Benim aşırı başım dönüyor kalktığımdan beri. Hafif bir mide bılantısıda var anlamadım ne oluyor. Tansiyonumu ölçtüm notmalHerkes nerede yahu :) Çok ürkütücü bir sessizlik var takımda.
Sen de mi hasta oluyorsun yoksaBenim aşırı başım dönüyor kalktığımdan beri. Hafif bir mide bılantısıda var anlamadım ne oluyor. Tansiyonumu ölçtüm notmal
Başlangıç Kiloları topluyorum canımHerkes nerede yahu :) Çok ürkütücü bir sessizlik var takımda.
Geçmiş olsun canım kansızlık falan var mıBenim aşırı başım dönüyor kalktığımdan beri. Hafif bir mide bılantısıda var anlamadım ne oluyor. Tansiyonumu ölçtüm notmal
Valla olabilir cnm bilemedim ama inş geçer çünkü tüm enerjimi aldı götürdü şuan bisürüde işim var kalkıyorum yok olmuyor tekrar yatıyorum.Sen de mi hasta oluyorsun yoksa
En son yaptırdığım tahlilde herşeyim güzeldi cnm bi d vitamininim düşüktü.Geçmiş olsun canım kansızlık falan var mı
Valla olabilir cnm bilemedim ama inş geçer çünkü tüm enerjimi aldı götürdü şuan bisürüde işim var kalkıyorum yok olmuyor tekrar yatıyorum.
Yat boşver napcan işi yapıyorsun yine aynı zaten yemek de dışardan söyle bir günlük. Geçmiş olsun canımEn son yaptırdığım tahlilde herşeyim güzeldi cnm bi d vitamininim düşüktü.
Geçmiş olsun canım dinlenme imkanın varsa dinlen birde nane limon iç bulantını alırBenim aşırı başım dönüyor kalktığımdan beri. Hafif bir mide bılantısıda var anlamadım ne oluyor. Tansiyonumu ölçtüm notmal
Biraz dinlen canım boş ver ne olacak :) Kafanı koy da biraz uzan hadi.Valla olabilir cnm bilemedim ama inş geçer çünkü tüm enerjimi aldı götürdü şuan bisürüde işim var kalkıyorum yok olmuyor tekrar yatıyorum.
En son yaptırdığım tahlilde herşeyim güzeldi cnm bi d vitamininim düşüktü.
Sağol cnm yatmak iyi geldi ayaklarımıda havaya dikmiştim hafifledi bayaga.Yat boşver napcan işi yapıyorsun yine aynı zaten yemek de dışardan söyle bir günlük. Geçmiş olsun canım
Çok sagol cnm ayaklarımı duvara diktim yattım geçti gibi ayağa kalktım normalimGeçmiş olsun canım dinlenme imkanın varsa dinlen birde nane limon iç bulantını alır
Ay cnm geçti çok şükür. Benimde aklıma böyle olunca hep kötü kötü şeyler gelir panik oluyorum hemenBiraz dinlen canım boş ver ne olacak :) Kafanı koy da biraz uzan hadi.
Geçmiş olsun cnm boğazları şişmiştir belki burun akıntısı falan varmı. Doktorsuz geçmez öyleyse. Bu sen ilk senesiydi kızınım anaokulunda öyle hatırlıyorum bu sene böyle geçer seneye alışır bünyesi aha az hasta olurMerhaba kızlar
Sabah ateşi normale düşünce okula götürdük bir yaş daha büyüdüm partisi yapılacaktı
Öğretmeni 11de aradi ateşi yükseldi üzerini çıkardım sınıftan baska bir odadayız dedi taksiye binip gittim
Hemen ateş düşürücü icirdim çıktık okuldan eve gel duş aldırdım yanimda uyuyo
Benimde çok uykum var heran uyuyabilirim
Yine yukselirse ateşi hastane yolu görünür bize
Bugün aktif olamam
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Sabah ateşi normale düşünce okula götürdük bir yaş daha büyüdüm partisi yapılacaktı
Öğretmeni 11de aradi ateşi yükseldi üzerini çıkardım sınıftan baska bir odadayız dedi taksiye binip gittim
Hemen ateş düşürücü icirdim çıktık okuldan eve gel duş aldırdım yanimda uyuyo
Benimde çok uykum var heran uyuyabilirim
Yine yukselirse ateşi hastane yolu görünür bize
Bugün aktif olamam
Haftaya yaparız artık
Ben kim kaç kilo verdi yapacaktım onu unuttum asılkahvaltıdan sonra hemen yapayım
Herkes nerede yahu :) Çok ürkütücü bir sessizlik var takımda.
Anca öğleden sonra sen o zaman :)Bence bu cuma yapsan daha iyi olurdu. Ay bugün bitiyor sonuçta
Ya ben sabah 11lerde kalkıyorum. Hemen kahvaltı hazırla çocuğu yedir yemek yapmaya başla evi toparla derken sabah gelemiyorum
Ayy çok geçmiş olsun, çok ciddi bir şey değildir umarımKızlar bir süre burda olamayacağım sabah ufak bi kaza geçirdim korneam sıyrılmış sinirler açığa çıkmış çok agrim var biraz bulanik görüyorum. Lens takıldı o gözümr persembe aksam cikaracaklar bakalim Insallah duzelir..
Yap yap yıl sonu dönüp ne kadarını yapabildim diye bakmak çok keyifli. Hatta herkes yapsın hadi1- Evet yapacağım inşallah :) Sizin sayenizde biraz da
2- Ben de heves ettim şimdi bak, bir liste de ben mi yapsam...
3- Ben yapayım mı eşleştirme isterseniz? Hafta bitti ama olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?