Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşam kaçamak yaparsanız gösteririm o zaman size
Bizde klasik akşam yemeği var, babannem memleketten kaz yollamış. Yanına da iç pilav yapar babam kesin. Kaçamaklık bir durum yok. Belki bir dilim de kabak tatlısı olabilir balla tatlandırıyor annem çümküm O kadar yani.

Dünkü spor 1000 ip atlama 200 puan 40 do kol egzersizi 80 puan 10 dk koşu 40 puan 25 dk tempolu yürüyüş 62.5 puan toplam 282.puan
Bugün 100 ip atlama 20 puan 35 dk tempolu yürüyüş 87.5 puan 40 dk karın ve kalça egzersiz 80 puan 6000 adim 90 puan 237.5 puan G gunesli gunler

sinir bi yandan moral bozukluğu bi yandan yemek yiyesim yok tatlıya sokasım var kafamı

Keşke yakın olsaydım inan ilgilenirdim. Yakınlarda kimse yokmu 2 saat baksa gider gelirdin
Maalesef kızıma bakamıyor kimse ben bile zorlanıyorum. Beni göremeyince iyice çıldırıyor. Kayınvalide kalbinden operasyon geçirdi tam iyileşmedi. Hastane uzak. Pazartesiye kadar bekliyim bakalım olmazsa cümbür cemaat gidicez

Güzel olur bence eline sağlık canım

Kızlar bu anneler kulübü şeyini profilden nasıl sileceğiz? Pro üyelik alacağım daha havalı dursun diye ama sarı kırmızı olmasın

Hemen kötüyü getirme aklına arada bir düzensizlik olması normaldir diye düşünüyorum.

Şeytan kulağıma 2019 un son muhallebisini ye diyor.

Sakın ankaaa 2020ye girince muhallebi kaçmıyor. Zayıflayınca yapar yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…