Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar alıntıladığım herşey puffff uçtu gitti.
Neyse.

eylul7158eylul db55 kızlar rakip olmuşuz ayyyy en sevdiğim şey rekabet yaşasın. Ben bugün 1 saat spinning yapıcam başka sporlar da ekleyeceğim. Siz evde biraz yayılın bugün off gün yapın cumartesi sonuçta dinlenmek lazım değil mi

Anka ne güzel düşünmüşsün canım bak bu çok iyi mıtive eder beni

Havaifişekler konfetiler hunharca kutlama yapan 12. Takım kızları istiyorummmmm

canım ya sen hep bi açıklama yapıyorsun yedim ama bugun az kalori almıştım yedim ama şöyleymiş yedim ama sıkıntı yokmuş gibi

biraz da yedim o yüzden cezama razıyım kalkıyorum kizlar desen
Sıkıntı olmaz mı? Tabii ki oluyor. Erken saatte yiyince sonraki ogunlerimi ayarliyorum ya da miktar azaltiyorum. Emeği kısmak, haşlama yapmak gibi. Kullandigim kalori programı günlük ne kadar yağ, karbonhidrat ve protein almam gerektigini hesaplıyor. Ben de ona göre yiyecek seciyorum. Tavuk hasladim, yanına patates havuç ve soğan koyacaktım, kadayıf yiyince kaldi mesela. Geçen günkü gibi cook abartmadikca küçük miktardaki kacamakları böyle dengeliyorum.
Bu arada cezamı razıyım kızlar kalkıyorum 2 mil leslie..

Kaptanim miuyla beni rakibem yapmaa korkutuyoo benii ögretmennnimmm

Kaptanim miuyla beni rakibem yapmaa korkutuyoo benii ögretmennnimmm pooliiisss

Harikason durmak yok 2 mile başlıyorsun bile kaptırıp kendini 3-4 mil yapamışsın bi de tadından yenmez

süpersin canım benim :)

dün sabah kv kp gelmişti tatlı getirmişler ben de bugun komsuya verdim evde durmasın yemeyım diye

o da bana gözleme getirmiş yaaa
Bizim biricik komsularimiz yumurta gotursen tavuk getirir çok dusunceliler sagolsunlar

Evet mutfagi en kisa sürede çocuk uyanmadan nasil toparlarim sporu cok eğlenceli, ilerleyen zamanlarda evlendiğinde mutlaka denemelisin
Aynen ben de girdim çıkamadım mutfaktan topladım çiçek gibi yaptım. Oğlan acıkmış beyti istedi yine dağıldı heryer

Aynen ben de girdim çıkamadım mutfaktan topladım çiçek gibi yaptım. Oğlan acıkmış beyti istedi yine dağıldı heryer
Bizimki corbadan baska bi sey yemiyo bi yabdan da öbürü uyanmadan onun corbasini yaptim sogumasini bekliyorum icmesi icin offf annelik ne jutsal is gerçekten yaaa.. annem annem bak duygulandim yaaa, nerden nereye annemi ozledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…