Sağol cnm sanada çok geçmiş olsun.Gecmis olsun canim. Benimkiler de dün bayagi hastalandilar ateslendiler bugün daha iyi gibiler cok sükür.
Yağmurlu ve buzz gibi soğuk inş bu sene kar yüzü görürüzYağmurlu bir istanbul sabahından günaydınlar 🌧🌧🌧🌧
Hakkındır onu da yemesen olmazdı bişey olmaz canımDün kacamak yaptm babam tatli almış kutlayalım diye ben de yedim kizlar eritecegim hafta icinde :)
Ay 4 çocuk tupper hastası ay şimdi daha çok kanım ısındı sanaYa gerçekten hastalık bağımlılık yapıyor bide satıyorsan sende yok yoktur güle gele kullan cnm bende çok severim bende çok paralar vermişimdir. Eşim izin vermediğinden çok alamıyorum arada ona göstermeden alıyorum yinede
Kız normalde bende plastik diyene aynı cevabı veririm ne biliyim gece gece ağzımdan öyle cıkmış.Kardeşimin çeyizinede bayaga aldırdım kırmızı kapaklı yağdanlık varya çeyiz yerleştirirken görümceleri diyo ki işte buna bakliyat koysun falan ben diğer odadayım bir koştum panter gibi dedim ona asla bakliyat olmaz ona bakliyat koymak hakaret olur ona yağ koyacak bana gıcık oldular
Aaaa çok iyi düşünmüşsünKizlar yeni yil motivasyon listesi hazirlayacagim bu hafta. Bu sene zayiflayamadim olmadiama seneye ciddi bir liste takip etmeye karar verdim. Karatay yapacagim. Böylece öglen ne yiyecegim derdi de olmayacak.
Güzel doyurucu bir kahvalti, arada sadece kuruyemis, kahve ve aksam eve gelince en gec alti gibi salata, sebze, yogurt, et veya tavuk türleri. Kendime liste olusturup uyacagim her hafta.
Canım bu hafta kendımı toplamaya calısacagım bende kendımden memnun degılımBöyle olmaz ama bizim aktifliğe ihtiyacımız var. 24 Ocağa kadar izine de ayıramıyorum
Herkes lahana yemısBende bazen saramayacaksam içi hazırlar pişiririm lahanalarıda haşlarım öyle koyarım bana bana yer eşim nasılsa sarıncada aynısı olacak midedeAyy ben hiç üşengeç değilimdir ama hep bebeden sonra oldu bunlar:)
Bana da arkadaslarımdan bulastı tapır askı da para yok alacak bakıp bakıp gecıyorumYa gerçekten hastalık bağımlılık yapıyor bide satıyorsan sende yok yoktur güle gele kullan cnm bende çok severim bende çok paralar vermişimdir. Eşim izin vermediğinden çok alamıyorum arada ona göstermeden alıyorum yinede
Kız normalde bende plastik diyene aynı cevabı veririm ne biliyim gece gece ağzımdan öyle cıkmış.Kardeşimin çeyizinede bayaga aldırdım kırmızı kapaklı yağdanlık varya çeyiz yerleştirirken görümceleri diyo ki işte buna bakliyat koysun falan ben diğer odadayım bir koştum panter gibi dedim ona asla bakliyat olmaz ona bakliyat koymak hakaret olur ona yağ koyacak bana gıcık oldular
Bende cok begenıyorum ama pahalı be. Yagdanlık aldım kocam bu plastıge mı bı suru para verdın dedıAy 4 çocuk tupper hastası ay şimdi daha çok kanım ısındı sana
Çırpıcısından rendesine bıçağından tenceresine her şeyi varanahtalık çöp her şey yeni çıksın yine alırım yani benim yağlıklar mor kapaklı kırmızılardan yedekledim
oval set alın ona koysun bakliyatları
Aa aldırdım ondanda var bende kullanıyorum toz şekerimi falanda 2 litrelik mabi kapak sürahileri varya ona koyuyorum kek yaparken falan bardaga dökmesi çok pratik oluyor.Ay 4 çocuk tupper hastası ay şimdi daha çok kanım ısındı sana
Çırpıcısından rendesine bıçağından tenceresine her şeyi varanahtalık çöp her şey yeni çıksın yine alırım yani benim yağlıklar mor kapaklı kırmızılardan yedekledim
oval set alın ona koysun bakliyatları
Evet pahalı gerçekten cnm ama ya eşlerde haklı son zamanlarda iyice arttı fiyatları. Hamur mayalama kabı bendede yok bende istiyorumCanım bu hafta kendımı toplamaya calısacagım bende kendımden memnun degılım
