- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmazHastaneden çıkış yaptık ilaclarimizi aldık yoldayiz
Merhabaa biz birlikte bir takımda yarıştık mı sankii ben hatırlıyorum gibi
76 yi gecerim canim .. Ay cabuk gitsinler inşallah 69 u hemen goreyimSen yitik şifaya uyarsan 2 veya 2,5 kesin gider ilk hafta olduğu için ama ben sana minimum 76 yazdım hedef. Cuma ennn fazla 76 gör tartıda daha azı artık senin elinde
Aynura zamanında sanki :) hoşgeldinevet 7. takımda yarıştık seninle canım
Aynura zamanında sanki :) hoşgeldin
Ben de hep aldim verdim diyetisyenlere can verdim ne zaman bitecek bi kilo vermeler almalar bilmiyorumaynura nana Ausenica hepsinin döneminde vardım ben senide hatırlıyorum yıllardır buradayım yani
Ben de hep aldim verdim diyetisyenlere can verdim ne zaman bitecek bi kilo vermeler almalar bilmiyorum
Benim yaza düğünüm var hala cok yavas kilo veriyorum biraz gazlamam lazimsibel can misali oldum valla bendebari 2020 yazında istedigim gibi olayım
Benim yaza düğünüm var hala cok yavas kilo veriyorum biraz gazlamam lazim
Aminn inşallahzaten diyet için çok verimli bir dönem elini sıkı tut bence de kugı gibi bir gelin ol inşallah
hayırlı olsun güzel telaşlar bunlar biz unuttuk bile
çokkk 15. yıl bu sene :)Aminn inşallahkaç sene oldu sizin
Merhabamerhaba kızlar iyi hafta sonları
bazılarınızı tanıyorum aranızda
zamanında takımlarda yarılmuştım aranıza katılmak istiyorum tekrardan yer varımdır acaba
Merhaba
Evet hatırladım 7takimdan hoşgeldin canim❤
Oyy masallah allah bize de nasip etsin :)çokkk 15. yıl bu sene :)
Yaparız canım 20 saniye nedir :)Günaydın
Allah şifa versin
Harika yarın 68 görürsün inşaAllah
İlk seferde 20sn yapabilir miyiz acaba? Ben Bi deneyeyim birazdan bakalım olacak mı
Akşam yatmadan yaparsın ya geri kalma hadi ya da çıkmadan yapharikasın canım maşallah
bende yaparım
Şehir dışına çıkıyoruz yarın gelicem. İnşallah gece uyumadan yapmaya çalışayım. Yoksa yarın başlasam olur mu canım
Hoşgeldin canım. Geldin gittin geldin gittin arkadaşlara selam vermek için bana hiç selam vermedin bilmiyorum ki napsammerhaba kızlar iyi hafta sonları
bazılarınızı tanıyorum aranızda
zamanında takımlarda yarılmuştım aranıza katılmak istiyorum tekrardan yer varımdır acaba
Yaparız canım 20 saniye nedir :)
Akşam yatmadan yaparsın ya geri kalma hadi ya da çıkmadan yap
Hoşgeldin canım. Geldin gittin geldin gittin arkadaşlara selam vermek için bana hiç selam vermedin bilmiyorum ki napsam
Oyy masallah allah bize de nasip etsin :)
Yaparız canım 20 saniye nedir :)
Akşam yatmadan yaparsın ya geri kalma hadi ya da çıkmadan yap
Hoşgeldin canım. Geldin gittin geldin gittin arkadaşlara selam vermek için bana hiç selam vermedin bilmiyorum ki napsam
Aynen özellikle de dedim zeyasa selam var bana yok teessüf ediyorum diye yine vermedinahaha gerçekmi ya genel dede bi selam veririm ama demekki vermeyeceğim zamana denk geldi, kapı önünde tek ayak beklet bence :)
Bizde 13 e girdik zaman su gibi akıyor vallaçokkk 15. yıl bu sene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?