Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok 1nci olamam cnm buraya geldiğim kiloyu bildirmiştim sana başlangıç kilosu diye. 87 küsurdu tam hatırlayamadım

Son düzenleme:
Zayifladigimi sikilastigimi pantolonlardan anlıyorum popo kısmında bollasmalar var bacak kismindada

Karin ve sirt çalışmam lazım alt tarafla sıkıntım yoksorun göbek sırt göğüsler kivaminda
Benimde öyle elma tipi diyorlarya. Göğüs mide karın sırt en zor eriyen yerler

Benim görümcem de çok zayıf. 4 çocuğu var onun da 55 kilo oldu zorla mamalarla falan. 50 falandı
Şans mı şanssızlık mı bilemedim. Geçen bi arkadaşla künefeciye gittik. Aşırı zayıf zorla kaymaklı katmer söyledim ve yedirttim kendi yerime alamıyorum kg dedikçe. Böyle yersen işte alırsın dedim

Hava yagmurlu burnumu çıkaramadım dışarı. Yarın cumartesi pazarı kuruluyor oğlumu babasına bırakıp pazara gidecem yağmurda olsa. Sacma oldu hepsinide yıyemedim zaten midem almadı

Benimde tam tersi üst inceliyor kalça bacaklar olduğu gibi duruyor

Kızlar menüm:

Sabah 8.30
4 zeytin
1 dilim peynir
4 grissini

Öğlen 13.30
1 armut

Akşam 18.30
Yarım tabak çorba
1 kepçe türlü

Su 1.5 lt

Spor 6bin adım
Doydunmu kizben yediklerimi düşününce seninki az göründü gözüme açlık iyidir ıyi afiyetler olsun❤
Yok 1nci olamam cnm buraya geldiğim kiloyu bildirmiştim sana başlangıç kilosu diye. 87 küsurdu tam hatırlayamadım
Ayyy cok heyecanlandim yoksa benmiyim takımda birinci
Eşim akşam vardıyasında uzandım biraz kızlar napıyor bakim dedim. Midem bulaniyor basım ağrıyor üşüttüm galiba.
Unuttum sormayi kaç ciktin bugün tartida canım merak ediyorum

Yok tartılmadım 3 gun önce 80 küsürdü

Bugün yediklerim
Sabah
09:45 yagda yumurta peynir iki dilim salam iki dilim tb ekmeği yeşil çay

12:35bi mandalina

15:00 şekersiz türk kahvesi 10cig fındık

17:00 Bi küçük mandalina daha

18:30 bi tabak lahana sarması bol acılı bulgurla sarılmış 4kaşık yoğurt

22:00 yeşil çay
Spor
20dk tempolu yürüyüş 50p
30×2 60 zor hareket 10p
20dk kondisyon bisiklet 60p
Toplam 120p
G gunesli gunler

Off sonunda sonuncu da olduk kızlar
Haftaya 1. lik istiyorum. Kaçamak yapmıyoruz 19:00 dan sonra bir şey yemiyoruz. Sporu ihmal etmiyoruz. Lütfen biz bunu yapabiliriz
Yaaa bakmadım daha paylasima

Doğru söylüyorsun kaptanim hatta çarşamba perşembe ekstra yag yakıcı şeyler tuketelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…