sağol canım. Müzik lazım bize
Kaç kere bozdu eşim tamir etti en sonunda kırdı
Çok şık, güle güle kullan. Renk farkı çok belli olmamış sanki resimde, bi ton gibi ama yan yana olmayınca sıkıntı olmaz sanki. Normalde çok mu belli?Koltuk takımım.geldi kenarlarında civi izleri var gelip bakicaklar. Sandalyeler farklı yerden ama aynı marka ve kumaş aynı kod ama malesef renk farkı var ama kötü durmuyor nasıl sizce kızlar masa sandalye ve koltuk takımım ve uyumu Eki Görüntüle 2570869 Eki Görüntüle 2570870 7Eki Görüntüle 2570871 Eki Görüntüle 2570872
Koltuk takımım.geldi kenarlarında civi izleri var gelip bakicaklar. Sandalyeler farklı yerden ama aynı marka ve kumaş aynı kod ama malesef renk farkı var ama kötü durmuyor nasıl sizce kızlar masa sandalye ve koltuk takımım ve uyumu Eki Görüntüle 2570869 Eki Görüntüle 2570870 7Eki Görüntüle 2570871 Eki Görüntüle 2570872
İnşallah canimbu yıl güzel bir yıl olur inşallah sizin için canım
Allah yardımcın olsun canım benimkiler de bazen öyle oluyor ,
öyle anlarım oluyorki sessizlik istiyorum
sakinlik istiyorum ,
sonra bunları istediğim için kendimi kötü anne gibi hissediyorum
Allahım acılarını göstermesin bir an önce atlatırsın inşallah
O kadar kpşturmalı bir gun oldu ki kızlar çook yoruldum
. Menum
Sabah 10.30
1 tabak menemen 2 dıl tambugday ekmek cay
Akşam 17 de
1 has yum
Az peynir 5 zeytin 1 dil ekmek cay
Su 2 ye yakın
Spor 30 dk yürüyüş
Yoo öyle çok.belli birşey yok aslında . Sagol cnmtühh yaa, keşke işe yarasaydı. Yapılıyorsa bende Bkayım belki bende müziğini tamir ederim.
Çok şık, güle güle kullan. Renk farkı çok belli olmamış sanki resimde, bi ton gibi ama yan yana olmayınca sıkıntı olmaz sanki. Normalde çok mu belli?
Biz de hiç kutlamayız canım ya Boşversene :)Yemek bile yapamadım evlilik yıl dönümü menum e bakınneyse yarın bişeyler hazırlarım inşallah. Su içmem lazım doymadım
Biz bi pasta keseriz tamamBiz de hiç kutlamayız canım ya Boşversene :)
Güle güle kullan canımKoltuk takımım.geldi kenarlarında civi izleri var gelip bakicaklar. Sandalyeler farklı yerden ama aynı marka ve kumaş aynı kod ama malesef renk farkı var ama kötü durmuyor nasıl sizce kızlar masa sandalye ve koltuk takımım ve uyumu Eki Görüntüle 2570869 Eki Görüntüle 2570870 7Eki Görüntüle 2570871 Eki Görüntüle 2570872
Canım çok geçmiş olsun... kahvaltı çok az olmuş direncin düşerİyi akşamlar kızlar bugün menüm şöyleydi çocuklar hala hasta ben uykusuz ve yorgun
Sabah 10.30
1 rafadan yumurta
1dlim tb ekmeği
Ara13.00
Çeyrek muz
Yeşilçay
Akşam15.00
Tavuklu salata
1 kse tavuk suyuna çorba tel şehriyeli
Ara17.00
1 küçük kase incir uyutması dünden kalan
Spor yapayım diye eliptiğe çıktım ama yok yapacak gibi değilim indim oturdum
Ohh çok şükür canım.Selam kızlar. İftarımı yaptım, davulu bulduk normale döndük çok şükür
Canım kilona göre çok az yiyorsun böyle olursa diyetten soğursun.. akşama yoğurt ekleseydin keşke... diyet uzun bi süreç böyle beslenirsen bıkarsın...O kadar kpşturmalı bir gun oldu ki kızlar çook yoruldum
. Menum
Sabah 10.30
1 tabak menemen 2 dıl tambugday ekmek cay
Akşam 17 de
1 has yum
Az peynir 5 zeytin 1 dil ekmek cay
Su 2 ye yakın
Spor 30 dk yürüyüş
Çok sevindim cadı çok mutlu olmuşturSelam kızlar. İftarımı yaptım, davulu bulduk normale döndük çok şükür
İnan hiç fırsatım kalmadı dışardaydım gelir gelmez bişeyler atıştırdım çok acıkmıştımCanım kilona göre çok az yiyorsun böyle olursa diyetten soğursun.. akşama yoğurt ekleseydin keşke... diyet uzun bi süreç böyle beslenirsen bıkarsın...
Çok şükür canım. Benimki yıkıyor ortalığı çığlık çığlığa feryat figan ağlıyor. Ellerini ısırıyor kafasını vuruyor. Bırakıp çıkamıyorum. Bebek de gördükçe korkuyor o da ağlıyor kucağımdan inmiyor çok zor bir gündü gerçektenÇok sevindim cadı çok mutlu olmuşturbenim cadıda bişeyi kaybolsun boncuk boncuk ağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?