Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hadi inş. Kendine de dikkat et. Eğer uzun süren halsizlik mide kazınması olursa kas kaybın oluyormuş sanırım. Buna dikkat et olurmu

Bunu hiç duymamıştım. Evet oruç tutarken çok halsizliğim oluyordu. Demek ki oruçtan kaynaklandı bu sonuç.

Bunu hiç duymamıştım. Evet oruç tutarken çok halsizliğim oluyordu. Demek ki oruçtan kaynaklandı bu sonuç.
Benim bugünkü diyetisyen randevumda öyle söyledi doktor. Ve sonra eve gelip sonuçları karşılaştırdığımda bende de 1.3 kg kas kaybı olmuş. Bana açık açık söylemedi ama bu açıklamaları yaparak imada bulundu.

Off yaa bir kaç saatliğine de olsa benden şişmanmışsın insan bi söyler
sen mutlu olacaksan ben yine alırım canım sorun değil ama vermesi mesele işte. Sende görmüşsün 69u sonunda hadi kırdın şeytanın bacağını bundan sonrası gelir inşaAllah. Ben bu iradeyle 68 görürüm zaten sende gayret et 68de buluşalım

Allahım kendi kayınbabamla konuşmalarımı okudum sanki
Ayni benimki de ilaçlar çok zararlıymış demişti bana nerden biliyorsa ilaç olduğunu

Yok yok şaka yaptım ben sana yetişicem dur sen orda

@asliayet sana özellikle sordum aktif olacaksan o şartla listeye alacağım diye kabul ettin ama hiç aktif göremiyorum.
Listeden çıkarırsam 6 ay giremezsin geri bu sebeple çıkarmak istemiyorum ama böyle devam edersen maalesef çıkarmak zorunda kalacağım. Bu artık son uyarım olsun.

mavimli
G gunesli gunler
@asliayet
gulenyuzumsunsen
Bu hafta en az verenler olarak takım sizin omuzlarınızda mutlaka %1,5 den fazla yüzde ile gelmenizi istiyorum. Kaçamak kesinlikle görmeyeceğim her gün mutlaka menü ve spor paylaşılacak kızlar.

Diğer arkadaşlar sizlerden de mutlaka %1 bekliyorum.
0,7 den aşağıda kalana ceza vereceğim bu hafta. Sonuncu olduk sonunculuk nedir ya. Üstleik son hafta nazar boncuğumuz gitti. Takımın analizi yapılacaktı bu şansı kaybettik

Herkes kendini toplasın artık.

Çocuklar uyuyunca hedefler geliyor. 200-300 gr görmeyelim bu hafta artık

Nazar boncuğu ne ifade ediyor canım?

Nazar boncuğu ne ifade ediyor canım?

Burda canım nazar boncukları.
0,30 un altında kalan takımların nazar boncuğu gidiyor. 8 hafta boyunca 0,30 un altında kalmayanlara ödül olarak analiz yapılıyor.
1 kere 0,30 un altında kalınca nota alıyorsun

2 kere nota alırsan 1 sarı kart alıyorsun
2 sarı kart alınca ceza alıyorsun

Kendi şahsıma elimden geleni yapacağıma söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…