Ya inanki senin şu gece 70 altı gelmene aşırı çok sevindim inş açıldı tıkanıklık hadi bakalım devam.Ki zaten şöyle bakarsak en az veren benim
Tıkanıklık varmış galiba bi yerde açılmıştır inşallah bundan sonra benim de gider
Canını sıkma. Bende emziriyorum diye hızlı gidiyor. Az az olsun bizim olsun. Benden kaçmaya bak sensuukaa gitmiyorum cnm dah siz mezun etcem saka bi yana tabiki bende hızlı hızlı gitsin isterim ama gitmiyor işte zıkkım kilolar lanet gelsin. Aheste aheste gidiyorlar.
enbüyük kaptan bizim kaptan.Yok canım kesinlikle zararın olduğunu falan düşünmedim. Aklıma bile gelmedi. Herkes emek veriyor elinden geldiğince benim kimseden şikayetim yok
ah canım sen şöyle bir uyusan dinlensen gidecek bütün kilolar.Ki zaten şöyle bakarsak en az veren benim
Tıkanıklık varmış galiba bi yerde açılmıştır inşallah bundan sonra benim de gider
Canım çok geçmiş olsun. Of ya bir iyileşseydi miniğin. Benim oğlumda 3 gündür kötü. İyice bana düştü. Allahım herkese şifa versinPazar günü mevlut var bebisimizin..
Kızım öksürüğü hafifler inş yoksa herkes aaa çocuk öksürüyor dr goturmedinmi ilaç kullanmiyormusun deyip dururlar sinirim tepeme cikar
Göğsüne koydum günlük sakizi pamuklu bezle ütüleyip eridi ılık koydum ekstra üzerine battaniye örttüm terlesin diye
Az değil mi ya
sen neden çıktın zaten hiç anlamadım ben??? Ne güzel tartılıp gidiyordukKızlar grup nasıl canlanmış. Aşk olsunBenim izine çıkmamı mı beklediniz
Yemek yapsam yanimda beni sevmiyosun kucagina al sev beni diyo hasta olunca yapışık ikiz gibiyizCanım çok geçmiş olsun. Of ya bir iyileşseydi miniğin. Benim oğlumda 3 gündür kötü. İyice bana düştü. Allahım herkese şifa versin
Benimki deşu an öyle. Elimi tut sarıl deyip duruyor. Babayı istemiyor. Eşim iyice alınmaya başladı.Yemek yapsam yanimda beni sevmiyosun kucagina al sev beni diyo hasta olunca yapışık ikiz gibiyiz
Babayi istemez ille ben
Anaokulunda ilk senesi diye avutuyorum kendimi
Geçen sene bu kadar çok hasta olmuyordu
Bi ara bende katılayım size.Neyse ay sonuna kadar yetişirim ben sanagöbek için plank çok iyi geliyor yapalım mı beraber
Tartılmak istemiyorumaz değil az değil. Merak etme. O mide küçülecek
sen neden çıktın zaten hiç anlamadım ben??? Ne güzel tartılıp gidiyorduk
Aman ipin ucunu kaçırma canım. 5lere çok az kaldı dayanTartılmak istemiyorum
Yok buradayım aynen, kilo verip döneceğim inşallah. Aynen devam.Aman ipin ucunu kaçırma canım. 5lere çok az kaldı dayan
Uygulama silinmiyor içerik siliniyor. Yani dosyaya giriyorum hiç bir şey kalmamış
İtinayla zayıflatılir.
Zayıflatıcı ayağınıza geldi.
Overlok cekilir beden küçültülür kilo verdirilir.
Ben de mutfağımı toplayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?