Yasak sanırım emin değilim ama bi bakayım az sonra0 + kan grubum cnm eti düşün 4 te yedim cok ta değildi ama anca yeni acıktım
Piyasada olup bende olmayan yokMaşallah cnm iyi para gömmüşsün ozaman.Benimde saklama kaplarım ondan ama acımıyorum ben atıyorum valla sadce bi Kaç parça var onaltı atmıyorum .
Ayy Karatay kahvaltısını yanlış biliyorsam demek kiHarika
İnşallah onların bol geldiğini de görücez
O kadar emek veriyorsun abartmadan azcık ye bence
Hımmm karaty kahvaltısı olmamış
İyi geceler canım çıkmaz inşallahHayırlı geceler kızlar benim oğluşumun ateşi düştü yatayım biraz tekrar yükselir heralde yine kalkarım gibi gözüküyor nekadar uyursam faydama
1 çay bardağı çiğ kuruyemiş şart karataydaAyy Karatay kahvaltısını yanlış biliyorsam demek ki
Diyet listemde kahvaltıda kuruyemiş var aslında ama hep unutuyorum.1 çay bardağı çiğ kuruyemiş şart karatayda
Zeytin en az 9-10 tane olacak
Bol soğanla kavurup az salça az bulgur koyup pişirince bence sarma tadı oluyor. Ben de üşenince sarmaya öyle yapıyorumAfiyet olsun canım. Yarın ben de lahana alacağım ama ben saramam tabii salatasını falan yaparım.
Yaa saklama kabların o malum pahalı plastik markasınınmı yoksaaa
Zeyaaaaasss seni kınıyorum
Gözün aydın canim cook sevindim senin adına
Ayyy ne güzel gözün aydın canım.Hayırlı olsun
Ayy ne güzel canım gözün aydınnn. Kurtuldun şu çileden. Hangi şehire atandın?
Ohhh çok şükür bu gün güzel bir haber duyduk tebrik ederim
Tebrikler cnn gözün aydın
Gözün aydın canım nisanlinda çok sevinmistir
Hayırlı olsun ❤
Hepinizden Allah razi olsun çok teşekkür ederim bana resmen düğün hediyesi oldu:)Hayırlı olsun canım çok sevindim
Bende bazen saramayacaksam içi hazırlar pişiririm lahanalarıda haşlarım öyle koyarım bana bana yer eşim nasılsa sarıncada aynısı olacak midedeBol soğanla kavurup az salça az bulgur koyup pişirince bence sarma tadı oluyor. Ben de üşenince sarmaya öyle yapıyorum
Cok sevindim canim tebriklerHepinizden Allah razi olsun çok teşekkür ederim bana resmen düğün hediyesi oldu:)
Ya gerçekten hastalık bağımlılık yapıyor bide satıyorsan sende yok yoktur güle gele kullan cnm bende çok severim bende çok paralar vermişimdir. Eşim izin vermediğinden çok alamıyorum arada ona göstermeden alıyorum yinedeYasak sanırım emin değilim ama bi bakayım az sonra
Piyasada olup bende olmayan yokkendim sattım baya bıraktım artık en son kulak çöplerini de ona koyduğumda eşim isyan etti. Meşhurdur benim bu hastalık gibi oldu bende sen denk gelmemişsin demek ki
Kız normalde bende plastik diyene aynı cevabı veririm ne biliyim gece gece ağzımdan öyle cıkmış.Zeyaaaaasss seni kınıyorum
Yaw sen nasıl plastik dersin
Çabuk ağzını topla naylon değil plastik değil tapppır onlar tappır
Geçmiş bir gün bende plastik dedim bu cevabı aldım
Gecmis olsun canim. Benimkiler de dün bayagi hastalandilar ateslendiler bugün daha iyi gibiler cok sükür.Günaydın kızlar cok şükür ateşi bidaha çıkmadı uyumuşum 9 a kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?