Hahahahaha sen de başka komşuya ver el elden üstündür paylaşmak güzeldir sonuçtadün sabah kv kp gelmişti tatlı getirmişler ben de bugun komsuya verdim evde durmasın yemeyım diye
o da bana gözleme getirmiş yaaa
Havaifişekler konfetiler hunharca kutlama yapan 12. Takım kızları istiyorummmmmCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 518. ETAP
(12 - 19 Mayıs)
TAKIM DERECELERİ
1..............1,120........ 12. TAKIM
2..............0,874........ 9. TAKIM
3................0,722...... 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........2,91......Yena (8. Takım)
2..........2,62.....semurcan (4. Takım)
3..........2,54.....Ceren06_35 (10. Takım)
Hahahahaha sen de başka komşuya ver el elden üstündür paylaşmak güzeldir sonuçta
HahahahO hala 59 kilo olduğuna inanamıyor ve kabullenmiyor. 59 kilo şuan ama hala 59 kiloya düşme hayalleri kuruyor
Sıkıntı olmaz mı? Tabii ki oluyor. Erken saatte yiyince sonraki ogunlerimi ayarliyorum ya da miktar azaltiyorum. Emeği kısmak, haşlama yapmak gibi. Kullandigim kalori programı günlük ne kadar yağ, karbonhidrat ve protein almam gerektigini hesaplıyor. Ben de ona göre yiyecek seciyorum. Tavuk hasladim, yanına patates havuç ve soğan koyacaktım, kadayıf yiyince kaldi mesela. Geçen günkü gibi cook abartmadikca küçük miktardaki kacamakları böyle dengeliyorum.canım ya sen hep bi açıklama yapıyorsun yedim ama bugun az kalori almıştım yedim ama şöyleymiş yedim ama sıkıntı yokmuş gibi
biraz da yedim o yüzden cezama razıyım kalkıyorum kizlar desen
Kaptanim miuyla beni rakibem yapmaa korkutuyoo benii ögretmennnimmmKızlar alıntıladığım herşey puffff uçtu gitti.
Neyse.
eylul7158eylul db55 kızlar rakip olmuşuz ayyyy en sevdiğim şey rekabet yaşasın. Ben bugün 1 saat spinning yapıcam başka sporlar da ekleyeceğim. Siz evde biraz yayılın bugün off gün yapın cumartesi sonuçta dinlenmek lazım değil mi
Anka ne güzel düşünmüşsün canım bak bu çok iyi mıtive eder beni
Kaptanim miuyla beni rakibem yapmaa korkutuyoo benii ögretmennnimmm pooliiisssKızlar alıntıladığım herşey puffff uçtu gitti.
Neyse.
eylul7158eylul db55 kızlar rakip olmuşuz ayyyy en sevdiğim şey rekabet yaşasın. Ben bugün 1 saat spinning yapıcam başka sporlar da ekleyeceğim. Siz evde biraz yayılın bugün off gün yapın cumartesi sonuçta dinlenmek lazım değil mi
Anka ne güzel düşünmüşsün canım bak bu çok iyi mıtive eder beni
Harikason durmak yok 2 mile başlıyorsun bile kaptırıp kendini 3-4 mil yapamışsın bi de tadından yenmezSıkıntı olmaz mı? Tabii ki oluyor. Erken saatte yiyince sonraki ogunlerimi ayarliyorum ya da miktar azaltiyorum. Emeği kısmak, haşlama yapmak gibi. Kullandigim kalori programı günlük ne kadar yağ, karbonhidrat ve protein almam gerektigini hesaplıyor. Ben de ona göre yiyecek seciyorum. Tavuk hasladim, yanına patates havuç ve soğan koyacaktım, kadayıf yiyince kaldi mesela. Geçen günkü gibi cook abartmadikca küçük miktardaki kacamakları böyle dengeliyorum.
Bu arada cezamı razıyım kızlar kalkıyorum 2 mil leslie..
Aaaaaaa dibinden ayrılamam kuzum anca beraber anca beraberKaptanim miuyla beni rakibem yapmaa korkutuyoo benii ögretmennnimmm pooliiisss
Onu ben de düşündüm. Bir başlayım da, 5 mil açıdan videoyu zaten.Harikason durmak yok 2 mile başlıyorsun bile kaptırıp kendini 3-4 mil yapamışsın bi de tadından yenmez
Sıkıntı olmaz mı? Tabii ki oluyor. Erken saatte yiyince sonraki ogunlerimi ayarliyorum ya da miktar azaltiyorum. Emeği kısmak, haşlama yapmak gibi. Kullandigim kalori programı günlük ne kadar yağ, karbonhidrat ve protein almam gerektigini hesaplıyor. Ben de ona göre yiyecek seciyorum. Tavuk hasladim, yanına patates havuç ve soğan koyacaktım, kadayıf yiyince kaldi mesela. Geçen günkü gibi cook abartmadikca küçük miktardaki kacamakları böyle dengeliyorum.
Bu arada cezamı razıyım kızlar kalkıyorum 2 mil leslie..
Yesacım zapzayıfsın ve rakibin yok o yüzden sanırımsüpersin canım benim :)
Yesacım zapzayıfsın ve rakibin yok o yüzden sanırım
Bizim biricik komsularimiz yumurta gotursen tavuk getirir çok dusunceliler sagolsunlardün sabah kv kp gelmişti tatlı getirmişler ben de bugun komsuya verdim evde durmasın yemeyım diye
o da bana gözleme getirmiş yaaa
Bak bak iddialara bakyesa rakıp tanımaz dıye konuştuk anka kaptan ıle
Evet mutfagi en kisa sürede çocuk uyanmadan nasil toparlarim sporu cok eğlenceli, ilerleyen zamanlarda evlendiğinde mutlaka denemelisinHmmm kimsecikler yok. Herkes spor yapıyor.
Kesin kesin..
Aynen ben de girdim çıkamadım mutfaktan topladım çiçek gibi yaptım. Oğlan acıkmış beyti istedi yine dağıldı heryerEvet mutfagi en kisa sürede çocuk uyanmadan nasil toparlarim sporu cok eğlenceli, ilerleyen zamanlarda evlendiğinde mutlaka denemelisin
Bizimki corbadan baska bi sey yemiyo bi yabdan da öbürü uyanmadan onun corbasini yaptim sogumasini bekliyorum icmesi icin offf annelik ne jutsal is gerçekten yaaa.. annem annem bak duygulandim yaaa, nerden nereye annemi ozledimmmAynen ben de girdim çıkamadım mutfaktan topladım çiçek gibi yaptım. Oğlan acıkmış beyti istedi yine dağıldı heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?