Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende aynı durumdayım zor tutuyorum kendimi ama açımm şuan

Canım beyaz leblebi bulundur açlık durumlarında bir avuç tüket şekerli şeyler yerine daha iyi olur...🖒🖒

nasıl birşey istiyorsun? Bu ara neye taktın mesela? Benim her dönem takıntılı olduğum şey değişir.
iyi olmuş iptal etmeleri.
Kızlar geçmişe bakamadım 4den sonra kızımın ateşi yükseldi dus aldırdım ateş düşürücü icirdim hapsuruyo
Çok mızmız
çok geçmiş olsun canım

İnşallah 10 güne midem alışır 🖒🖒
1 haftadan sonra alışıyorsun. Benim canım artık çekmiyor bişeyler. Sadece mutsuz olduğumda ne olduğuna bakmaksızın yemek istiyorum. Yiyince de gece uyuyamıyorum sabah da çok kötü uyanıyorum.

Ama canım bu haftaya olmuş mu akşam yediklerin

Ayy bende zayıflıyorum diye bişey almıyorum. Çok eğlenceli bence. alışveriş isteğimi oğluşlar üzerinden gideriyorum

Selam kızlar bugün menüm biraz boş geçti gibi

Sabah 8.30 1 yeşil elma
Öğlen 14.00 1 yeşil elma
Öğleden sonra 16.00 1 fincan yeşil çay
Akşam 19.00 arkadaşlara yemeğe davetliyik
2 kaşık yoğurt çorba
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık kavurma
3 yaprak sarma
Salata
1 kaşık irmikli pasta (ben yaptım tadına bakayım dedim millete vermeden )
Spor 12bin adım
Su 2.5 lt

Ayy bende zayıflıyorum diye bişey almıyorum. Çok eğlenceli bence. alışveriş isteğimi oğluşlar üzerinden gideriyorum
Bencede hoş bi durum dolapta bikça parca içine giremediğim kıyafet vardı onlar olmaya başladı bi süre idare ederler beni. En büyük mutlululk bol gelen kıyafetler

Nasıl dayandın cnm sadece elmayla iyi akşam yine ölçülü yemişsin. Afiyet olsun cnm

Teşekkür ederim ben de Pazartesi Perşembe tutuyorum az kaldı hamilelikten borçlar

Bencede hoş bi durum dolapta bikça parca içine giremediğim kıyafet vardı onlar olmaya başladı bi süre idare ederler beni. En büyük mutlululk bol gelen kıyafetler
Benimde olmayan koyafetlerim var. Onlara sığmaya çalışıyorum. 79 falan olursam sığarım. Bence. Ayyy düşüncesi bile heyecanlı

İftar yapmış gibi olmuş

Benimde olmayan koyafetlerim var. Onlara sığmaya çalışıyorum. 79 falan olursam sığarım. Bence. Ayyy düşüncesi bile heyecanlı
Ben 72.5 iken dolabımda 36 beden kıyafetler beni bekliyordu 57 olduğumda o kadar çok kıyafetim olduki ben hiçbir kıyafetimi atmıyorum yada kimseye vermiyorum... nişanlıylen giydiğim kot bile 57 iken çok bol gelmişti... ayyy bi an önce 5li rakamlar görmek istiyorum....o yüzden şimdi alma kilon otursun öyle alışveriş yap 🖒🖒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…