Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

mandalinaya nolmuşki yüzünü kapatıyorsun bence çok güzel menü ve spor
Off sonunda sonuncu da olduk kızlar
Haftaya 1. lik istiyorum. Kaçamak yapmıyoruz 19:00 dan sonra bir şey yemiyoruz. Sporu ihmal etmiyoruz. Lütfen biz bunu yapabiliriz
Ben bu hafta birincilik için savaşacağım

Simdi baktım 6 takımdan hasibeg güzel kilo vermiş if diyeti yapıyordu galiba
10 takımdansa perihan 2kilo vermiş
Ikiside 8takimda beraber yarışmıştık sevindim iki adına da ama çok kıskandım

Ayın 10 una kadar ne kadar kilo versem kar modundayım. Zayıflicam zaten diye kıyafet almadım kendime. Pantolon kalmadı evde 75 i görürüm inşallah

İ
Canım bütün hafta netim yoktu arada eşimden bağlanıp okuyup kaçtım bugün yüklendi net anca geldim okuyarak
Geçen hafta 67.2 güncel 66.9

Haftaya ben de 66,9 olacağım beni beklesene 1 hafta eşitlenelim
Hatta sen kilo al biraz bana yaklaş benim işim daha kolay olsun
Bu hafta tartıda yaşadığım şoku anlatayım sana o zaman. Kızım hala diş çıkartamadı ateşlenip duruyor bende grip oldum ev aldı başını gidiyor ne bulduysam yedim yedim de yedim yani birde regl oldum tartıya bir çıktım 70.6 kendime koca bir ohaaaaa dedim 2 günde oldu bunlar. Sonra hastalıktan iştah kalmadı 2 gündürde neredeyse hiç bişey yemeden gezdim sonuç bu kilo almak ne kadar kolay vermek Bi o kadar zor

Darısı sana canım. 78,5 altına inince kilo vermiş gibi hissetmeye başlayacağım ben. Çünkü yazın o kilodaydım.
yaparsın sen merak etme. Ah ah bende yazın 74tüm. Ama bu yaza 69 olarak gireceğim
hadi inş. Kendine de dikkat et. Eğer uzun süren halsizlik mide kazınması olursa kas kaybın oluyormuş sanırım. Buna dikkat et olurmu
Eşim akşam vardıyasında uzandım biraz kızlar napıyor bakim dedim. Midem bulaniyor basım ağrıyor üşüttüm galiba.
geçmiş olsun canım
Ellerine sağlık canım
Bu arada çay dökülen halı benimdi yarışmada tutturanlara teşekkür ederim
5 miydi o?

Off yaa bir kaç saatliğine de olsa benden şişmanmışsın insan bi söyler

Benimde tam tersi üst inceliyor kalça bacaklar olduğu gibi duruyor

Benimde öyle üstüm ince zaten yine üstten gidiyor. Kayınpederim geldi dün sen niye bu kadar zayıfladın diyor. Dedim onun için uğraşıyorum. Ne oldun hiç bakıyormusun aynaya diyor ilaç milaç öyle şeyler zararlı millet ölüyor onlardan diyor. Dedim ben ilaç bişey kullanmıyorum normal yemek yiyorum. E nasıl zayıfladın o zaman diyor. Dedim doktora gidiyorum o söylüyo bana neden ne kadar yiyeceğimi. Ya bırak bu işleri diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…