Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

suukaa gitmiyorum cnm dah siz mezun etcem saka bi yana tabiki bende hızlı hızlı gitsin isterim ama gitmiyor işte zıkkım kilolar lanet gelsin. Aheste aheste gidiyorlar.
Canını sıkma. Bende emziriyorum diye hızlı gidiyor. Az az olsun bizim olsun. Benden kaçmaya bak sen

Pazar günü mevlut var bebisimizin..
Kızım öksürüğü hafifler inş yoksa herkes aaa çocuk öksürüyor dr goturmedinmi ilaç kullanmiyormusun deyip dururlar sinirim tepeme cikar

Göğsüne koydum günlük sakizi pamuklu bezle ütüleyip eridi ılık koydum ekstra üzerine battaniye örttüm terlesin diye

Yok canım kesinlikle zararın olduğunu falan düşünmedim. Aklıma bile gelmedi. Herkes emek veriyor elinden geldiğince benim kimseden şikayetim yok
enbüyük kaptan bizim kaptan.
Ki zaten şöyle bakarsak en az veren benim
Tıkanıklık varmış galiba bi yerde açılmıştır inşallah bundan sonra benim de gider
ah canım sen şöyle bir uyusan dinlensen gidecek bütün kilolar.

Canım çok geçmiş olsun. Of ya bir iyileşseydi miniğin. Benim oğlumda 3 gündür kötü. İyice bana düştü. Allahım herkese şifa versin

Canım çok geçmiş olsun. Of ya bir iyileşseydi miniğin. Benim oğlumda 3 gündür kötü. İyice bana düştü. Allahım herkese şifa versin
Yemek yapsam yanimda beni sevmiyosun kucagina al sev beni diyo hasta olunca yapışık ikiz gibiyiz

Babayi istemez ille ben
Anaokulunda ilk senesi diye avutuyorum kendimi
Geçen sene bu kadar çok hasta olmuyordu

Yemek yapsam yanimda beni sevmiyosun kucagina al sev beni diyo hasta olunca yapışık ikiz gibiyiz

Babayi istemez ille ben
Anaokulunda ilk senesi diye avutuyorum kendimi
Geçen sene bu kadar çok hasta olmuyordu
Benimki deşu an öyle. Elimi tut sarıl deyip duruyor. Babayı istemiyor. Eşim iyice alınmaya başladı.

Uygulama silinmiyor içerik siliniyor. Yani dosyaya giriyorum hiç bir şey kalmamış

Yok silinmez yine de. Ya sen kaydetmiyosun farkında değilsin ya da çocuklar bi şekilde siliyor

İtinayla zayıflatılir.
Zayıflatıcı ayağınıza geldi.
Overlok cekilir beden küçültülür kilo verdirilir.

Bu overlokcu her yerde mi var ya

Ben de mutfağımı toplayayım

Ben bugün kahvaltıdan sonra evden çıktım gece 11buçukta geldim gelip çocuğu yatırdım namaz kıldım çamaşır toplayıp katladım bir tane tencere vardı onu yıkadım kız ağlayınca yanına yattım şimdi

Geniz akintisi sebebiyle oksurukten uyuyamiyor

Ağlıyo anne neden öksürüğüm geçmiyor diye

Kendi yastigimida yastiginin altina koydum oturur vaziyette uyuyo bakalim yine oksurecekmi
Kac gecedir uykusuzum

Gunduz uyuyo ben uyuyamiyorum
Iylessinde uyuruz artik
Rabbim bütün hastalara sifa ver
Kızımada ver rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…