Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haftada 1 temizliğe gelen kadın için ekmek alıyorum. Tam buğday ekmeği o da büyük oğlum da öyle yiyor. Ekmeği hiç aramaz benim oğluş. O yüzden rahatım
Esım ekmegı makarnayla yedıgı ıcın tam bugday ona lezzetsız gelır bende hıc yemıyorum ama sabah o taze sıcak ekmege ıcım gıtmıyor degıl bazen alır koklarım

Ateş varsa mıkrobıktır vücûd atamıyor tekrarliyor sen dr götür bı tahlıl iste antıbıyotıksız geçmez sarımsaklı yoğurt yedır son bır kerede kusar sonrası şifa ınş

Ben bu habersiz gelen misafire çok bozulmaya başladım. Her gün birisi geliyor yol geçen hanına döndük resmen
Ne kadar arkadaşım da olsa mahçup oluyor insan
Aynen ama bu aralar habersızede razıyım

Bugün yediklerim Sabah
09:30 kaşarlı yumurta 5zeytin Bi dilim tb ekmeği
Kayısı çayı

13:00 Bi portakal 6tuzsuz fıstık

15:30 limonlu yeşil çay 5cig findik

18:15 Bi kase mercimek çorbası,3kasik et kavurması,3kasik kereviz salatası

21:30gibi tarçınlı bi elma yerim
Spor yok

Esım ekmegı makarnayla yedıgı ıcın tam bugday ona lezzetsız gelır bende hıc yemıyorum ama sabah o taze sıcak ekmege ıcım gıtmıyor degıl bazen alır koklarım
Ayyy bende kek börekli ortamda hep kötü olurum ve koklarım

Ateş varsa mıkrobıktır vücûd atamıyor tekrarliyor sen dr götür bı tahlıl iste antıbıyotıksız geçmez sarımsaklı yoğurt yedır son bır kerede kusar sonrası şifa ınş
Bir aydır 2 kere kullandık antibiyotik canım ,o yüzden korkuyorum başka bişi çıkacak diye ..
Az önce sarımsaklı tarhana çorbası içirdim bakalım bekliyorum Allah herkese şifa versin

Bir an önce incecik olup öyle ortamlarda birazcık da olsa bişeyler yemek istiyorum. Ne eziyet oldu şu kilolar yahu.
Yaaa evet kıloluyken yesem kıloların nerden geldıgı bellı bu herseyı yer algısı oluyor mıllette cok yasadım ama zayıfkennnn yıyesın gelmıyor 60 kılo olunca oyle olmustum gıdıgım fılan gıtmıstı yasımdan gçkusuk gorunuyodum ınsanlar sasırıyordu ahh ah en son 3 yıl önce zayıfmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…