Bunlar insanın özgüvenini artırıyor dimiKızlarrr yine bir irade sınavından geçtim. Arkadaşımla börek kek yaptık. Bir lokma almadım ağzıma.
Çarşamba Perşembe kabak detoksu yap o zaman canım olur mu
Sen karatay kahvaltısını biraz açar mısın canım neler var . Bi de listene neden uymuyorsun. Karatay kahvaltısı 2 öğün için o kadar kaloriliValla kilo verenlere baktıkça kıskandım. Menü yazmayı unutuyordum.
Sabah uyanınca 1 bardak su ve yeşil çay
9.00
Karatay kahvaltısı
14.00
2 kase patates çorbası
Az kuruyemiş
15.30
Yarım el yapımı küçük poğaça
2 küçük kurabiye (bunlar dün reddettiğim masanın ürünleriydi. Yemesem olmazdı.)
18.00
Yarım tabak musakka
1 kase çorba
Yoğurt
22.30
1 yeşil elma
Filtre kahve
2 lt su
Süpersin cnmKızlarrr yine bir irade sınavından geçtim. Arkadaşımla börek kek yaptık. Bir lokma almadım ağzıma.
Oyyy oyy kolay gelsin cnm makina yokmu cnm elindeki yıkıyorsun1 saattir bulaşık yıkıyorum daha da yığılı oyy oyyy
Var canım ama saklama kaplarını tencereleri falan elimde yıkıyorum. Makineye de yıkayıp koyuyorumSüpersin cnm
Oyyy oyy kolay gelsin cnm makina yokmu cnm elindeki yıkıyorsun
Ooo sen kendine eziyet ediyorsun cnm ben tahta kaşıklar hariç ne bulursam atıyorum makineye bi kendimi atmadığım kaldıVar canım ama saklama kaplarını tencereleri falan elimde yıkıyorum. Makineye de yıkayıp koyuyorum
Eve girdiği zaman herkese bulaşmadan gitmiyorBu akşamda en küçüğüm ateşlendi şuan basında oturdum ıslattım heryerini ateşi düşsün diye bekliyorum. Bide açım ki sormayın
Saklama kaplarım ve tencerelerim çok önemli benim içinOoo sen kendine eziyet ediyorsun cnm ben tahta kaşıklar hariç ne bulursam atıyorum makineye bi kendimi atmadığım kaldı
Senin kan grubun neydi.Sorma cnm valla öyle oluyor ilk siftahı yaptık inş uzun bi süre bidaha olmazlar
Çöpüm bile ondanYaa saklama kabların o malum pahalı plastik markasınınmı yoksaaa
tabiki. Süper hissediyorum kendimi. Ama kendimi telkin ederek gidiyorum. Yemeyeceksin yemeyeceksin. Şu an eski pantolonlarıma girmeye başladım. Acayip gaza geldim.Bunlar insanın özgüvenini artırıyor dimitebrik ederim
yok ya işte eşimle kendimizi azıcık karbonhidrata boğacaktık.Çarşamba Perşembe kabak detoksu yap o zaman canım olur mu
Kaçamak da azıcık
Yılbaşının bizim için bi anlamı yok zaten abartmayın
2 yumurtadan omletSen karatay kahvaltısını biraz açar mısın canım neler var . Bi de listene neden uymuyorsun. Karatay kahvaltısı 2 öğün için o kadar kalorili
Geçmiş olsun canımBu akşamda en küçüğüm ateşlendi şuan basında oturdum ıslattım heryerini ateşi düşsün diye bekliyorum. Bide açım ki sormayın
0 + kan grubum cnm eti düşün 4 te yedim cok ta değildi ama anca yeni acıktımSenin kan grubun neydi.
Olmaz inşallah canım
Maşallah cnm iyi para gömmüşsün ozaman.Çöpüm bile ondan
Tencerelerim de
Ya şuan hala 2 çocuklu hayat düzeni kuramadım. O yüzden menülerim saatlerim kayıyor. Nasıl rutine bindireceğim bakıcaz.Sen karatay kahvaltısını biraz açar mısın canım neler var . Bi de listene neden uymuyorsun. Karatay kahvaltısı 2 öğün için o kadar kalorili
Harikatabiki. Süper hissediyorum kendimi. Ama kendimi telkin ederek gidiyorum. Yemeyeceksin yemeyeceksin. Şu an eski pantolonlarıma girmeye başladım. Acayip gaza geldim.
O kadar emek veriyorsun abartmadan azcık ye benceyok ya işte eşimle kendimizi azıcık karbonhidrata boğacaktık.
Hımmm karaty kahvaltısı olmamış2 yumurtadan omlet
2 parmağım kalınlığında peynir
4 zeytin
Yeşillik yedim o kadar. Uzun uzun yazmayayım dedim. Yaklaşık 1 aydır böyle besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?