Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla kilo verenlere baktıkça kıskandım. Menü yazmayı unutuyordum.

Sabah uyanınca 1 bardak su ve yeşil çay
9.00
Karatay kahvaltısı
14.00
2 kase patates çorbası
Az kuruyemiş
15.30
Yarım el yapımı küçük poğaça
2 küçük kurabiye (bunlar dün reddettiğim masanın ürünleriydi. Yemesem olmazdı.)
18.00
Yarım tabak musakka
1 kase çorba
Yoğurt
22.30
1 yeşil elma
Filtre kahve
2 lt su

Sen karatay kahvaltısını biraz açar mısın canım neler var . Bi de listene neden uymuyorsun. Karatay kahvaltısı 2 öğün için o kadar kalorili

Bu akşamda en küçüğüm ateşlendi şuan basında oturdum ıslattım heryerini ateşi düşsün diye bekliyorum. Bide açım ki sormayın

Bu akşamda en küçüğüm ateşlendi şuan basında oturdum ıslattım heryerini ateşi düşsün diye bekliyorum. Bide açım ki sormayın
Eve girdiği zaman herkese bulaşmadan gitmiyor çok geçmiş olsun canım ben de acıktım ya

Bunlar insanın özgüvenini artırıyor dimi tebrik ederim
tabiki. Süper hissediyorum kendimi. Ama kendimi telkin ederek gidiyorum. Yemeyeceksin yemeyeceksin. Şu an eski pantolonlarıma girmeye başladım. Acayip gaza geldim.
Çarşamba Perşembe kabak detoksu yap o zaman canım olur mu
Kaçamak da azıcık
Yılbaşının bizim için bi anlamı yok zaten abartmayın
yok ya işte eşimle kendimizi azıcık karbonhidrata boğacaktık.
Sen karatay kahvaltısını biraz açar mısın canım neler var . Bi de listene neden uymuyorsun. Karatay kahvaltısı 2 öğün için o kadar kalorili
2 yumurtadan omlet
2 parmağım kalınlığında peynir
4 zeytin
Yeşillik yedim o kadar. Uzun uzun yazmayayım dedim. Yaklaşık 1 aydır böyle besleniyorum
Geçmiş olsun canım

Senin kan grubun neydi.
Olmaz inşallah canım
0 + kan grubum cnm eti düşün 4 te yedim cok ta değildi ama anca yeni acıktım
Çöpüm bile ondan
Tencerelerim de
Maşallah cnm iyi para gömmüşsün ozaman. Benimde saklama kaplarım ondan ama acımıyorum ben atıyorum valla sadce bi Kaç parça var onaltı atmıyorum . Onlarida misaifr gelince kullanıyorum nasir olarak yani

Ya şuan hala 2 çocuklu hayat düzeni kuramadım. O yüzden menülerim saatlerim kayıyor. Nasıl rutine bindireceğim bakıcaz.

tabiki. Süper hissediyorum kendimi. Ama kendimi telkin ederek gidiyorum. Yemeyeceksin yemeyeceksin. Şu an eski pantolonlarıma girmeye başladım. Acayip gaza geldim.
Harika
İnşallah onların bol geldiğini de görücez
yok ya işte eşimle kendimizi azıcık karbonhidrata boğacaktık.
O kadar emek veriyorsun abartmadan azcık ye bence
2 yumurtadan omlet
2 parmağım kalınlığında peynir
4 zeytin
Yeşillik yedim o kadar. Uzun uzun yazmayayım dedim. Yaklaşık 1 aydır böyle besleniyorum
Hımmm karaty kahvaltısı olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…