Olursa yan cebime koyarım ama iddiam yokneden olmasın
Tebrikler cnn gözün aydınKizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı (7.30)
3 kaşık muhlama
Domates
Öğlen(13.00)
Mandalina
Akşam(18.30)
1 levrek 1 dilim ekmek salata
10bin adım 150
G gunesli gunlerSu perisi86
Gözün aydın canım nisanlinda çok sevinmistirKizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Tahmin etmistimBu arada çay dökülen halı benimdi yarışmada tutturanlara teşekkür ederim
Afiyet olsun canım. Yarın ben de lahana alacağım ama ben saramam tabii salatasını falan yaparım.Bugün yediklerim
Sabah
09:45 yagda yumurta peynir iki dilim salam iki dilim tb ekmeği yeşil çay
12:35bi mandalina
15:00 şekersiz türk kahvesi 10cig fındık
17:00 Bi küçük mandalina daha
18:30 bi tabak lahana sarması bol acılı bulgurla sarılmış 4kaşık yoğurt
22:00 yeşil çay
Spor
20dk tempolu yürüyüş 50p
30×2 60 zor hareket 10p
20dk kondisyon bisiklet 60p
Toplam 120p
G gunesli gunler
Valla ben bi cocukla başından kaç kere kalktım sayamadımAfiyet olsun canım. Yarın ben de lahana alacağım ama ben saramam tabii salatasını falan yaparım.
Ben yapraktan daha çok severim ama yok lahana da iç de ortada kalırValla ben bi cocukla başından kaç kere kalktım sayamadım
Yemesi güzel yapraktan çabuk sariliyor 3tabaklik cıktı
Hayırlı olsun canım çok sevindimKizlar kacinci olduk bakamadim daha atanmisimmmmmmm Allahim cok mutluyumm cok şükür nisanlimin oldugu sehre atandimmm
Valla olayım yeter artık gözüm açık gidecekGel seni bu hafta birinci yapalım ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?