Zayıflatmak bizim işimizAy bi an kadir ezildi gibi tonladim okurken
hedefin bende canım. Şu yoğunluğum geçsin daha da fazla vericem. Bu aralar çok kötü geçiyor günlerim.@Elifcig93 yılbaşı geçti artık menülerine sporlarına dikkat et mezuniyetine az kaldı. Hadi bu hafta küsuratları at 59 ol
@MorVampirella ben sana irade kraliçesi dedim takımın vampiri dedim başladığımızdan beri en az kiloyu sen vermişsin. Düğün de yaklaşıyor hadi bakalım ata yap bu hafta 65,5 getir
@Su perisi86 maşallah bu güne kadar çok güzel vermişsin söyleyecek söz yok tebrik etmekten başka. Bu hafta hedefin de75,9 olsun
@madamhd sen de çok güzel verdin şimdiye kadar bu hafta sana77,9 yazdım az oldu sen fazla vermek istersen ver yine
Z zeyas sen niye yavaş veriyorsun ya. Bu hafta menülerinde beni bi etiketler misin özellikle inceleyelim. 81,2 yazdım sana
@asliayet kaçamaksız 10 gün sporla desteklersen çok güzel gider ben şimdilik 71 yazdım
suukaa senim minnak bebeğin var sen kaç verirsen kabulümüz ama yine de minnak hedef koydum sana 83,5 dedim
@gulenyuzumsunsen kuzular iyileşir inşallah sen de toparlarsın canım. Sana da 77,7 yazdım 777 mucizesi olsun dedim
@wendy unutmazsam bu hafta ensendeyim.78,9 yazdım o 1 kilo verilecek
@ada81 artık listelisin hadi bakalım 63,4 yazdım sana sen benim hedeflerimi hep geçtin yine geçersin
@SuSKuNKuS sen orda beni bekle kendime 66,9 hedef koydum geliyorum
@Zeynebim2020 sen 73 kiloydun dimi ilk haftalar hızlı gider senden de 71,5 bekliyorum
bencede 2 takım arasında olması çok mantıklı.Bu piliçlerle çıtırlar arasında kilo verme yarışı da olsun kızlar 2 li rakip yapmayalım bu hafta ne dersiniz
çokçok geçmiş olsun canımSağolasın canim yaa dökülüyorum kulak boğaz agrısından ölecem
bana da burası çok iyi geldi. Aman sakın çıkma. Daha seni yakalayacağım. Aranızda en kilolu benimCuma yarışmalarındanda hep bu yuzden uzak durmusumdur aslında baskı olduğu için. Ama bu grup bana çok iyi geldi bilemiyorum rahatım aranızda
Anka yazmış zaten ellerine sağlık.Yarın kahvaltiya ne önerirsiniz bana?
Sabahları 10gibi kahvaltı yapıyorum.
Kurt gibi aç oluyorum.
Haşlanmış yumurtayi severim.
Yeşillik peynir de severim.
Mesela ekmek çavdarlı karışık kaç dilim yiyebilirim ?
Anka
Canım sayı az olur mu bizden size transfer edicez eşitleyeceğiz.78
Geri kalan herkes çıtırlarda kızlar mavimli de çıktığı için bizim sayımız az. Senzeyneppk @Zeynebim2020
Aynen zaten fırsat vermez hiç.
Doğru haklısın canım benim olayım zaten şu duygusal yemeler
Eline sağlık Ankam. Ben de fena değilmişim aslında. Daha yüksek olabilirdim.
İnsülin direncimi yenmiştim sıkıntı olmuyor artık.
Abooo çıtırlar sizi göreyim
Ahh işte bu çıtırlara bir kan getirir helallllSpor 300 ip atlama 60p G gunesli gunler
2. liğin verdiği gazla gaza geldikKızlar grup nasıl canlanmış. Aşk olsunBenim izine çıkmamı mı beklediniz
İzine şu yüzden ayrılmak istedim bu ara biraz moralmen düşüğüm mesajlarda falan aktif olamıyorum biraz uzak kalayım diye yoksa sizle bir alakası yok cnm. Baskı olmadı zaten merak etme. Hem beni erkenden yollayıp napcan ben hemn mezun olmak istemiyorum ama gerçekten takıma zararım dokunduğu anda lütfen beni sen çıkar hiç kırılmam. ben yine yazarımBen bu kadar spora bi yanlışlık varsa bulalım diye şey etmiştim. Baskı yapmak istemedim. Ama sen zaten öncesinde izine ayrılmayı düşünmüşsün.
Anka leslie boossted kaç puanZayıflatmak bizim işimiz
Bize zayıflamalar yakışırrrr
Tamam canım onu diyorum işte diğer kızlar bizde, listeye yazamadıklarım yani.Canım sayı az olur mu bizden size transfer edicez eşitleyeceğiz.
Tamam canım müsait olunca yaz sen hepsini yarın 1. sayfaya ekleyeyimTamam canım onu diyorum işte diğer kızlar bizde, listeye yazamadıklarım yani.
Leslie yeni yazanlar bossted olması lazım canımAnka leslie boossted kaç puan
Yok canım kesinlikle zararın olduğunu falan düşünmedim. Aklıma bile gelmedi. Herkes emek veriyor elinden geldiğince benim kimseden şikayetim yokİzine şu yüzden ayrılmak istedim bu ara biraz moralmen düşüğüm mesajlarda falan aktif olamıyorum biraz uzak kalayım diye yoksa sizle bir alakası yok cnm. Baskı olmadı zaten merak etme. Hem beni erkenden yollayıp napcan ben hemn mezun olmak istemiyorum ama gerçekten takıma zararım dokunduğu anda lütfen beni sen çıkar hiç kırılmam. ben yine yazarım
Orda 3 puandi dk olarakLeslie yeni yazanlar bossted olması lazım canım
yesa canım puanları siz yapmıştınız 6. takımda açıklar mısın
Tmm 5 puanmisOrda 3 puandi dk olarak
Ben yeni leslie kısa dediği 20 dakika bosstedOrda 3 puandi dk olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?