Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ohh çok şükür canım.
bende arkadaşımla avm ye kaçıyorum. Oğluşlara azıcık alışveriş yapıcam
Benim de alışveriş yapasım var ama ihtiyacım yok alacak bişey bulamıyorum
Yatağını topla kitabım tedarik edilememiş iptal edilmiş. İyi oldu zaten yorumları okuduktan sonra soğumuştum okumadan onun yerine ne alsam acaba var mı tavsiye edeceğin kitap.

İnan hiç fırsatım kalmadı dışardaydım gelir gelmez bişeyler atıştırdım çok acıkmıştım
Tamam akşama 2 yumurta yeseydin canım... ben bu kadar aç kalınca ilerleyen saatlerde başka bişeylere saldırıyorum yada diyetten soğuyorum eğer dayana biliyorsan çok iyi 🖒🖒🖒

Ne güzel oruç tutanlar çoğaldı Allah kabul etsin canım.

Kızlar geçmişe bakamadım 4den sonra kızımın ateşi yükseldi dus aldırdım ateş düşürücü icirdim hapsuruyo
Çok mızmız

Geçmiş olsun canım

Tamam akşama 2 yumurta yeseydin canım... ben bu kadar aç kalınca ilerleyen saatlerde başka bişeylere saldırıyorum yada diyetten soğuyorum eğer dayana biliyorsan çok iyi 🖒🖒🖒
Bir ara yaparım bıyuk ihmal. Yapınca yazarım

Kızlar 1 elma yedim 1bardak ılık süt içtim. Yağmur yedim bıgın basım çaylıyor migrenim tuttu. Kızlar yarın ne yapmayı planlıyor sunuz. Ben yılbaşı kutlamıyorum ama yıldönümüne ne hazırlasam ne yapsam

30 Aralık Menüm

Kahvaltı 11.00
1 haş yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 d tahıllı ekmek

Ara 16.00
Yarım elma
1 b ayran

Akşam 17.15
Yarım kase mercimek çorbası
2 karnıyarık (fırında kızarmış)
1 kase cacık
1,5 d tahıllı ekmek

Ara 20.30
1 b sütlü kahve
2 hurma
8-9 fındık

40 dk tempolu yürüyüş (100puan) G gunesli gunler

Kızlar kızım yeni uyudu burnu tikanmasin diye burun spreyi sıktım
Geçmiş olsun msjlariniz için sagolun

Aksi gibi yarın sene sonu bir yaş büyüdüm partisi var pasta yaptırdık ogretmenimiz doğum günlerini kaldirdik sene sonu toplu kutluyoruz dedi
Olmadi kapida beklerim pasta kesilince eve getiririm kuzum çok heves etti

Kahvaltı 11:00
1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere

14:15 yarım ananas

Akşam 17:00
3 parça kemikli ızgara et
2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt

17:30 1 portakal
20:00 10 Antep fıstık 1 ceviz 1 parça ananas
2 kare çikolata

2 lt su

İştahım aşırı açık dünyayı yiyesim var kendime dur diyemiyorum

Bugün yediklerim Sabah
09:30 çökelek kavurması 3zeytin 1.5 dilim tb ekmeği kayısı çayı

13:00 Bi portakal 10cig findik

16:30 pazı kavurması bulgurlu bol acılı bi tabak
4kasik yogurt bi dilim ekmek

19:30 da bi elma

30dk tempolu yürüyüş 75p
G gunesli gunler

Canım çok geçmiş olsun... kahvaltı çok az olmuş direncin düşer
Cnm daah kalktım sersem gibiydim gece 4bucukta hala uyanıktım uykumu alamayınca çok fena oluyorum. Sabahta sırf yemek için yedim inş bu gece uyursam yarın sabah iştahlı bir şekilde kahvaltımı yaparım inş.
Kızlar geçmişe bakamadım 4den sonra kızımın ateşi yükseldi dus aldırdım ateş düşürücü icirdim hapsuruyo
Çok mızmız
Çok geçmiş olsun cnm etrafta çok pis bir salgın var bizimde hastalık çok ağır geçti kaç gün oldu daha bugün kendilerine gelebildiler. Inş ağır geçirmez senin kuzun

Güle güle kullan cnm bende değiştircem birkaç yıla benim sevdiğim renkler sandalyelerde çok uyumsuz olmamış.
O kadar kpşturmalı bir gun oldu ki kızlar çook yoruldum
. Menum
Sabah 10.30
1 tabak menemen 2 dıl tambugday ekmek cay

Akşam 17 de
1 has yum
Az peynir 5 zeytin 1 dil ekmek cay

Su 2 ye yakın
Spor 30 dk yürüyüş
Afiyet olsun cnm
Selam kızlar. İftarımı yaptım, davulu bulduk normale döndük çok şükür
Allah kabul etsin cnm bende perşembe günü tutayım diyorum normale dönersem inş. Davul içinde sevindim yeterki ağlamasınlar akan gözyaşlarına üzüldüğümden değil başım kaldırmıyor valla seninde öyledir sanırım
Menüm
9.30
1 yumurtadan omlet
Lor kavurması
Zeytin domates maydanoz
Yeşil çay

13.00
hünkar beğendi 150 gr falandır
1 kase çorba

18.00
yarım kase çorba
1.5 lt su
Afiyet olsun cnm çok güzel menü
Harikasın cnm maşaallah
Ya sorma bu ara bendede bir alışveriş yapma isteği var ama ihtiyacım yok. Kendime bişeyler alayim diyorum ama zayıflıyorum diye ondanda vazgeçtim. Bu hafta içi bi ikeaya gidicem
Allah kabul etsin cnm bende perşembe tutayım diyorum bakalım. Menüde güzel Afiyet olsun
Afiyet olsun cnm harika menü
Şu 20 deki 2 kare çikolatayı yemeşeymişsin yinede afiyet olsun cnm bazen oluyor böyle ataklar.

Ben yarın kızıma sinema sözüm var akşama sinemaya götüreceğiz...yıl dönümü bizde de bişey yapılmaz

Afiyet olsun canim güzel menü 🖒🖒

Çökelek kavurması nasıl bişey ? Gözüm yumurta aradı 🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…