Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gorelim.bakalim kim yayiliyomus. Kalktim bisiklet suruyorum.
Hmmm kimsecikler yok. Herkes spor yapıyor.
Kesin kesin..
Gececegim sizleri. Yqzdim bir kenara adinizi☺☺☺☺☺

2 saat oldu yiyeli de, ayıklanarak 1 leğen bezelye vardı, anca bitti.
Sabah
Ac karna yarım dilim şerbeti çok çok az kadayıf,
Yarım pors. lor ve 2 dilim kepekli ekmek ile tost,
Haşlanmış yumurta,
Yarım bardak süt, yarım paket Nescafe ile.
Ara 2 ceviz,
Akşam
1 haşlanmış but (bagetin üst kısmı, baldır sanırım),
1 kase mercimek çorbası,
1 kase domates, soğan, sirke ile salata,
Su 2500 şimdilik
Spor 42 dakika leslie 3 mil.

gayet güzel canım nescafe daha önce de konusu geçmişti şekersizdi sanki değil mi 3u bır aradalardan degıldı

Kızlar bugün yayla temizliğine gittik çocuklarla, ramazandan önce bitsin diye.. menümü paylaşayım hemen kaçıcam..
Anka yesa
Sabah 10 da..
2 yumurta, domates, salatalık, peynir, zeytin 1 tane, çay doldurdum ama içemedim aceleden.. iki dilim falan beyaz ekmek. .

Ara öğün. . 1 ince dilim karpuz

Akşam diyelim. . 15.30
3 küçük lahmacun bol yeşillikle.. 1 dilim revani (lahmacunun yanına hediye göndermişler)

Daha bişey yemicem.. belki bi kahve yada tarçınlı yoğurt...

Şu an yorgunluktan 2.80 yatıyorum..

bence güzel canım ya 15.30 da yemişsin revaniyi de bilmem kaptan ne der ama

lahmacun zaten canan'cığım yeyin diyor kahvaltıdaki beyaz ekmeği de saymazsak tamamdır bence :)

Canim onemli degil :) ben teknik islerden pek anlamiyorum gercekten, yapabildim diye dusunuyorum artik ama olmadiysa da ogrenecegim :) hedef kilom 61.200 evet

Kizlar merhabaaaa bugunku menumu paylasiyorum;
Sabah 10.00; pastirmali yumurta, birkac dilim kasar, az domates salatalik, bir bardak sekersiz cay. Sabah kahvaltiya gittik en zararsiz olan menuyu secmeye calistim :))
Oglen bisey yemedim cok doyurucu bir menuydu benim icin.
Ara ogun 17.00; 4 kiraz, bir fincan sekersiz turk kahvesi.
Aksam 19.00; yarim tavuk pirzola, bir kase yogurt ve bolca su. Bugun 3lt olmamistir ama yaklasmisimdir :)
Aksama da gezmeye gidecegim geldikten sonra 5 mil lesliem var, optum hepinizi

ayy ben beğendimmm :)

Afiyet olsun. Akşam ekmek olmaması hafif olması hoşuma gitti çok
Çok çok olmuş bence hippo. Beyaz ekmekler lahmacunlar revaniler bi de karpuzlar. Beğenmedim hiç.
Aaaa ama kaptanın söylediği tatlı hakkını mı kullandın bugün? Öyleyse bişey diyemem
Harikasın. Misafirliğe kahvaltıya gitmene rağmen çok iyi geçmiş öğünün. Akşam zaten güzel

Kızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş

@MiuLego kahvaltıyı evden götürdüm. .karpuzu da ince bir dilim doğradım tabağa. . Başım döndükçe gittim geldim ağzıma attım.. ekmek götürmeyi unuttum.. ikindi acıktık dışardan söyledik mecbur.. lahmacunun bi tanesi pasta tabağı kadardı. . Baya yeşillik doldurdum yedim.. kebapçı hediye olarak az şerbetli bi revani göndermiş. . Tatlı hakkımı kullanim dedim. Ama 15.30 da kapattım günü canım. . Spor olarakta temizlik.. emziriyoruö canım başım döndü bugün karpuz ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…