İpin puanı çok mu acaba canım değiştirsek miİyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00
Tavada 2 yumurta
5 zeytin
Öğle14.0ü
1 salatalık
2 kaşık erişte
Akşam17.00
2 mücver
1 kase yoğurt
Spor
40 dk eliptik》 160 puan
60 mekik》 10 puan
5000 adım》 75 puan
Toplam 245 puan
G gunesli gunler
Geçen bir grupta daha 22.00den sonra içmeyin yazıyordu. Amannn diyip unutmuşum. Siz konuşunca doğru mu diye düşündümBişey olmaz inşallah iç canım psikolojik benimki
Valla ipte çok yorucu ya bana göre süper atlamışsın yine ger zamanki gibi ben 300 e çıkabildim en son bu ara atlamıyorumİpin puanı çok mu acaba canım değiştirsek mi
15 dk ip atladım senden fazla puanım
Bende kiraz sapı çayı demlettim eşime getirir birazdan içerimBirazdan yeşil çay içeceğim. Eşimden yapmasını bekliyorum inş yapar
O kadar hastayım ki grip oldum. 2 gündür iğne yiyorum. Dün serüm da taktık. İki gune toparlayım kendime geleyim bir yarısıcaz senle
Bende içtim yeşil çayımı. Süper oldu.Valla ipte çok yorucu ya bana göre süper atlamışsın yine ger zamanki gibi ben 300 e çıkabildim en son bu ara atlamıyorum
Bende kiraz sapı çayı demlettim eşime getirir birazdan içerim
Hımmm diğerlerini çok bilmediğim için kıyaslayamıyorum ben o yüzden sordum.Valla ipte çok yorucu ya bana göre süper atlamışsın yine ger zamanki gibi ben 300 e çıkabildim en son bu ara atlamıyorum
Çok geçmiş olsun canımO kadar hastayım ki grip oldum. 2 gündür iğne yiyorum. Dün serüm da taktık. İki gune toparlayım kendime geleyim bir yarısıcaz senle
O kadar hastayım ki grip oldum. 2 gündür iğne yiyorum. Dün serüm da taktık. İki gune toparlayım kendime geleyim bir yarısıcaz senle
Bende cok ıcmeye calısırdım odem varsa gıtsın dıyeYa bende 1 lt suyu yanıma almıştım içeyim diye. İçmeyeyim mi? Su içmek de mi yasak oldu allahımmmm
Benim eşimde daha gelmedi ben de çok açımİŞten gelecek yemek yiyecek daha ben de acıktım
İŞten gelecek yemek yiyecek daha ben de acıktım
Benim eşimde daha gelmedi ben de çok açım
Çok geçmiş olsun canım
Sagolun kızlarGeçmiş olsun canım
Geldi eşim yedi. Mutfağı öylece bıraktım kaçtım sabah toplayacağım inşallah. Karnım gurulduyor dolapta cıss varBenim eşimde daha gelmedi ben de çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?