Kahvaltı 11:00
1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere
14:15 yarım ananas
Akşam 17:00
3 parça kemikli ızgara et
2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
17:30 1 portakal
20:00 10 Antep fıstık 1 ceviz 1 parça ananas
2 kare çikolata
2 lt su
İştahım aşırı açık dünyayı yiyesim var kendime dur diyemiyorum
Afiyet olsun canim güzel menü 🖒🖒
Canım beyaz leblebi bulundur açlık durumlarında bir avuç tüket şekerli şeyler yerine daha iyi olur...🖒🖒Kahvaltı 11:00
1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere
2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
2 kare çikolata
2 lt su
Yarın gelsin eksiler şuan bende açımmmmMecburiyetten iki ana öğün oldu ama bana yetmedi şuan açım
Ay çok şükürSelam kızlar. İftarımı yaptım, davulu bulduk normale döndük çok şükür
nasıl birşey istiyorsun? Bu ara neye taktın mesela? Benim her dönem takıntılı olduğum şey değişir.Benim de alışveriş yapasım var ama ihtiyacım yok alacak bişey bulamıyorum
Yatağını topla kitabım tedarik edilememiş iptal edilmiş. İyi oldu zaten yorumları okuduktan sonra soğumuştum okumadanonun yerine ne alsam acaba var mı tavsiye edeceğin kitap.
çok geçmiş olsun canımKızlar geçmişe bakamadım 4den sonra kızımın ateşi yükseldi dus aldırdım ateş düşürücü icirdim hapsuruyo
Çok mızmız
Benimde kesin eksi. İnşallah aminYarın gelsin eksiler şuan bende açımmmm
İnşallah 10 güne midem alışır 🖒🖒Benimde kesin eksi. İnşallah amin
1 haftadan sonra alışıyorsun. Benim canım artık çekmiyor bişeyler. Sadece mutsuz olduğumda ne olduğuna bakmaksızın yemek istiyorum. Yiyince de gece uyuyamıyorum sabah da çok kötü uyanıyorum.İnşallah 10 güne midem alışır 🖒🖒
Ama canım bu haftaya olmuş mu akşam yediklerinKahvaltı 11:00
1 tabak menemen
2 dilim tb ekmeği
3 zeytin
1 yk lor peynir
1 bağ tere
2 yk yeşil mercimek
3 yk yoğurt
2 kare çikolata
2 lt su
Ayy bende zayıflıyorum diye bişey almıyorum. Çok eğlenceli bence.Güle güle kullan cnm bende değiştircem birkaç yıla benim sevdiğim renkler sandalyelerde çok uyumsuz olmamış.
Afiyet olsun cnm
Allah kabul etsin cnm bende perşembe günü tutayım diyorum normale dönersem inş. Davul içinde sevindim yeterki ağlamasınlar akan gözyaşlarına üzüldüğümden değil başım kaldırmıyor valla seninde öyledir sanırım
Afiyet olsun cnm çok güzel menü
Harikasın cnm maşaallah
Ya sorma bu ara bendede bir alışveriş yapma isteği var ama ihtiyacım yok. Kendime bişeyler alayim diyorum ama zayıflıyorum diye ondanda vazgeçtim. Bu hafta içi bi ikeaya gidicem
Allah kabul etsin cnm bende perşembe tutayım diyorum bakalım. Menüde güzel Afiyet olsun
Afiyet olsun cnm harika menü
Şu 20 deki 2 kare çikolatayı yemeşeymişsin yinede afiyet olsun cnm bazen oluyor böyle ataklar.
Bencede hoş bi durum dolapta bikça parca içine giremediğim kıyafet vardı onlar olmaya başladı bi süre idare ederler beni. En büyük mutlululk bol gelen kıyafetlerAyy bende zayıflıyorum diye bişey almıyorum. Çok eğlenceli bence.alışveriş isteğimi oğluşlar üzerinden gideriyorum
Nasıl dayandın cnm sadece elmayla iyi akşam yine ölçülü yemişsin. Afiyet olsun cnmSelam kızlar bugün menüm biraz boş geçti gibi
Sabah 8.30 1 yeşil elma
Öğlen 14.00 1 yeşil elma
Öğleden sonra 16.00 1 fincan yeşil çay
Akşam 19.00 arkadaşlara yemeğe davetliyik
2 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kavurma
3 yaprak sarma
Salata
1 kaşık irmikli pasta (ben yaptım tadına bakayım dedim millete vermeden)
Spor 12bin adım
Su 2.5 lt
Teşekkür ederim ben de Pazartesi Perşembe tutuyorum az kaldı hamilelikten borçlarGüle güle kullan cnm bende değiştircem birkaç yıla benim sevdiğim renkler sandalyelerde çok uyumsuz olmamış.
Afiyet olsun cnm
Allah kabul etsin cnm bende perşembe günü tutayım diyorum normale dönersem inş. Davul içinde sevindim yeterki ağlamasınlar akan gözyaşlarına üzüldüğümden değil başım kaldırmıyor valla seninde öyledir sanırım
Afiyet olsun cnm çok güzel menü
Harikasın cnm maşaallah
Ya sorma bu ara bendede bir alışveriş yapma isteği var ama ihtiyacım yok. Kendime bişeyler alayim diyorum ama zayıflıyorum diye ondanda vazgeçtim. Bu hafta içi bi ikeaya gidicem
Allah kabul etsin cnm bende perşembe tutayım diyorum bakalım. Menüde güzel Afiyet olsun
Afiyet olsun cnm harika menü
Şu 20 deki 2 kare çikolatayı yemeşeymişsin yinede afiyet olsun cnm bazen oluyor böyle ataklar.
Benimde olmayan koyafetlerim var. Onlara sığmaya çalışıyorum. 79 falan olursam sığarım. Bence. Ayyy düşüncesi bile heyecanlıBencede hoş bi durum dolapta bikça parca içine giremediğim kıyafet vardı onlar olmaya başladı bi süre idare ederler beni. En büyük mutlululk bol gelen kıyafetler
Bende küçüğümü emzirmeyi bırakayım tutacağım inş.Teşekkür ederim ben de Pazartesi Perşembe tutuyorum az kaldı hamilelikten borçlar
İftar yapmış gibi olmuşSelam kızlar bugün menüm biraz boş geçti gibi
Sabah 8.30 1 yeşil elma
Öğlen 14.00 1 yeşil elma
Öğleden sonra 16.00 1 fincan yeşil çay
Akşam 19.00 arkadaşlara yemeğe davetliyik
2 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kavurma
3 yaprak sarma
Salata
1 kaşık irmikli pasta (ben yaptım tadına bakayım dedim millete vermeden)
Spor 12bin adım
Su 2.5 lt
Ben 72.5 iken dolabımda 36 beden kıyafetler beni bekliyordu 57 olduğumda o kadar çok kıyafetim olduki ben hiçbir kıyafetimi atmıyorum yada kimseye vermiyorum... nişanlıylen giydiğim kot bile 57 iken çok bol gelmişti... ayyy bi an önce 5li rakamlar görmek istiyorum....o yüzden şimdi alma kilon otursun öyle alışveriş yap 🖒🖒Benimde olmayan koyafetlerim var. Onlara sığmaya çalışıyorum. 79 falan olursam sığarım. Bence. Ayyy düşüncesi bile heyecanlı
Elma iyi tutuyor insanı, aslında sevmediğim de bir şey ama :)Nasıl dayandın cnm sadece elmayla iyi akşam yine ölçülü yemişsin. Afiyet olsun cnm
Evet sanki :)İftar yapmış gibi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?