Tablet PC falan varsa relaks fleks egzersiz aleti yaz çıkıyorTşk ederim canım sağol kızım sirtimda suansenin netin var telefonu bana ver diyo bundan bakamiyorum biseye böyle yazinca anlıyo kime yazıyosun diyo
Yok 1nci olamam cnm buraya geldiğim kiloyu bildirmiştim sana başlangıç kilosu diye. 87 küsurdu tam hatırlayamadımAnladım canım. Yarın kim kaç kilo vermiş yapıcam bakalım 1. olursun belki
Akşam hiç olmamış. Bunlar ikisi bile aynı anda yenmemesi gerekirken sen üçünü karıştırmışsın
Resmini at netten aratalım resimle canım
Sağolasın canimAfiyet olsun canım benimde diz kapagimda ağrı var banyoda düştüm geçen hafta emar çekildi sonuç çıkmadı daha
Geçmiş olsun sanada
Benimde öyle elma tipi diyorlarya. Göğüs mide karın sırtZayifladigimi sikilastigimi pantolonlardan anlıyorum popo kısmında bollasmalar var bacak kismindada
Karin ve sirt çalışmam lazım alt tarafla sıkıntım yoksorun göbek sırt göğüsler kivaminda
Şans mı şanssızlık mı bilemedim. Geçen bi arkadaşla künefeciye gittik. Aşırı zayıf zorla kaymaklı katmer söyledim ve yedirttim kendi yerime alamıyorum kg dedikçe. Böyle yersen işte alırsın dedimBenim görümcem de çok zayıf. 4 çocuğu var onun da 55 kilo oldu zorla mamalarla falan. 50 falandı
Hava yagmurlu burnumu çıkaramadım dışarı. Yarın cumartesi pazarı kuruluyor oğlumu babasına bırakıp pazara gidecem yağmurda olsa. Sacma oldu hepsinide yıyemedim zaten midem almadıAnladım canım. Yarın kim kaç kilo vermiş yapıcam bakalım 1. olursun belki
Akşam hiç olmamış. Bunlar ikisi bile aynı anda yenmemesi gerekirken sen üçünü karıştırmışsın
Resmini at netten aratalım resimle canım
Benimde tam tersi üst inceliyor kalça bacaklar olduğu gibi duruyorSinir oluyorum o koca göbek sırt kollar dururken alt kısım inceliyor
Neyse pozitif düşünelim orasida eriyecek istersek başarırız
Anka sanada derler eminim çocuklar pesinde nasil zayiflayamiyorsun diye
Kızımı beni gören aktif birisin senin zayıf olman gerekirken kilo alıyorsun diyorlar
adını bilen varmı dizlerini duz yerine koyup ellerimle tutup ileri geri topluyorum kendimi
Bide üzerine basip o tutma yerlerinden yukarı kaldirdim lastikleri sert kollarimi calistirdim
Olursun canım ya baya çok var yaza
Spor yapan herkesi tebrik ediyorum kızlar
3 hafta üst üste B Baharyagmuru35 kazandı. Onu saymıyorum artık
Bu haftanın spor kraliçesi Z zeyas
Tebrik ederim canım
Peki bu kadar spora neden gitmedi kilo
Doydunmu kizKızlar menüm:
Sabah 8.30
4 zeytin
1 dilim peynir
4 grissini
Öğlen 13.30
1 armut
Akşam 18.30
Yarım tabak çorba
1 kepçe türlü
Su 1.5 lt
Spor 6bin adım
Ayyy cok heyecanlandim yoksa benmiyim takımda birinciYok 1nci olamam cnm buraya geldiğim kiloyu bildirmiştim sana başlangıç kilosu diye. 87 küsurdu tam hatırlayamadım
Unuttum sormayi kaç ciktin bugün tartida canım merak ediyorumEşim akşam vardıyasında uzandım biraz kızlar napıyor bakim dedim. Midem bulaniyor basım ağrıyor üşüttüm galiba.
Temiz 10sene kullanmadım ilk aldığımız zaman kullandim kaldırdım geçen gün elime geçti çıkardım yerinden az faydası dokunsun banaAynı aletten bende de var nere koydum kimbilir hiç de kullanmadım
Yok tartılmadım 3 gun önce 80 küsürdüDoydunmu kizben yediklerimi düşününce seninki az göründü gözüme açlık iyidir ıyi afiyetler olsun❤
Ayyy cok heyecanlandim yoksa benmiyim takımda birinci
Unuttum sormayi kaç ciktin bugün tartida canım merak ediyorum
Seninle bu hafta rakip olurduk ama şimdi senin odemdir 2kiloya yakın verirsin bi daki haftaya kesin rakibiz amaYok tartılmadım 3 gun önce 80 küsürdü
Yaaa bakmadım daha paylasimaOff sonunda sonuncu da olduk kızlar
Haftaya 1. lik istiyorum. Kaçamak yapmıyoruz 19:00 dan sonra bir şey yemiyoruz. Sporu ihmal etmiyoruz. Lütfen biz bunu yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?