Herkes lahana yemısbende dun yaptım sardım koca koca baktım ıc cok lahana azıcık kaldı.kucuk tenzereye bıraz lahana ortaya iç ustune lahana o sekıl pıstım valla sarmanın aynısı ıste cok pratık oldu 3 cocuklu olunca bastan savma oluyor seklı degıl tadı onemlı
Bana da arkadaslarımdan bulastı tapır askı da para yok alacak bakıp bakıp gecıyorum
Bende cok begenıyorum ama pahalı be. Yagdanlık aldım kocam bu plastıge mı bı suru para verdın dedıogluma beslenme kabı suluk aldım yıne bı suru bu ney fılan moralımı bozdu. Sımdı de hamur falan mayalamak ıcın bısey ıstıyorum da kızar dıye dıyemıyorum bu kocalar nıye boyle ya
Ya inşallah bende 62 istiyorum, sonrası çok zorluyor ama o kiloyu görsem de yeter zaten. Senin de küçük bebiş vardı dimi?yaparsın sen merak etme. ❤ Ah ah bende yazın 74tüm. Ama bu yaza 69 olarak gireceğim
Bende 1,2,3,4,5,7.5,10,14 lt var hangisini istersen göndereyim adres gönderCanım bu hafta kendımı toplamaya calısacagım bende kendımden memnun degılım
Herkes lahana yemısbende dun yaptım sardım koca koca baktım ıc cok lahana azıcık kaldı.kucuk tenzereye bıraz lahana ortaya iç ustune lahana o sekıl pıstım valla sarmanın aynısı ıste cok pratık oldu 3 cocuklu olunca bastan savma oluyor seklı degıl tadı onemlı
Bana da arkadaslarımdan bulastı tapır askı da para yok alacak bakıp bakıp gecıyorum
Bende cok begenıyorum ama pahalı be. Yagdanlık aldım kocam bu plastıge mı bı suru para verdın dedıogluma beslenme kabı suluk aldım yıne bı suru bu ney fılan moralımı bozdu. Sımdı de hamur falan mayalamak ıcın bısey ıstıyorum da kızar dıye dıyemıyorum bu kocalar nıye boyle ya
Onun moru vardı bende kırıldı allahım 2 saat ağladım sanırım cenaze töreniyle gönderdimAa aldırdım ondanda var bende kullanıyorum toz şekerimi falanda 2 litrelik mabi kapak sürahileri varya ona koyuyorum kek yaparken falan bardaga dökmesi çok pratik oluyor.
Onun moru vardı bende kırıldı allahım 2 saat ağladım sanırım cenaze töreniyle gönderdim
Dogru valla ne yapsın adam anca yetıstırıyor 5 lıralık ta aynı ıslevı goruyor dıyorAa aldırdım ondanda var bende kullanıyorum toz şekerimi falanda 2 litrelik mabi kapak sürahileri varya ona koyuyorum kek yaparken falan bardaga dökmesi çok pratik oluyor.
Evet pahalı gerçekten cnm ama ya eşlerde haklı son zamanlarda iyice arttı fiyatları. Hamur mayalama kabı bendede yok bende istiyorum
Oluuur hemenBende 1,2,3,4,5,7.5,10,14 lt var hangisini istersen göndereyim adres gönder
Benım almancıOnun moru vardı bende kırıldı allahım 2 saat ağladım sanırım cenaze töreniyle gönderdim
Beslenme kabı var cıdden kalıtelı guzel yanı makınaya da atıyorum cızılme fılan olmadı. Mısal baska plastıkler cızılıyor adi bı goruntusu var bunlar cok luks gonuyor
çok yabancıyım bu anlattıklarınıza. Evlenirken biri damla set mi dedi bişi dedi al diye, unuttum sonra. Gerçekten çok kullanışlı mı bunlar yaw?
İkizlerin mi varBen gidem de bi bim yapambime gıtmek bıle luks ya ıkızlerı babaya bırakıp kacacam az nefes alıyım
Benim eşim bişey demiyordu farkını biliyor ben kulak çöplerini koyunca çıldırdıDogru valla ne yapsın adam anca yetıstırıyor 5 lıralık ta aynı ıslevı goruyor dıyornapsın alıskın degıl
Damla seti tavsiye etmem görüntü olarak şık ama hem çok çiziliyor hem kapağı gıcık. Mucize şekerlerle başla alacaksan.
çok yabancıyım bu anlattıklarınıza. Evlenirken biri damla set mi dedi bişi dedi al diye, unuttum sonra. Gerçekten çok kullanışlı mı bunlar yaw?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?