Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen yitik şifaya uyarsan 2 veya 2,5 kesin gider ilk hafta olduğu için ama ben sana minimum 76 yazdım hedef. Cuma ennn fazla 76 gör tartıda daha azı artık senin elinde
76 yi gecerim canim .. Ay cabuk gitsinler inşallah 69 u hemen goreyim

Ben öğlen malum kahve dukkanina gidicem filtre kahve içeceğim kalorili bi sey içmeyeceğim:)

merhaba kızlar iyi hafta sonları
bazılarınızı tanıyorum aranızda
zamanında takımlarda yarılmuştım aranıza katılmak istiyorum tekrardan yer varımdır acaba
Merhaba
Evet hatırladım 7takimdan hoşgeldin canim❤

Günaydın

Allah şifa versin

Harika yarın 68 görürsün inşaAllah

İlk seferde 20sn yapabilir miyiz acaba? Ben Bi deneyeyim birazdan bakalım olacak mı
Yaparız canım 20 saniye nedir :)
harikasın canım maşallah
bende yaparım

Şehir dışına çıkıyoruz yarın gelicem. İnşallah gece uyumadan yapmaya çalışayım. Yoksa yarın başlasam olur mu canım
Akşam yatmadan yaparsın ya geri kalma hadi ya da çıkmadan yap
merhaba kızlar iyi hafta sonları
bazılarınızı tanıyorum aranızda
zamanında takımlarda yarılmuştım aranıza katılmak istiyorum tekrardan yer varımdır acaba
Hoşgeldin canım. Geldin gittin geldin gittin arkadaşlara selam vermek için bana hiç selam vermedin bilmiyorum ki napsam

Yaparız canım 20 saniye nedir :)

Akşam yatmadan yaparsın ya geri kalma hadi ya da çıkmadan yap

Hoşgeldin canım. Geldin gittin geldin gittin arkadaşlara selam vermek için bana hiç selam vermedin bilmiyorum ki napsam

Oyy masallah allah bize de nasip etsin :)

amin canım inşallah

ahaha gerçekmi ya genel dede bi selam veririm ama demekki vermeyeceğim zamana denk geldi, kapı önünde tek ayak beklet bence :)

ahaha gerçekmi ya genel dede bi selam veririm ama demekki vermeyeceğim zamana denk geldi, kapı önünde tek ayak beklet bence :)
Aynen özellikle de dedim zeyasa selam var bana yok teessüf ediyorum diye yine vermedin
Wall sit yaptırayım kapıda bi faydası olur
Hoşgeldin canım tekrardan
Sana her zaman var tabii yerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…