Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anladım canım. Ben bu sabah sadece kayısı ve ceviz yedim 9 da , 13:00 te de spor yapacaktım, kötü olmayim diye yemistim. Çocuğun uyku saati ile beslenme sonrası bekleme süresi uymuyor bizim evde de

Anladım canım. Ben bu sabah sadece kayısı ve ceviz yedim 9 da , 13:00 te de spor yapacaktım, kötü olmayim diye yemistim. Çocuğun uyku saati ile beslenme sonrası bekleme süresi uymuyor bizim evde de
sabah bir şey yememişsin bişeyler yemen lazımdı tabi. 11-11:30 gibi bikle yumurtalı kahvaltılık yiyebilirdin.

KItap haklı, bende hiç gitmedim, herseyin bende bittiğini düşünüyorum, benim gercekten istememle alakali olduğunu düşündüm ve gercekten öyleymiş bunu da öğrendim yaşayarak

KItap haklı, bende hiç gitmedim, herseyin bende bittiğini düşünüyorum, benim gercekten istememle alakali olduğunu düşündüm ve gercekten öyleymiş bunu da öğrendim yaşayarak
aynen sily istediği kadar bana liste verse ne ki. Kafaya koymadıysam ben bozarım onu.

Arkadaşlar araniza katılmak için ne yapmak gerekiyor simdi ilk liste geçerli mi

Arkadaşlar araniza katılmak için ne yapmak gerekiyor simdi ilk liste geçerli mi
canım bilgileri yaz sen

Anka kaptan bakar boş yer varsa 2 hafta deneme süresi zate günlük menü spor paylaşım yapman gerekiyor diğer arkadaşlara yorum yapman gerekiyor kilo verirsen bu 2 haftada yer de varsa alır seni de inşallah

Kızlar burdan önce bdv, yemek, geyik takılıyordum. Burdan sonra hiçbir ine doğru dürüst bakamıyorum.. yemek yarışması oylaması başladı. Ona bile bakamadım kaç oy aldım diye.. her fırsatta burdayım. Sayfa hep açık:))

Ama ama ama bizim dilimizde sadece belki diğer takimlardan okuyan varsa onlar için konusuyoruz biz öyle dimi @MiuLego
hahahah tabiki sily cim sinsilik bizim işimiz
Ay bende öyle. Burası beni bdv den kurtardı oh şükür. içim şişiyordu içiiiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…