- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Tüh ya benim de uyuyacağım tuttu bu geceminnacik okaliptus parçasını yarım bardaktan fazla sicak suya atip burnuna yaklastirdim biraz rahat nefes aliyor gibi inş uyur aglamadan
2yas altina önerilmiyor bu arada eşim kendine almıştı netten baktım kızım yaş sınırını geçmiş belki faydası olur diye yaptım uykum kaçtı yine aglar diye uyuyamiyorum
Yarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşleTüh ya benim de uyuyacağım tuttu bu gecebuzlukta buz varsa burnuna yaklaştırıp 10-15 dalika beklesen rahatlardı baya ben günlük sakızı işe yarar diye düşünmüştüm demek ki bronşlar temiz geniz akıntısından öksürüyor kuzu
Allah şifa versin canımYarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşle
Serum takildi hava takildi bekliyoruz yaninda kuzumun
Çok geçmiş olsun canımYarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşle
Allah sifa versin inşallahYarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşle
Çok geçmiş olsun canımYarım saat önce hastaneye geldik 39.5 ateşle
Biz daha önce 6. Takımın kaptanı zipziple bu programı yapmıştık. Yine bundan başlayalım diyorum ne dersin. 20 saniye ile başlanıyor.Süper olur :)
Sabaha karşı ateşi yükseldi sağol canımÇok geçmiş olsun canımateşi yoktu dün sanırım gece mi çıktı
Olur bana uyar ankam bugün başlayalımBiz daha önce 6. Takımın kaptanı zipziple bu programı yapmıştık. Yine bundan başlayalım diyorum ne dersin. 20 saniye ile başlanıyor.
77,5 kilo musun ZeynepGünaydın
Geçmiş olsun canım toparlanır inşallah.Sabaha karşı ateşi yükseldi sağol canım
Sorma evet canim77,5 kilo musun Zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?