Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geldi eşim yedi. Mutfağı öylece bıraktım kaçtım sabah toplayacağım inşallah. Karnım gurulduyor dolapta cıss var
Sil kafandan onu öyle bir şey yok ankam gece uyku hali kalkip yeme gecen gece bende düştüm ayni hataya allahtan bi isiriktan sonra kendime geldim bıraktım

Maşallah kızlar sizin eşler demliyormuş ne güzel benim eşim daha işten gelmedi çocuklardan fırsat bulup içemedim yeşil çay
allah kolaylık versin canım. Her gün mü böyle geliyor?
Bende cok ıcmeye calısırdım odem varsa gıtsın dıye bugun bende ıcmeyım bakıyım ne olacak.
bende o sebepten içiyordum. Şimdi içmedim. Bakalım ne olacak

Sil kafandan onu öyle bir şey yok ankam gece uyku hali kalkip yeme gecen gece bende düştüm ayni hataya allahtan bi isiriktan sonra kendime geldim bıraktım
Ya ben gece yatağımdan zor kalkıyorum değil bide dolaba gidip bişeyler yemek: tembel olmam ilk defa işe yaradı galiba

Akşam akşam yine amigurumilere düştüm. Çok rahatlıyorum yaparken. Ama bide belim ağrımasa ne güzel olacak valla.

Günaydın kızlar, yılbaşı maalesef pek umduğum gibi geçmedi, abartıp çoşmadım ama yine de rutinden kaymış oldum. toparlamam zaman aldı ama maalesef eksiye geçememişim sabah geçen hafta ile aynı rakamı gördüm, şükür ki artıda değilim dedim. haftaya telafi edeceğimin sözünü veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…