- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Geçmiş olsun canım yaO kadar hastayım ki grip oldum. 2 gündür iğne yiyorum. Dün serüm da taktık. İki gune toparlayım kendime geleyim bir yarısıcaz senle
Sil kafandan onu öyle bir şey yok ankam gece uyku hali kalkip yeme gecen gece bende düştüm ayni hataya allahtan bi isiriktan sonra kendime geldim bıraktımGeldi eşim yedi. Mutfağı öylece bıraktım kaçtım sabah toplayacağım inşallah. Karnım gurulduyor dolapta cıss var
A.s iyi akşamlar hoşgeldinizSelamlar iyi akşamlar.
Ben de araniza katılabilir miyim?
Hoşbulduk
Sağolasın canimGeçmiş olsun canım ya
Birinci sayfayı okuyup kendini tanitabilirmisinHoşbulduk
allah kolaylık versin canım. Her gün mü böyle geliyor?Maşallah kızlar sizin eşler demliyormuş ne güzel benim eşim daha işten gelmedi çocuklardan fırsat bulup içemedim yeşil çay
bende o sebepten içiyordum. Şimdi içmedim. Bakalım ne olacakBende cok ıcmeye calısırdım odem varsa gıtsın dıyebugun bende ıcmeyım bakıyım ne olacak.
Ya ben gece yatağımdan zor kalkıyorum değil bide dolaba gidip bişeyler yemek: tembel olmam ilk defa işe yaradı galibaSil kafandan onu öyle bir şey yok ankam gece uyku hali kalkip yeme gecen gece bende düştüm ayni hataya allahtan bi isiriktan sonra kendime geldim bıraktım
bu yönden bakmamıştımO zaman yarına gelsin eksiler
Bende kendimi zor tuttum topladım mutfağı Benimde dolapta Cıs varGeldi eşim yedi. Mutfağı öylece bıraktım kaçtım sabah toplayacağım inşallah. Karnım gurulduyor dolapta cıss var
Ben de bazen uyur yer olduğumu düşünüyorum zaten yiyorum haberim yok galiba yoksa niye gitmesin kiloSil kafandan onu öyle bir şey yok ankam gece uyku hali kalkip yeme gecen gece bende düştüm ayni hataya allahtan bi isiriktan sonra kendime geldim bıraktım
HoşgeldinizSelamlar iyi akşamlar.
Ben de araniza katılabilir miyim?
Çok geçmiş olsun canım valla bize de 1 ay oldu dolamıyor evdeGünaydın kızlar
Eşimin ateşi var baya hasta olmuş
Çocuklara bulaşmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?