Çok geçmiş olsun canımKızlar bir süre burda olamayacağım sabah ufak bi kaza geçirdim korneam sıyrılmış sinirler açığa çıkmış çok agrim var biraz bulanik görüyorum. Lens takıldı o gözümr persembe aksam cikaracaklar bakalim Insallah duzelir..
Geçmiş olsun. Bi kaç yıl önce benim de başıma benzer bi şey geldi. Gözümü her kırpmamda inanılmaz acımıştı. Uzun süre rimel kullanamadım.Kızlar bir süre burda olamayacağım sabah ufak bi kaza geçirdim korneam sıyrılmış sinirler açığa çıkmış çok agrim var biraz bulanik görüyorum. Lens takıldı o gözümr persembe aksam cikaracaklar bakalim Insallah duzelir..
Kızlar bir süre burda olamayacağım sabah ufak bi kaza geçirdim korneam sıyrılmış sinirler açığa çıkmış çok agrim var biraz bulanik görüyorum. Lens takıldı o gözümr persembe aksam cikaracaklar bakalim Insallah duzelir..
Anca öğleden sonra sen o zaman :)
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versinKızlar bir süre burda olamayacağım sabah ufak bi kaza geçirdim korneam sıyrılmış sinirler açığa çıkmış çok agrim var biraz bulanik görüyorum. Lens takıldı o gözümr persembe aksam cikaracaklar bakalim Insallah duzelir..
Yarım kaldı zaten misafir geldi çat kapı. Çünkü cep telefonlarını süs diye kullanıyoruz.Bence bu cuma yapsan daha iyi olurdu. Ay bugün bitiyor sonuçta
Güzel olmuş eline sağlık canımKızlar önümüzdeki Cuma'dan itibaren spor yarışmasının formatını değiştiriyorum. Takımlar yarışması yapacağım. Belki öyle daha çok gazlarız birbirimizi.
Ben takımları adaletli oluşturmaya çalıştım yapılan sporlara bakarak.
Her gün yapılan sporları alacağım yine ama Cuma günü hesaplarken toplam takım puanlarını hesaplayacağım bireysel puanların yanında.
Bu sistemi beğenenler, uygulayalım diyenler lütfen aşağıda "beğen" tuşuna bassınlar. İstemeyenler ise "üzgünüm" tuşuna bassınlar. Oy çokluğuna göre yürürlüğe koyabiliriz.
Hiç üzülme. Bir 3 ay sonra bir daha görüşün. Ve sende incecik olup daha da hava at. Bu durumlar beni aşırı gaza getirir. Sinir olurum. Ve doğruyu söylemek gerekirse haklı. Dünyadaki en önemli şey kendimiziz. Kendi sağlığımız için güzel beslenmeliyiz.Kızlar eski bir tanıdıgımı gördüm şimdi markette 3 aydır görmüyor dum. Nasıl zayıflamiş anlatamam yaşıda küçük gösteriyor. Şahane olmuşsun falan dedim o kadar havalıydı ki kendimden utandım resmen hiç mütevazi davranmadı. Daha bir havalandı. Kendimi düşünüyorum sekerim benim önemi olan gibilerinden konuştu. Ne kadar isterdim öyledüşünebilmeyi
Evet doğru söylüyor söylediğine sonuna kadar katılıyorum ama benim geçtiğim yolları bilmiyor tabii. Ben maşallah dedim gerçekten tebrik ettim de biraz havalandı. Eşimde yanımdaydı o da diyor nasıl zayıflamış küçücük kalmış içteniçe o kadar öfkeliyim ki ona. Bu halimin mimarı. Başladım zaten saglıklı beslenme ye sporuda işin içine katacam en kısa zamandaHiç üzülme. Bir 3 ay sonra bir daha görüşün. Ve sende incecik olup daha da hava at. Bu durumlar beni aşırı gaza getirir. Sinir olurum. Ve doğruyu söylemek gerekirse haklı. Dünyadaki en önemli şey kendimiziz. Kendi sağlığımız için güzel beslenmeliyiz.
Kadın doğuma gitsene bacıBenim de moralim bozuldu
Arkadaşım tüpligsyonundan sonra dış gebelik yaşıyormuşbir sürü ilaç vermişler düşmezse ameliyat edeceklermiş. İki gün kanamam oldu dedi. Ben de regl olmadım çok moralim bozuldu
Çocuklara bakar mısınKadın doğuma gitsene bacı
Benden sonra doğum yapan arkadaşlarım hep incecik oldular, ben de onları görünce moralim bozuluyor. Yapacak bir şey yok. Bunlar bizi iyice gaza getirmeli. Üzülme canım.Kızlar eski bir tanıdıgımı gördüm şimdi markette 3 aydır görmüyor dum. Nasıl zayıflamiş anlatamam yaşıda küçük gösteriyor. Şahane olmuşsun falan dedim o kadar havalıydı ki kendimden utandım resmen hiç mütevazi davranmadı. Daha bir havalandı. Kendimi düşünüyorum sekerim benim önemi olan gibilerinden konuştu. Ne kadar isterdim öyledüşünebilmeyi
Geçen hafta aynı şeyi yaşadım. İki adet ortasında olması normal dedi doktor.Benim de moralim bozuldu
Arkadaşım tüpligsyonundan sonra dış gebelik yaşıyormuşbir sürü ilaç vermişler düşmezse ameliyat edeceklermiş. İki gün kanamam oldu dedi. Ben de regl olmadım çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?