalım 1. olursun belki
Akşam hiç olmamış. Bunlar ikisi bile aynı anda yenmemesi gerekirken sen üçünü karıştırmışsın
Kizlar kaç sene önce eşim bi spor aleti almıştı
Adını unuttum bi kac hareket yaptım onunla şimdi bisiklet ceviriyorum

Resmini sonra atarim adini bilsem onunla baska neler yapabilirim bakarım netten
Resmini at netten aratalım resimle canım

Benim de alttan gidiyor
Sinir oluyorum o koca göbek sırt kollar dururken alt kısım inceliyor
Neyse pozitif düşünelim orasida eriyecek istersek başarırız
Anka sanada derler eminim çocuklar pesinde nasil zayiflayamiyorsun diye

Kızımı beni gören aktif birisin senin zayıf olman gerekirken kilo alıyorsun diyorlar

Yok ya aksine beni gören 4 çocuk doğurmuşsun iyisin böyle zayıflarsan çocukların peşinde koşamazsın güçsüz kalırsın diyorlar ondan bi özgüven geliyor sonra aynaya bakınca hepsi gidiyor tabii

adını bilen varmı dizlerini duz yerine koyup ellerimle tutup ileri geri topluyorum kendimi

Bide üzerine basip o tutma yerlerinden yukarı kaldirdim lastikleri sert kollarimi calistirdim

Yok ya aksine beni gören 4 çocuk doğurmuşsun iyisin böyle zayıflarsan çocukların peşinde koşamazsın güçsüz kalırsın diyorlar ondan bi özgüven geliyor sonra aynaya bakınca hepsi gidiyor tabii
Boyun uzunsa normal kilon aslinda
Ben 57 kilodaykende göbeğim vardı hamilemisin diye sorarlardı evlenmeden önce

Benim en küçük gorumcem 168 boyu kilo 62 boyunca kızı var hiç 2cocuk doğurmuş gibi değil valla onlarida ben doğurmuşum gibiyim

Relax flex miş adı canım
Altta video var. Önerilen videolara da bi bak orda da var videoları

Tşk ederim canım sağol kızım sirtimda suansenin netin var telefonu bana ver diyobundan bakamiyorum biseye böyle yazinca anlıyo kime yazıyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…