İnşallah normaldir. Ben her şeyi abartırım zaten bi de illa böyle örnekler gelir önümeGeçen hafta aynı şeyi yaşadım. İki adet ortasında olması normal dedi doktor.
Ben de korkmuştum :/ Sende de bir şey yoktur inşalllah. Üzülme, müsait bir zamanda gidersin doktora.İnşallah normaldir. Ben her şeyi abartırım zaten bi de illa böyle örnekler gelir önüme
Hayırrrrr durr!!!!!!!!!!!Şeytan kulağıma 2019 un son muhallebisini ye diyor.
Akşam kaçamak yaparsanız gösteririm o zaman sizeHayırrrrr durr!!!!!!!!!!!
Anka unutma ki günler sadece soyut bir kavram. 2019'un son muhallebisi de olsa 2020ye seninle birlikte girecek vücudunda
Bizde klasik akşam yemeği var, babannem memleketten kaz yollamış. Yanına da iç pilav yapar babam kesin. Kaçamaklık bir durum yok. Belki bir dilim de kabak tatlısı olabilir balla tatlandırıyor annem çümkümAkşam kaçamak yaparsanız gösteririm o zaman size
Kızlar önümüzdeki Cuma'dan itibaren spor yarışmasının formatını değiştiriyorum. Takımlar yarışması yapacağım. Belki öyle daha çok gazlarız birbirimizi.
Ben takımları adaletli oluşturmaya çalıştım yapılan sporlara bakarak.
Her gün yapılan sporları alacağım yine ama Cuma günü hesaplarken toplam takım puanlarını hesaplayacağım bireysel puanların yanında.
Bu sistemi beğenenler, uygulayalım diyenler lütfen aşağıda "beğen" tuşuna bassınlar. İstemeyenler ise "üzgünüm" tuşuna bassınlar. Oy çokluğuna göre yürürlüğe koyabiliriz.
sinir bi yandan moral bozukluğu bi yandan yemek yiyesim yok tatlıya sokasım var kafamıBizde klasik akşam yemeği var, babannem memleketten kaz yollamış. Yanına da iç pilav yapar babam kesin. Kaçamaklık bir durum yok. Belki bir dilim de kabak tatlısı olabilir balla tatlandırıyor annem çümkümO kadar yani.
Keşke yakın olsaydım inan ilgilenirdim. Yakınlarda kimse yokmu 2 saat baksa gider gelirdinÇocuklara bakar mısın
İşte o hatayı ben geçen hafta yaptım amasinir bi yandan moral bozukluğu bi yandan yemek yiyesim yok tatlıya sokasım var kafamı
Maalesef kızıma bakamıyor kimse ben bile zorlanıyorum. Beni göremeyince iyice çıldırıyor. Kayınvalide kalbinden operasyon geçirdi tam iyileşmedi. Hastane uzak. Pazartesiye kadar bekliyim bakalım olmazsa cümbür cemaat gidicezKeşke yakın olsaydım inan ilgilenirdim. Yakınlarda kimse yokmu 2 saat baksa gider gelirdin
Artıda olmasam yerdim de şimdi ben de korkuyorum işin ucunda sonuncu olmak varİşte o hatayı ben geçen hafta yaptım amaSen bilirsin yine de...
Çok kötü bir şey o sonuç listesinde kullanıcı adının büyük puntolarla yazılmasıArtıda olmasam yerdim de şimdi ben de korkuyorum işin ucunda sonuncu olmak var
Kızlar önümüzdeki Cuma'dan itibaren spor yarışmasının formatını değiştiriyorum. Takımlar yarışması yapacağım. Belki öyle daha çok gazlarız birbirimizi.
Ben takımları adaletli oluşturmaya çalıştım yapılan sporlara bakarak.
Her gün yapılan sporları alacağım yine ama Cuma günü hesaplarken toplam takım puanlarını hesaplayacağım bireysel puanların yanında.
Bu sistemi beğenenler, uygulayalım diyenler lütfen aşağıda "beğen" tuşuna bassınlar. İstemeyenler ise "üzgünüm" tuşuna bassınlar. Oy çokluğuna göre yürürlüğe koyabiliriz.
Ben de kaptanınız olarak aynı duyguları yaşıyorum sizinle emin olun.Çok kötü bir şey o sonuç listesinde kullanıcı adının büyük puntolarla yazılması
Evet ve bireysel sonunculuğu da hiç bir takıma kaptırmıyoruz genelde. Sorry Captain!Ben de kaptanınız olarak aynı duyguları yaşıyorum sizinle emin olun.
Yok olmuyor kırmızı oluyorsun direkKızlar bu anneler kulübü şeyini profilden nasıl sileceğiz? Pro üyelik alacağım daha havalı dursun diye ama sarı kırmızı olmasın
Benim de moralim bozuldu
Arkadaşım tüpligsyonundan sonra dış gebelik yaşıyormuşbir sürü ilaç vermişler düşmezse ameliyat edeceklermiş. İki gün kanamam oldu dedi. Ben de regl olmadım çok moralim bozuldu
Şeytan kulağıma 2019 un son muhallebisini ye diyor.
Ben daha çok ilgilensem böyle olmayacak da benim sürekli modum değişiyorEvet ve bireysel sonunculuğu da hiç bir takıma kaptırmıyoruz genelde. Sorry Captain!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?