Tamam haftaya rakibizSeninle bu hafta rakip olurduk ama şimdi senin odemdir 2kiloya yakın verirsin bi daki haftaya kesin rakibiz ama
doymadım valla :))))Doydunmu kizben yediklerimi düşününce seninki az göründü gözüme açlık iyidir ıyi afiyetler olsun❤
Ayyy cok heyecanlandim yoksa benmiyim takımda birinci
Unuttum sormayi kaç ciktin bugün tartida canım merak ediyorum
mandalinaya nolmuşki yüzünü kapatıyorsun bence çok güzel menü ve sporBugün yediklerim
Sabah
09:45 yagda yumurta peynir iki dilim salam iki dilim tb ekmeği yeşil çay
12:35bi mandalina
15:00 şekersiz türk kahvesi 10cig fındık
17:00 Bi küçük mandalina daha
18:30 bi tabak lahana sarması bol acılı bulgurla sarılmış 4kaşık yoğurt
22:00 yeşil çay
Spor
20dk tempolu yürüyüş 50p
30×2 60 zor hareket 10p
20dk kondisyon bisiklet 60p
Toplam 120p
G gunesli gunler
Ben bu hafta birincilik için savaşacağımOff sonunda sonuncu da olduk kızlar
Haftaya 1. lik istiyorum. Kaçamak yapmıyoruz 19:00 dan sonra bir şey yemiyoruz. Sporu ihmal etmiyoruz. Lütfen biz bunu yapabiliriz
Sonuç listesi daha hazırlanmamış canimBen sonuncu muyum
Evet maalesefBen sonuncu muyum
Hasibe g yitik şifada anlatıldığı şekilde besleniyor. Açlıklar yapıyor. 3 günlük.Simdi baktım 6 takımdan hasibeg güzel kilo vermiş if diyeti yapıyordu galiba
10 takımdansa perihan 2kilo vermiş
Ikiside 8takimda beraber yarışmıştık sevindim iki adına da ama çok kıskandım
Canım bütün hafta netim yoktu arada eşimden bağlanıp okuyup kaçtım bugün yüklendi net anca geldim okuyarakEki Görüntüle 2569861
Bu da rakipler arasında ki birinciler
Başta kendi rakibim olmak üzere herkesi tebrik ediyorum
Daha iyisini yapmak için çabalayalım inşallah
Bilgisayarım yok kusura bakmayın böyle hazırlayabildim
Soffty ve suskunkus un da bildirimlerini bulamadım kızlar
Haftaya ben de 66,9 olacağım beni beklesene 1 hafta eşitlenelimİ
Canım bütün hafta netim yoktu arada eşimden bağlanıp okuyup kaçtım bugün yüklendi net anca geldim okuyarak
Geçen hafta 67.2 güncel 66.9
Bu hafta tartıda yaşadığım şoku anlatayım sana o zaman. Kızım hala diş çıkartamadı ateşlenip duruyor bende grip oldum ev aldı başını gidiyor ne bulduysam yedim yedim de yedim yani birde regl oldum tartıya bir çıktım 70.6 kendime koca bir ohaaaaa dedim 2 günde oldu bunlar. Sonra hastalıktan iştah kalmadı 2 gündürde neredeyse hiç bişey yemeden gezdim sonuç buHaftaya ben de 66,9 olacağım beni beklesene 1 hafta eşitlenelim
Hatta sen kilo al biraz bana yaklaş benim işim daha kolay olsun
Allahım yine bilmişimBu arada çay dökülen halı benimdi yarışmada tutturanlara teşekkür ederim
yaparsın sen merak etme.Darısı sana canım. 78,5 altına inince kilo vermiş gibi hissetmeye başlayacağım ben. Çünkü yazın o kilodaydım.
hadi inş. Kendine de dikkat et. Eğer uzun süren halsizlik mide kazınması olursa kas kaybın oluyormuş sanırım. Buna dikkat et olurmuEvet baya uçuk rakamlar. Diyetisyende şaşırdı zaten hiç böyle bişey görmedim dedi. Bu ay da oruç tutacam nasipse. Biraz daha sistemimde değişiklik yapmaya çalışacağım bakalım nasıl olacak. İnşallah yanlışlık vardır.
geçmiş olsun canımEşim akşam vardıyasında uzandım biraz kızlar napıyor bakim dedim. Midem bulaniyor basım ağrıyor üşüttüm galiba.
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2569861
Bu da rakipler arasında ki birinciler
Başta kendi rakibim olmak üzere herkesi tebrik ediyorum
Daha iyisini yapmak için çabalayalım inşallah
Bilgisayarım yok kusura bakmayın böyle hazırlayabildim
Soffty ve suskunkus un da bildirimlerini bulamadım kızlar
5 miydi o?Bu arada çay dökülen halı benimdi yarışmada tutturanlara teşekkür ederim
yaparsın sen merak etme. ❤ Ah ah bende yazın 74tüm. Ama bu yaza 69 olarak gireceğim
hadi inş. Kendine de dikkat et. Eğer uzun süren halsizlik mide kazınması olursa kas kaybın oluyormuş sanırım. Buna dikkat et olurmu
geçmiş olsun canım
Ellerine sağlık canım ❤❤
5 miydi o?
Off yaa bir kaç saatliğine de olsa benden şişmanmışsın insan bi söylerBu hafta tartıda yaşadığım şoku anlatayım sana o zaman. Kızım hala diş çıkartamadı ateşlenip duruyor bende grip oldum ev aldı başını gidiyor ne bulduysam yedim yedim de yedim yani birde regl oldum tartıya bir çıktım 70.6 kendime koca bir ohaaaaa dedim 2 günde oldu bunlar. Sonra hastalıktan iştah kalmadı 2 gündürde neredeyse hiç bişey yemeden gezdim sonuç bukilo almak ne kadar kolay vermek Bi o kadar zor
Benimde tam tersi üst inceliyor kalça bacaklar olduğu gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?