- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
1- Evet yapacağım inşallah :) Sizin sayenizde biraz dasüper yaparsın sen eminim
ooo baya uzun bir liste. Hem maddi hem manevi.
Hayır sanırım
Haftaya yaparız artık1- Evet yapacağım inşallah :) Sizin sayenizde biraz da
2- Ben de heves ettim şimdi bak, bir liste de ben mi yapsam...
3- Ben yapayım mı eşleştirme isterseniz? Hafta bitti ama olsun.
Tartildin mi dyt kontrol gununduHaftaya yaparız artık
Ben kim kaç kilo verdi yapacaktım onu unuttum asılkahvaltıdan sonra hemen yapayım
G gunesli gunlerüzgünüm
Bilmiyorum 3. Günümdü bugün ilk defa böyle oldum deliye döndüm resmen sürekli bişi atıştırdım
Evet ya 70,3 geldimTartildin mi dyt kontrol gunundu
Neyse dün dünde kaldı. Cumaya dengelersin. Suya limon sık iç öyle durumlarda.üzgünüm
Bilmiyorum 3. Günümdü bugün ilk defa böyle oldum deliye döndüm resmen sürekli bişi atıştırdım
Sürekli bir şey atıştırdım dedin ya ona
Sana aç kalmak yaramıyor sanırım.Evet ya 70,3 geldim
Neyse haftaya ikisini de yaparsın olmadı.Haftaya yaparız artık
Ben kim kaç kilo verdi yapacaktım onu unuttum asılkahvaltıdan sonra hemen yapayım
Bana mercimek yaramıyor buna emin oldum artık. HAfta sonu mercimek köfte yedim. Bi kere de haşlanmış yeşil mercimek yedim. Ona bağlıyorumSana aç kalmak yaramıyor sanırım.
Hıı o da olabilir bak, onu çıkar o zaman diyetinden. Gerçi çok seviyorum demiştin amaBana mercimek yaramıyor buna emin oldum artık. HAfta sonu mercimek köfte yedim. Bi kere de haşlanmış yeşil mercimek yedim. Ona bağlıyorum
dengeleyeceğim inşallah canımNeyse dün dünde kaldı. Cumaya dengelersin. Suya limon sık iç öyle durumlarda.
Cumaya kadar yemicem Çavdar ekmeğine geçtim buğdayı da bırakayım bakalım nolcakHıı o da olabilir bak, onu çıkar o zaman diyetinden. Gerçi çok seviyorum demiştin ama
Çavdar daha mı az kalorili ne farkı var?Cumaya kadar yemicem Çavdar ekmeğine geçtim buğdayı da bırakayım bakalım nolcak
Buğdaydan mı diye denemek içinÇavdar daha mı az kalorili ne farkı var?
Neyse haftaya ikisini de yaparsın olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?