- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yaa ne kadar düşünceli yaklaştın olayaYok canım ekleme ben düzenli spor yapıyorum... her hafta ben birinci olursam diğer arkadaşların motivasyonu kaçar..ben böyle iyiyim 🖒🖒🖒
Ben artık 5 te yiyorum yemeğimi sabahları çok hafif uyanıyorum artık bu şekilde beslenmemi oturtmaya çslışacam sabah tartı göz kırptı bana inşallah cumaya listeye girebilirim🖒🖒🖒Aynen 5 te yemek bitince çok güzel veriliyor ama işte ben gece uyumadığım için 19:30 en iyisi benim için yoksa gece mutfağı boşaltıyorum
Sağolasın canım ❤❤ eğer zahmet olmazsa ekle ama sıralamada olmam kendimce 1. İle yarışmış olurumYaa ne kadar düşünceli yaklaştın olayaİstersen eklerim, sen de kendini görürsün ama sıralamaya almam. Nasıl istersen yani, benim için sorun olmaz
Netten bulamaz mıyız? Fotosunu atsanSesli davuldu. Hem kırana kadar uğraştı şimdi de feryat figan ağlıyor. Hala susmadı bebek de korkuyor o ağladıkça kucağımdan inmiyor.
Yok fayda etmiyor hiç bir şeye kanmıyor
Sorun yok eklerim her gün yapıyorum listeyi zaten :)Sağolasın canım ❤❤ eğer zahmet olmazsa ekle ama sıralamada olmam kendimce 1. İle yarışmış olurum
Bu sabah ne yedin kahvaltıda? Ona göre değerlendirelim.Dün ne güzel tok kalabilmiştim kahvaltıdan sonra akşama kadar bugün yine etrafa saldırıyorum resmen kendimi zor tutuyorum
A + benim isi bırakınca iccem orda rezil olmayimCanım magnezyum sülfat iç ya da sinamkiyi toz şeklinde baharat gibi kullan. Kabızlık çok tehlikeli çözmen lazım. Senin kan grubun neydi
Herkesin kan grubunu 1. sayfaya yazayım bari
olmasın sendrom mendrommaalesef
een ondan önce otur kucağına da al bi kaç saat istediği güveni alırsa sakinleşiyorlar canım rabbim yardımcın olsun
rabbim yanılmışız sözlerini durdursun annesine babasına şifalar versin inşallah
aynen katılıyorum güzel sonuç almalıyız birbirimizin motivasyonu için takımı bi kaldırmamız lazım kızlar
Ay canumsın benim
Valla her sayıyla var sendrom
Bende bugün aşırı mutsuzum. Evde el yapımı brownie var. Yememek için zor tutuyorum kendimi. Offff ya bu duygusal açlığım nasıl geçecek ya?Dün ne güzel tok kalabilmiştim kahvaltıdan sonra akşama kadar bugün yine etrafa saldırıyorum resmen kendimi zor tutuyorum
Off benim de aşırı aşırı yoğun günlerim var. Yeni yerimde sistemi oturtup eksiklikleri gidermeye çalışıyorum gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Eve geçince zaten büyük el koyuyo resmen tele. Yıl bi bitse biraz daha rahatlayacağız inşallah.Ayaklarim yerde degil resmen gunler nasil geciyo bilmiyorum..
Nette var canım kaya davul diye. kaç günde gelir kim bilir. Eşim toptancılara bakacak işten sonra. Hala ağlıyor başım ağrıdı resmenNetten bulamaz mıyız? Fotosunu atsan
Amaan Anka bizde var, müziği bozulmuş ışık çıkarıyor sadece. Kargolarım istersen?Nette var canım kaya davul diye. kaç günde gelir kim bilir. Eşim toptancılara bakacak işten sonra. Hala ağlıyor başım ağrıdı resmen
Hımm aç karna içmen lazım doğru çalışırken zor olabilir.A + benim isi bırakınca iccem orda rezil olmayim
Amaan Anka bizde var, müziği bozulmuş ışık çıkarıyor sadece. Kargolarım istersen?
Canım kahvaltın nasıldı ? Bende iki öğün yapıyorum 10.30 da kahvaltı yaptım.. 16.30 da akşam yemeğimi yedim günü kapattım... bugün düne göere daha dayanıklıydımDün ne güzel tok kalabilmiştim kahvaltıdan sonra akşama kadar bugün yine etrafa saldırıyorum resmen kendimi zor tutuyorum
Yeme canım sıcak su iç bastırıyor 🖒🖒olmasın sendrom mendromdün kafama su tabancası yedim. Bugün oyuncak bir hayvan attı kafama. Hemde çok sertti.
Bende bugün aşırı mutsuzum. Evde el yapımı brownie var. Yememek için zor tutuyorum kendimi. Offff ya bu duygusal açlığım nasıl geçecek ya?
Oyyy kuzum demekki çok bağlanmış oyuncağaNette var canım kaya davul diye. kaç günde gelir kim bilir. Eşim toptancılara bakacak işten sonra. Hala ağlıyor başım ağrıdı resmen
Güle güle kullan canım, çok güzel renkleri. Biraz farklı gib ama çok önemli değil. Uyumlu.Koltuk takımım.geldi kenarlarında civi izleri var gelip bakicaklar. Sandalyeler farklı yerden ama aynı marka ve kumaş aynı kod ama malesef renk farkı var ama kötü durmuyor nasıl sizce kızlar masa sandalye ve koltuk takımım ve uyumu Eki Görüntüle 2570869 Eki Görüntüle 2570870 7Eki Görüntüle 2570871 Eki Görüntüle 2570872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?