Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Karatay diyetinde şeker ve ekmek “tatlı zehirler” olarak anılır; çünkü sizi en çok şişmanlatan şeyler bunlardır” cümlesi Karatay Diyeti’nin temelini olusturuyormus. Var mi ilgilenen benimle karatay denemek isteyen?

Ay 4 çocuk tupper hastası ay şimdi daha çok kanım ısındı sana
Çırpıcısından rendesine bıçağından tenceresine her şeyi var anahtalık çöp her şey yeni çıksın yine alırım yani benim yağlıklar mor kapaklı kırmızılardan yedekledim
oval set alın ona koysun bakliyatları

Aaaa çok iyi düşünmüşsün

Böyle olmaz ama bizim aktifliğe ihtiyacımız var. 24 Ocağa kadar izine de ayıramıyorum
Canım bu hafta kendımı toplamaya calısacagım bende kendımden memnun degılım
Herkes lahana yemıs bende dun yaptım sardım koca koca baktım ıc cok lahana azıcık kaldı.kucuk tenzereye bıraz lahana ortaya iç ustune lahana o sekıl pıstım valla sarmanın aynısı ıste cok pratık oldu 3 cocuklu olunca bastan savma oluyor seklı degıl tadı onemlı
Bana da arkadaslarımdan bulastı tapır askı da para yok alacak bakıp bakıp gecıyorum
Bende cok begenıyorum ama pahalı be. Yagdanlık aldım kocam bu plastıge mı bı suru para verdın dedı ogluma beslenme kabı suluk aldım yıne bı suru bu ney fılan moralımı bozdu. Sımdı de hamur falan mayalamak ıcın bısey ıstıyorum da kızar dıye dıyemıyorum bu kocalar nıye boyle ya

Aa aldırdım ondanda var bende kullanıyorum toz şekerimi falanda 2 litrelik mabi kapak sürahileri varya ona koyuyorum kek yaparken falan bardaga dökmesi çok pratik oluyor.
Evet pahalı gerçekten cnm ama ya eşlerde haklı son zamanlarda iyice arttı fiyatları. Hamur mayalama kabı bendede yok bende istiyorum

Bende 1,2,3,4,5,7.5,10,14 lt var hangisini istersen göndereyim adres gönder

Günaydın kızlar, hiç kahvaltı yapasım gelmedi. Su içtim çocuklarla oyun oynadık. Şimdi acıktık diyo büyük, küçük uyudu.

Onun moru vardı bende kırıldı allahım 2 saat ağladım sanırım cenaze töreniyle gönderdim

çok yabancıyım bu anlattıklarınıza. Evlenirken biri damla set mi dedi bişi dedi al diye, unuttum sonra. Gerçekten çok kullanışlı mı bunlar yaw?

Dogru valla ne yapsın adam anca yetıstırıyor 5 lıralık ta aynı ıslevı goruyor dıyor napsın alıskın degıl
Bende 1,2,3,4,5,7.5,10,14 lt var hangisini istersen göndereyim adres gönder
Oluuur hemen
Onun moru vardı bende kırıldı allahım 2 saat ağladım sanırım cenaze töreniyle gönderdim
Benım almancı bı arkadasım bıze ogrettı bu meredı ben hıc bılmezdım. Nasıl bakar korur kaplarını. Kek saklama kabı bıle tapırdı ah canım arkadasım ozledım

çok yabancıyım bu anlattıklarınıza. Evlenirken biri damla set mi dedi bişi dedi al diye, unuttum sonra. Gerçekten çok kullanışlı mı bunlar yaw?
Beslenme kabı var cıdden kalıtelı guzel yanı makınaya da atıyorum cızılme fılan olmadı. Mısal baska plastıkler cızılıyor adi bı goruntusu var bunlar cok luks gonuyor zengın işi

Damla seti tavsiye etmem görüntü olarak şık ama hem çok çiziliyor hem kapağı gıcık. Mucize şekerlerle başla alacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…