Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yok canım ekleme ben düzenli spor yapıyorum... her hafta ben birinci olursam diğer arkadaşların motivasyonu kaçar..ben böyle iyiyim 🖒🖒🖒
Yaa ne kadar düşünceli yaklaştın olaya İstersen eklerim, sen de kendini görürsün ama sıralamaya almam. Nasıl istersen yani, benim için sorun olmaz

Aynen 5 te yemek bitince çok güzel veriliyor ama işte ben gece uyumadığım için 19:30 en iyisi benim için yoksa gece mutfağı boşaltıyorum
Ben artık 5 te yiyorum yemeğimi sabahları çok hafif uyanıyorum artık bu şekilde beslenmemi oturtmaya çslışacam sabah tartı göz kırptı bana inşallah cumaya listeye girebilirim🖒🖒🖒

Yaa ne kadar düşünceli yaklaştın olaya İstersen eklerim, sen de kendini görürsün ama sıralamaya almam. Nasıl istersen yani, benim için sorun olmaz
Sağolasın canım ❤❤ eğer zahmet olmazsa ekle ama sıralamada olmam kendimce 1. İle yarışmış olurum

olmasın sendrom mendrom dün kafama su tabancası yedim. Bugün oyuncak bir hayvan attı kafama. Hemde çok sertti.
Dün ne güzel tok kalabilmiştim kahvaltıdan sonra akşama kadar bugün yine etrafa saldırıyorum resmen kendimi zor tutuyorum
Bende bugün aşırı mutsuzum. Evde el yapımı brownie var. Yememek için zor tutuyorum kendimi. Offff ya bu duygusal açlığım nasıl geçecek ya?

Ayaklarim yerde degil resmen gunler nasil geciyo bilmiyorum..
Off benim de aşırı aşırı yoğun günlerim var. Yeni yerimde sistemi oturtup eksiklikleri gidermeye çalışıyorum gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Eve geçince zaten büyük el koyuyo resmen tele. Yıl bi bitse biraz daha rahatlayacağız inşallah.

Nette var canım kaya davul diye. kaç günde gelir kim bilir. Eşim toptancılara bakacak işten sonra. Hala ağlıyor başım ağrıdı resmen
Amaan Anka bizde var, müziği bozulmuş ışık çıkarıyor sadece. Kargolarım istersen?

Dün ne güzel tok kalabilmiştim kahvaltıdan sonra akşama kadar bugün yine etrafa saldırıyorum resmen kendimi zor tutuyorum
Canım kahvaltın nasıldı ? Bende iki öğün yapıyorum 10.30 da kahvaltı yaptım.. 16.30 da akşam yemeğimi yedim günü kapattım... bugün düne göere daha dayanıklıydım

Yeme canım sıcak su iç bastırıyor 🖒🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…