Esım ekmegı makarnayla yedıgı ıcın tam bugday ona lezzetsız gelırHaftada 1 temizliğe gelen kadın için ekmek alıyorum. Tam buğday ekmeği o dabüyük oğlum da öyle yiyor. Ekmeği hiç aramaz benim oğluş. O yüzden rahatım
Ateş varsa mıkrobıktır vücûd atamıyor tekrarliyor sen dr götür bı tahlıl iste antıbıyotıksız geçmez sarımsaklı yoğurt yedır son bır kerede kusar sonrası şifa ınşBenimde oğlumda yine ateş kusma 1,5 aydır böyle , 1 hafta bir dinleniyoruz yine başlıyor .
Üşütme falan yok burun akıntısı falan , benim aklıma artık kötü kötü şeyler geliyor niye böyle bu çocuk ya
Aynen ama bu aralar habersızede razıyımBen bu habersiz gelen misafire çok bozulmaya başladım. Her gün birisi geliyor yol geçen hanına döndük resmen
Ne kadar arkadaşım da olsa mahçup oluyor insan
Ayyy bende kek börekli ortamda hep kötü olurum ve koklarımEsım ekmegı makarnayla yedıgı ıcın tam bugday ona lezzetsız gelırbende hıc yemıyorum ama sabah o taze sıcak ekmege ıcım gıtmıyor degıl bazen alır koklarım
Bir aydır 2 kere kullandık antibiyotik canım ,o yüzden korkuyorum başka bişi çıkacak diye ..Ateş varsa mıkrobıktır vücûd atamıyor tekrarliyor sen dr götür bı tahlıl iste antıbıyotıksız geçmez sarımsaklı yoğurt yedır son bır kerede kusar sonrası şifa ınş
Bunu ancak sısmanlar anlarAyyy bende kek börekli ortamda hep kötü olurum ve koklarım
Bir an önce incecik olup öyle ortamlarda birazcık da olsa bişeyler yemek istiyorum. Ne eziyet oldu şu kilolar yahu.Bunu ancak sısmanlar anlar
Bende perşembe günler 7 den sonra su içmiyorum ağzımı ıslatıyorum çok susayıncaSusadım su içmeye korkuyorum sabaha kadar gitmez diye
Yaaa evet kıloluyken yesem kıloların nerden geldıgı bellı bu herseyı yer algısı oluyor mıllette cok yasadımBir an önce incecik olup öyle ortamlarda birazcık da olsa bişeyler yemek istiyorum. Ne eziyet oldu şu kilolar yahu.
Ya bende 1 lt suyu yanıma almıştım içeyim diye. İçmeyeyim mi? Su içmek de mi yasak oldu allahımmmmSusadım su içmeye korkuyorum sabaha kadar gitmez diye
Bişey olmaz inşallah iç canım psikolojik benimkiYa bende 1 lt suyu yanıma almıştım içeyim diye. İçmeyeyim mi? Su içmek de mi yasak oldu allahımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?