Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sonunda yaptım
Bu güne kadar kim kaç kilo verdi tablomuz

Eki Görüntüle 2572251
3. Mü olmuşum ne. Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Siz olmasanız bu kadar olmazdı.
hedefin bende canım. Şu yoğunluğum geçsin daha da fazla vericem. Bu aralar çok kötü geçiyor günlerim.
Bu piliçlerle çıtırlar arasında kilo verme yarışı da olsun kızlar 2 li rakip yapmayalım bu hafta ne dersiniz
bencede 2 takım arasında olması çok mantıklı.
Sağolasın canim yaa dökülüyorum kulak boğaz agrısından ölecem
çokçok geçmiş olsun canım
Cuma yarışmalarındanda hep bu yuzden uzak durmusumdur aslında baskı olduğu için. Ama bu grup bana çok iyi geldi bilemiyorum rahatım aranızda
bana da burası çok iyi geldi. Aman sakın çıkma. Daha seni yakalayacağım. Aranızda en kilolu benim
Anka yazmış zaten ellerine sağlık.

Canım sayı az olur mu bizden size transfer edicez eşitleyeceğiz.

Ben bu kadar spora bi yanlışlık varsa bulalım diye şey etmiştim. Baskı yapmak istemedim. Ama sen zaten öncesinde izine ayrılmayı düşünmüşsün.
İzine şu yüzden ayrılmak istedim bu ara biraz moralmen düşüğüm mesajlarda falan aktif olamıyorum biraz uzak kalayım diye yoksa sizle bir alakası yok cnm. Baskı olmadı zaten merak etme. Hem beni erkenden yollayıp napcan ben hemn mezun olmak istemiyorum ama gerçekten takıma zararım dokunduğu anda lütfen beni sen çıkar hiç kırılmam. ben yine yazarım

Yok canım kesinlikle zararın olduğunu falan düşünmedim. Aklıma bile gelmedi. Herkes emek veriyor elinden geldiğince benim kimseden şikayetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…