Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar akşam kutlama yapacak olanlar çok kaçırmasın lütfen :)
Karbonhidratlara elleşmeden yiyin yemeğinizi.
Cips, kola sakın tüketmeyin ne olursa olsun.
Sağlıklı şeylerden tüketin.
Nasıl girerseniz öyle geçer yıl bak ona göre.

Geçmiş olsun. Bi kaç yıl önce benim de başıma benzer bi şey geldi. Gözümü her kırpmamda inanılmaz acımıştı. Uzun süre rimel kullanamadım.
Gözünü kapatıp açtıkça çizilme artıyo. bundan dolayı lens takıyorlar. Umarım kısa sürede ilaçlarla düzelir.

Aa çok geçmiş olsun canım kalıcı bir problem olmaz inşallah.

Kızlar önümüzdeki Cuma'dan itibaren spor yarışmasının formatını değiştiriyorum. Takımlar yarışması yapacağım. Belki öyle daha çok gazlarız birbirimizi.
Ben takımları adaletli oluşturmaya çalıştım yapılan sporlara bakarak.
Her gün yapılan sporları alacağım yine ama Cuma günü hesaplarken toplam takım puanlarını hesaplayacağım bireysel puanların yanında.

Bu sistemi beğenenler, uygulayalım diyenler lütfen aşağıda "beğen" tuşuna bassınlar. İstemeyenler ise "üzgünüm" tuşuna bassınlar. Oy çokluğuna göre yürürlüğe koyabiliriz.

Bence bu cuma yapsan daha iyi olurdu. Ay bugün bitiyor sonuçta
Yarım kaldı zaten misafir geldi çat kapı. Çünkü cep telefonlarını süs diye kullanıyoruz.
Ben normalde her ayın ilk haftası yapıyorum geçen Cuma yapılsın dendiği için yapayım dedim. Herkes bir şey söylüyor kafam karıştı iyice.

Güzel olmuş eline sağlık canım

Kızlar eski bir tanıdıgımı gördüm şimdi markette 3 aydır görmüyor dum. Nasıl zayıflamiş anlatamam yaşıda küçük gösteriyor. Şahane olmuşsun falan dedim o kadar havalıydı ki kendimden utandım resmen hiç mütevazi davranmadı. Daha bir havalandı. Kendimi düşünüyorum sekerim benim önemi olan gibilerinden konuştu. Ne kadar isterdim öyledüşünebilmeyi

Hiç üzülme. Bir 3 ay sonra bir daha görüşün. Ve sende incecik olup daha da hava at. Bu durumlar beni aşırı gaza getirir. Sinir olurum. Ve doğruyu söylemek gerekirse haklı. Dünyadaki en önemli şey kendimiziz. Kendi sağlığımız için güzel beslenmeliyiz.

Evet doğru söylüyor söylediğine sonuna kadar katılıyorum ama benim geçtiğim yolları bilmiyor tabii. Ben maşallah dedim gerçekten tebrik ettim de biraz havalandı. Eşimde yanımdaydı o da diyor nasıl zayıflamış küçücük kalmış içteniçe o kadar öfkeliyim ki ona. Bu halimin mimarı. Başladım zaten saglıklı beslenme ye sporuda işin içine katacam en kısa zamanda

Kadın doğuma gitsene bacı

Benden sonra doğum yapan arkadaşlarım hep incecik oldular, ben de onları görünce moralim bozuluyor. Yapacak bir şey yok. Bunlar bizi iyice gaza getirmeli. Üzülme canım.

Geçen hafta aynı şeyi yaşadım. İki adet ortasında olması normal dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…