- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana yazarken yoldaydık. Eve 8de zır girdik. Şimdi de oğlumun hastalığıyla uğraşıyorum ne güzel iyileşmişti tekrar başladıkYaparız canım 20 saniye nedir :)
Akşam yatmadan yaparsın ya geri kalma hadi ya da çıkmadan yap
Hoşgeldin canım. Geldin gittin geldin gittin arkadaşlara selam vermek için bana hiç selam vermedin bilmiyorum ki napsam![]()
Geçmiş olsun.Ya bu hastalık neymiş. Benden 20 gündür geçmedi. Çocuktan kaç günde geçecek
G gunesli gunler30sn plank
10dk kondisyon bisikleti
5.000 adım.
Kondisyon zor geldi.
Yarın sabah 15dk yapmaya çalışacağım.
Sabah akşam 2 set halinde düşünüyorum.
Anka
Tamm normalde bu kadar meyve yemiyorum.Meyven çok olmuş canım trabzon hurması da kalorisi yüksek bir meyve
Saol canım 3 gündür ateşi vardı. Şimdi de öksürük ve deniz akıntısı başladı. Uyuyamıyor. Çığlıkla uyanıyorGeçmiş olsun.
Hayırdır neyiniz var?
Allah şifa versin canım umarım bian önce iyileşirSaol canım 3 gündür ateşi vardı. Şimdi de öksürük ve deniz akıntısı başladı. Uyuyamıyor. Çığlıkla uyanıyor![]()
amin saolcanım. Gece boyu öksürdü miniğim.Allah şifa versin canım umarım bian önce iyileşir
Sonunda olduKiloma bakın kızlar ne kadar güzel dimi![]()
Suan kilolar guzel gidiyor tavsiye ederimMaşallah takibimdesin hala kendime güvenemiyorum. Ama mantıklı