hadi inş. Kendine de dikkat et. Eğer uzun süren halsizlik mide kazınması olursa kas kaybın oluyormuş sanırım. Buna dikkat et olurmu
Benim bugünkü diyetisyen randevumda öyle söyledi doktor. Ve sonra eve gelip sonuçları karşılaştırdığımda bende de 1.3 kg kas kaybı olmuş. Bana açık açık söylemedi ama bu açıklamaları yaparak imada bulundu.Bunu hiç duymamıştım. Evet oruç tutarken çok halsizliğim oluyordu. Demek ki oruçtan kaynaklandı bu sonuç.
Off yaa bir kaç saatliğine de olsa benden şişmanmışsın insan bi söyler
Allahım kendi kayınbabamla konuşmalarımı okudum sankiBenimde öyle üstüm ince zaten yine üstten gidiyor. Kayınpederim geldi dün sen niye bu kadar zayıfladın diyor. Dedim onun için uğraşıyorum. Ne oldun hiç bakıyormusun aynaya diyorilaç milaç öyle şeyler zararlı millet ölüyor onlardan diyor. Dedim ben ilaç bişey kullanmıyorum normal yemek yiyorum. E nasıl zayıfladın o zaman diyor. Dedim doktora gidiyorum o söylüyo bana neden ne kadar yiyeceğimi. Ya bırak bu işleri diyor
Gözün aydın canim cook sevindim senin adınaKizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Gözün aydın :)Kizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Ayyy ne güzel gözün aydın canım.Kizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Kizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Yok yok şaka yaptım ben sana yetişicem dur sen ordasen mutlu olacaksan ben yine alırım canım sorun değil ama vermesi mesele işte. Sende görmüşsün 69u sonunda hadi kırdın şeytanın bacağını bundan sonrası gelir inşaAllah. Ben bu iradeyle 68 görürüm zaten sende gayret et 68de buluşalım
Ohhh çok şükür bu gün güzel bir haber duyduk tebrik ederimKizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Nazar boncuğu ne ifade ediyor canım?mavimli
G gunesli gunler
@asliayet
gulenyuzumsunsen
Bu hafta en az verenler olarak takım sizin omuzlarınızda mutlaka %1,5 den fazla yüzde ile gelmenizi istiyorum. Kaçamak kesinlikle görmeyeceğim her gün mutlaka menü ve spor paylaşılacak kızlar.
Diğer arkadaşlar sizlerden de mutlaka %1 bekliyorum.
0,7 den aşağıda kalana ceza vereceğim bu hafta. Sonuncu olduk sonunculuk nedir ya. Üstleik son hafta nazar boncuğumuz gitti. Takımın analizi yapılacaktı bu şansı kaybettik
Herkes kendini toplasın artık.
Çocuklar uyuyunca hedefler geliyor. 200-300 gr görmeyelim bu hafta artık
Nazar boncuğu ne ifade ediyor canım?
Kendi şahsıma elimden geleni yapacağıma söz veriyorummavimli
G gunesli gunler
@asliayet
gulenyuzumsunsen
Bu hafta en az verenler olarak takım sizin omuzlarınızda mutlaka %1,5 den fazla yüzde ile gelmenizi istiyorum. Kaçamak kesinlikle görmeyeceğim her gün mutlaka menü ve spor paylaşılacak kızlar.
Diğer arkadaşlar sizlerden de mutlaka %1 bekliyorum.
0,7 den aşağıda kalana ceza vereceğim bu hafta. Sonuncu olduk sonunculuk nedir ya. Üstleik son hafta nazar boncuğumuz gitti. Takımın analizi yapılacaktı bu şansı kaybettik
Herkes kendini toplasın artık.
Çocuklar uyuyunca hedefler geliyor. 200-300 gr görmeyelim bu hafta artık
Gel seni bu hafta birinci yapalım ne dersinKendi şahsıma elimden geleni yapacağıma söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?