Peki dicek bişey bulamadım.Cnm etiketleyeyim ama ben hiç hızlı kilo veremedim. Beslenme düzenimi değiştirmem çünkü ben az ve sık yemekle asla kilo veremiyorum diyetisyen destegide aldım daha önceleri baskı altında olmak bana ters etki yaptı hep.Ben evde ne pişiyorsa ondan yerim ogün kendime diyetik biçey yapmak istediyse yaparım istemediyse evde olanı yerim. Mesela kac haftadır yumyrta ve salata yiyorum sabahları bıkana kadar böyle . Kendimi kalıplara soktıgum an işler karışıyor bende. Bugün aslında bende sana izin hakkımı soracaktım ama o kadr çok izne çıkan olduki vazgeçtim. takımı mutlu edemiyorsam bi yol bulalım amac beni mutlu etmekse ben verdiğim kilodan çok mutluyum cnm..
Oğlum 5 yaşında kızım 8 aylık.Hadi bakalım çok da aç kalma bebeğin küçük daha hurma rezene ısırgan ve su eksik etme listenden aç kalmasın kuzu. Büyük kaç yaşındaydı senin
Amin cumlemizinkiniBurda yazmışsın5 yaşındaymış Allah bağışlasın
Uygulama silinmiyor içerik siliniyor. Yani dosyaya giriyorum hiç bir şey kalmamışyok lisanslı olmasa da kendiliğinden silinmez çocuklar mı siki
Ben bu kadar spora bi yanlışlık varsa bulalım diye şey etmiştim. Baskı yapmak istemedim. Ama sen zaten öncesinde izine ayrılmayı düşünmüşsün.Cuma yarışmalarındanda hep bu yuzden uzak durmusumdur aslında baskı olduğu için. Ama bu grup bana çok iyi geldi bilemiyorum rahatım aranızda
Ahh keşke içse balli ıhlamur icerene kadar mahvoldu icmiycm diyeGeçmiş olsun.
Benim oglum da oldu kuru öksürük.
5 yaşında daha.
Bir ablam tavsiye etmişti terlet demişti.
Sıcak su torbası koydum yatagina üstünü iyice örttüm.
İyice terledi sonra üzerini değiştirdik.
Bol bitki çayı, soğan bal tarçın zencefil karanfil karışımı icirdim geçti çok şükür .
2dilim yiyebilirsin canımYarın kahvaltiya ne önerirsiniz bana?
Sabahları 10gibi kahvaltı yapıyorum.
Kurt gibi aç oluyorum.
Haşlanmış yumurtayi severim.
Yeşillik peynir de severim.
Mesela ekmek çavdarlı karışık kaç dilim yiyebilirim ?
Anka
Burda kolay kolay antibiyotik vermiyor doktorlar.Ahh keşke içse balli ıhlamur icerene kadar mahvoldu icmiycm diye
Onlari asla içmez
Bu gece terletcem onu yedek kıyafetlerini yanima alcam terleyince degistircm
Dr antibiyotik dayiyor hemen gecen ay çok antibiyotik kullandi
2 dilim ekmek yiyebilirsin canımYarın kahvaltiya ne önerirsiniz bana?
Sabahları 10gibi kahvaltı yapıyorum.
Kurt gibi aç oluyorum.
Haşlanmış yumurtayi severim.
Yeşillik peynir de severim.
Mesela ekmek çavdarlı karışık kaç dilim yiyebilirim ?
Anka
Zayıflamaya geldin haaanımmmmmAz değil mi ya
İtinayla zayıflatılir.Zayıflamaya geldin haaanımmmmm
2 dilimle doyarsinAz değil mi ya
Ay bi an kadir ezildi gibi tonladim okurkenZayıflamaya geldin haaanımmmmm
Geri kalan herkes çıtırlarda kızlar mavimli de çıktığı için bizim sayımız az. SenBen neredeyim? :) G gunesli gunler
Aynen zaten fırsat vermez hiç.Valla fena olmuşta napcan kısmet,herşeyde bir hayır vardır de sakinleş su iç boşver
Doğru haklısın canım benim olayım zaten şu duygusal yemelerHep bu sinir harbinden dolayi kilo almadikmi .
Bosver sakin yeme yarin alisverise gidersiniz inşallah
Eline sağlık Ankam. Ben de fena değilmişim aslında. Daha yüksek olabilirdim.
İnsülin direncimi yenmiştim sıkıntı olmuyor artık.Aksama kadar nasıl 1 ayvayla durdun. Benım tansıyonum dusuyor
Sonunculuktan 2.lıge vay bee tebrıkler
O kadar sacma beslenmeme bocalamama ragmen ıyı vermısım vallakılo almaktan cok cok ıyıdır
Abooo çıtırlar sizi göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?