Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sağol canım. Müzik lazım bize
Kaç kere bozdu eşim tamir etti en sonunda kırdı

tühh yaa, keşke işe yarasaydı. Yapılıyorsa bende Bkayım belki bende müziğini tamir ederim.
Çok şık, güle güle kullan. Renk farkı çok belli olmamış sanki resimde, bi ton gibi ama yan yana olmayınca sıkıntı olmaz sanki. Normalde çok mu belli?

İyi akşamlar kızlar bugün menüm şöyleydi çocuklar hala hasta ben uykusuz ve yorgun
Sabah 10.30
1 rafadan yumurta
1dlim tb ekmeği

Ara13.00
Çeyrek muz
Yeşilçay

Akşam15.00
Tavuklu salata
1 kse tavuk suyuna çorba tel şehriyeli

Ara17.00
1 küçük kase incir uyutması dünden kalan

Spor yapayım diye eliptiğe çıktım ama yok yapacak gibi değilim indim oturdum

İnşallah canim

O kadar kpşturmalı bir gun oldu ki kızlar çook yoruldum
. Menum
Sabah 10.30
1 tabak menemen 2 dıl tambugday ekmek cay

Akşam 17 de
1 has yum
Az peynir 5 zeytin 1 dil ekmek cay

Su 2 ye yakın
Spor 30 dk yürüyüş

Çok az olmuş canım ya inşallah saldırmazsın akşam

Yoo öyle çok.belli birşey yok aslında . Sagol cnm

Canım çok geçmiş olsun... kahvaltı çok az olmuş direncin düşer

Canım kilona göre çok az yiyorsun böyle olursa diyetten soğursun.. akşama yoğurt ekleseydin keşke... diyet uzun bi süreç böyle beslenirsen bıkarsın...

Canım kilona göre çok az yiyorsun böyle olursa diyetten soğursun.. akşama yoğurt ekleseydin keşke... diyet uzun bi süreç böyle beslenirsen bıkarsın...
İnan hiç fırsatım kalmadı dışardaydım gelir gelmez bişeyler atıştırdım çok acıkmıştım

Çok sevindim cadı çok mutlu olmuştur benim cadıda bişeyi kaybolsun boncuk boncuk ağlar
Çok şükür canım. Benimki yıkıyor ortalığı çığlık çığlığa feryat figan ağlıyor. Ellerini ısırıyor kafasını vuruyor. Bırakıp çıkamıyorum. Bebek de gördükçe korkuyor o da ağlıyor kucağımdan inmiyor çok zor bir gündü gerçekten Yemek yemedi hala yemeğini de yerse tam rahatlıcam

Bugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
1dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
Salatalık
1 adet kızarmış form ekmek
5 badem çiğ

Akşam 16.30
1 kase tarhana çorbası
Kıymalı yumurta ( 100 gr kıyma )
3 yk patlıcan salatası
1 kase yoğurt ( kaselerim minik )

2.5 lt su içildi
60 dk eliptik yapıldı 240 puan
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı 75 puan G gunesli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…