Teşekkür ederim kaptanım. aslında 3 gün tam anlamıyla spor yaptım hedefim 1 hafta boyunca o performansı sergilemekti ama regl oldum üstüne kızım hastalandı bide dün eliptik yaptım işte. Birde kaptanım ben 10 kilo vermiş oldum 92 ile başlamıştım çünkü ilk 5 kilo hızlı gitti zaten geçmiş diyet deneyimlerdede haftada 1 kilo hiç verememişimdir yavaş yavaş gidiyor benim kilolar. Sporun bana katkısı motivasyonumu sabit kılıyor irademi güçlendiriyor ve vücudumu şekillendirip inceltiyorSpor yapan herkesi tebrik ediyorum kızlar
3 hafta üst üste B Baharyagmuru35 kazandı. Onu saymıyorum artık
Bu haftanın spor kraliçesi Z zeyas
Tebrik ederim canım
Peki bu kadar spora neden gitmedi kilo
İstifra ettim vallaOlabilir canım ya tuzlu çubuk kraker fln yesen
Afiyet olsun canım benimde diz kapagimda ağrı var banyoda düştüm geçen hafta emar çekildi sonuç çıkmadı dahaMenum kızlar
Sabah 10.40
2 has yum bir domates salatalık 5 zeytin
2 dil tambugday ekmek cay
Ara 15 de
4 kasık yoğurt
Yarım portakal
Akşam 17 de
5 kasık yoğurt
3kasık lor
1 has yum
Ara 21de
1 portakal sütlü kahve ile
Su 2 lt
Spor ayağım sıkıntı lı kızlar burktum 4 gun önce tam iyileşim spora da gececem inşallah
Anladım canım. Yarın kim kaç kilo vermiş yapıcam bakalım 1. olursun belkiTeşekkür ederim kaptanım. aslında 3 gün tam anlamıyla spor yaptım hedefim 1 hafta boyunca o performansı sergilemekti ama regl oldum üstüne kızım hastalandı bide dün eliptik yaptım işte. Birde kaptanım ben 10 kilo vermiş oldum 92 ile başlamıştım çünkü ilk 5 kilo hızlı gitti zaten geçmiş diyet deneyimlerdede haftada 1 kilo hiç verememişimdir yavaş yavaş gidiyor benim kilolar. Sporun bana katkısı motivasyonumu sabit kılıyor irademi güçlendiriyor ve vücudumu şekillendirip inceltiyor
Akşam hiç olmamış. Bunlar ikisi bile aynı anda yenmemesi gerekirken sen üçünü karıştırmışsınMenum kızlar
Sabah 10.40
2 has yum bir domates salatalık 5 zeytin
2 dil tambugday ekmek cay
Ara 15 de
4 kasık yoğurt
Yarım portakal
Akşam 17 de
5 kasık yoğurt
3kasık lor
1 has yum
Ara 21de
1 portakal sütlü kahve ile
Su 2 lt
Spor ayağım sıkıntı lı kızlar burktum 4 gun önce tam iyileşim spora da gececem inşallah
Resmini at netten aratalım resimle canımKizlar kaç sene önce eşim bi spor aleti almıştı
Adını unuttum bi kac hareket yaptım onunla şimdi bisiklet ceviriyorum
Resmini sonra atarim adini bilsem onunla baska neler yapabilirim bakarım netten
Benim de alttan gidiyorZayifladigimi sikilastigimi pantolonlardan anlıyorum popo kısmında bollasmalar var bacak kismindada
Karin ve sirt çalışmam lazım alt tarafla sıkıntım yoksorun göbek sırt göğüsler kivaminda
Sinir oluyorum o koca göbek sırt kollar dururken alt kısım inceliyorBenim de alttan gidiyor
Yok ya aksine beni gören 4 çocuk doğurmuşsun iyisin böyle zayıflarsan çocukların peşinde koşamazsın güçsüz kalırsın diyorlarSinir oluyorum o koca göbek sırt kollar dururken alt kısım inceliyor
Neyse pozitif düşünelim orasida eriyecek istersek başarırız
Anka sanada derler eminim çocuklar pesinde nasil zayiflayamiyorsun diye
Kızımı beni gören aktif birisin senin zayıf olman gerekirken kilo alıyorsun diyorlar
Boyun uzunsa normal kilon aslindaYok ya aksine beni gören 4 çocuk doğurmuşsun iyisin böyle zayıflarsan çocukların peşinde koşamazsın güçsüz kalırsın diyorlarondan bi özgüven geliyor sonra aynaya bakınca hepsi gidiyor tabii
Relax flex miş adı canımadını bilen varmı dizlerini duz yerine koyup ellerimle tutup ileri geri topluyorum kendimi
Bide üzerine basip o tutma yerlerinden yukarı kaldirdim lastikleri sert kollarimi calistirdim
Yok uzun değil canım 165 boyum. Kocama göbeğim var benim deBoyun uzunsa normal kilon aslinda
Ben 57 kilodaykende göbeğim vardı hamilemisin diye sorarlardı evlenmeden önce
Tşk ederim canım sağol kızım sirtimda suanRelax flex miş adı canım
Altta video var. Önerilen videolara da bi bak orda da var videoları
Benim görümcem de çok zayıf. 4 çocuğu var onun da 55 kilo oldu zorla mamalarla falan. 50 falandıBenim en küçük gorumcem 168 boyu kilo 62 boyunca kızı var hiç 2cocuk doğurmuş gibi değil valla onlarida ben doğurmuşum gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?