Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hayırlı geceler kızlar benim oğluşumun ateşi düştü yatayım biraz tekrar yükselir heralde yine kalkarım gibi gözüküyor nekadar uyursam faydama

0 + kan grubum cnm eti düşün 4 te yedim cok ta değildi ama anca yeni acıktım
Yasak sanırım emin değilim ama bi bakayım az sonra
Maşallah cnm iyi para gömmüşsün ozaman. Benimde saklama kaplarım ondan ama acımıyorum ben atıyorum valla sadce bi Kaç parça var onaltı atmıyorum .
Piyasada olup bende olmayan yok kendim sattım baya bıraktım artık en son kulak çöplerini de ona koyduğumda eşim isyan etti. Meşhurdur benim bu hastalık gibi oldu bende sen denk gelmemişsin demek ki

Harika
İnşallah onların bol geldiğini de görücez

O kadar emek veriyorsun abartmadan azcık ye bence

Hımmm karaty kahvaltısı olmamış
Ayy Karatay kahvaltısını yanlış biliyorsam demek ki

Evet gelelim bu hafta kritiğine,
Bu hafta bazı günler motivasyon kaybım olsa da çok kaçamak yapmadığım bir hafta oldu şükür.
85i aşınca çokrahatladım ve tekrar ilk başladığımda olan azim geri geldi
eski pantolonlarıma girmeye başladım bu yüzden de çok mutluyum.
2. hedefime de ulaşmış bulunmaktayım. Şimdi 3. Hedefi belirliyorum ve 1 şubata kadar 79.9u görmeyi istiyorum. 1 ayda5 kilo hayal değildir dimi?

Gözün aydın canim cook sevindim senin adına
Ayyy ne güzel gözün aydın canım. Hayırlı olsun
Ayy ne güzel canım gözün aydınnn. Kurtuldun şu çileden. Hangi şehire atandın?
Ohhh çok şükür bu gün güzel bir haber duyduk tebrik ederim
Tebrikler cnn gözün aydın
Gözün aydın canım nisanlinda çok sevinmistir
Hayırlı olsun ❤
Hayırlı olsun canım çok sevindim
Hepinizden Allah razi olsun çok teşekkür ederim bana resmen düğün hediyesi oldu:)

Bol soğanla kavurup az salça az bulgur koyup pişirince bence sarma tadı oluyor. Ben de üşenince sarmaya öyle yapıyorum
Bende bazen saramayacaksam içi hazırlar pişiririm lahanalarıda haşlarım öyle koyarım bana bana yer eşim nasılsa sarıncada aynısı olacak midede Ayy ben hiç üşengeç değilimdir ama hep bebeden sonra oldu bunlar:)

Günaydin kizlar
Benim yilbasi misafirlerim var iki hafta. Malum burda iki hafta heryer kapali ve tatil. Misafirlerim de gezmeye geldiler. Dün bütün gün onlarla gezdim, bugün de devam.
Cuma menümü yazayim.
Kahvalti 9 da patatesli omlet, 5 siyah zeytin, az tulum peyniri, cay
Aksam 5te kizarmis et yaninda iki kasik lahana yemegi
Ara kahve.
Spor G gunesli gunler bir saat tempolu yürüyüs 150 puan

Son düzenleme:
Ya gerçekten hastalık bağımlılık yapıyor bide satıyorsan sende yok yoktur güle gele kullan cnm bende çok severim bende çok paralar vermişimdir. Eşim izin vermediğinden çok alamıyorum arada ona göstermeden alıyorum yinede
Zeyaaaaasss seni kınıyorum
Yaw sen nasıl plastik dersin
Çabuk ağzını topla naylon değil plastik değil tapppır onlar tappır

Geçmiş bir gün bende plastik dedim bu cevabı aldım
Kız normalde bende plastik diyene aynı cevabı veririm ne biliyim gece gece ağzımdan öyle cıkmış. Kardeşimin çeyizinede bayaga aldırdım kırmızı kapaklı yağdanlık varya çeyiz yerleştirirken görümceleri diyo ki işte buna bakliyat koysun falan ben diğer odadayım bir koştum panter gibi dedim ona asla bakliyat olmaz ona bakliyat koymak hakaret olur ona yağ koyacak bana gıcık oldular

Kizlar yeni yil motivasyon listesi hazirlayacagim bu hafta. Bu sene zayiflayamadim olmadi ama seneye ciddi bir liste takip etmeye karar verdim. Karatay yapacagim. Böylece öglen ne yiyecegim derdi de olmayacak.
Güzel doyurucu bir kahvalti, arada sadece kuruyemis, kahve ve aksam eve gelince en gec alti gibi salata, sebze, yogurt, et veya tavuk türleri. Kendime liste olusturup uyacagim her hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…