Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen de mi hasta oluyorsun yoksa
Valla olabilir cnm bilemedim ama inş geçer çünkü tüm enerjimi aldı götürdü şuan bisürüde işim var kalkıyorum yok olmuyor tekrar yatıyorum.
Geçmiş olsun canım kansızlık falan var mı
En son yaptırdığım tahlilde herşeyim güzeldi cnm bi d vitamininim düşüktü.

Valla olabilir cnm bilemedim ama inş geçer çünkü tüm enerjimi aldı götürdü şuan bisürüde işim var kalkıyorum yok olmuyor tekrar yatıyorum.
En son yaptırdığım tahlilde herşeyim güzeldi cnm bi d vitamininim düşüktü.
Yat boşver napcan işi yapıyorsun yine aynı zaten yemek de dışardan söyle bir günlük. Geçmiş olsun canım

Merhaba Kızlar,
Anka kaptanım, kusura bakmayın, ben bir kaç gündür menü bildirimi yapamıyorum. Buraya da pek gelemiyorum. Haftaya düzene girecem inşallah. İşler gerçekten çok yoğun, yani bugün erken çıkıp kuaföre gitmem lazım, nasıl çıkacam onu bile bilmiyorum.
Gelmişken dün ve bugün için menü bildirimi yapayım ; ( Dün ve bugün arasındaki tek fark akşam yemeği)
Sabah :
07:30
1 Fincan sütlü Kahve
10:00
1 Haşlanmış Yumurta, 1 Dilim Peynir, 2 Ceviz, 1 Dilim TB Ekmeği
Türk Kahvesi
11:30
1 Fincan Yeşil Çay Yeşil Çay
14:00
1 Bardak Ayran
16:30
2 Gün kurusu, 5-6 Badem
Akşam (Dün)
Et köfte , Salata
Akşam (Bugün)
Arkadaşım ne program yaptı bilmiyorum. Söylemiyor da, sürpriz olacakmış. Artık ne olursa dikkat edicem. Ama bu akşam birazcık toleranslı olabilirim galiba.

Akşam gelemezsem,
Herkese iyi yıllar diliyorum.

Biraz dinlen canım boş ver ne olacak :) Kafanı koy da biraz uzan hadi.

Merhaba kızlar
Sabah ateşi normale düşünce okula götürdük bir yaş daha büyüdüm partisi yapılacaktı

Öğretmeni 11de aradi ateşi yükseldi üzerini çıkardım sınıftan baska bir odadayız dedi taksiye binip gittim

Hemen ateş düşürücü icirdim çıktık okuldan eve gel duş aldırdım yanimda uyuyo

Benimde çok uykum var heran uyuyabilirim

Yine yukselirse ateşi hastane yolu görünür bize

Bugün aktif olamam

Yat boşver napcan işi yapıyorsun yine aynı zaten yemek de dışardan söyle bir günlük. Geçmiş olsun canım
Sağol cnm yatmak iyi geldi ayaklarımıda havaya dikmiştim hafifledi bayaga.
Geçmiş olsun canım dinlenme imkanın varsa dinlen birde nane limon iç bulantını alır
Çok sagol cnm ayaklarımı duvara diktim yattım geçti gibi ayağa kalktım normalim
Biraz dinlen canım boş ver ne olacak :) Kafanı koy da biraz uzan hadi.
Ay cnm geçti çok şükür. Benimde aklıma böyle olunca hep kötü kötü şeyler gelir panik oluyorum hemen
Geçmiş olsun cnm boğazları şişmiştir belki burun akıntısı falan varmı. Doktorsuz geçmez öyleyse. Bu sen ilk senesiydi kızınım anaokulunda öyle hatırlıyorum bu sene böyle geçer seneye alışır bünyesi aha az hasta olur

Geçmiş olsun canım

Haftaya yaparız artık
Ben kim kaç kilo verdi yapacaktım onu unuttum asıl kahvaltıdan sonra hemen yapayım

Bence bu cuma yapsan daha iyi olurdu. Ay bugün bitiyor sonuçta

Herkes nerede yahu :) Çok ürkütücü bir sessizlik var takımda.

Ya ben sabah 11lerde kalkıyorum. Hemen kahvaltı hazırla çocuğu yedir yemek yapmaya başla evi toparla derken sabah gelemiyorum

Ayy çok geçmiş olsun, çok ciddi bir şey değildir umarım Çabucak geçer gider.

1- Evet yapacağım inşallah :) Sizin sayenizde biraz da
2- Ben de heves ettim şimdi bak, bir liste de ben mi yapsam...
3- Ben yapayım mı eşleştirme isterseniz? Hafta bitti ama olsun.
Yap yap yıl sonu dönüp ne kadarını yapabildim diye bakmak çok keyifli. Hatta herkes yapsın hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…