- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Anladım canım. Ben bu sabah sadece kayısı ve ceviz yedim 9 da , 13:00 te de spor yapacaktım, kötü olmayim diye yemistim. Çocuğun uyku saati ile beslenme sonrası bekleme süresi uymuyor bizim evde deCanım flom,
Şöyle ki spordan en az 45 dk-1 saat önce yemeğini yemiş olmalısın. Miden tıka basa dolu olmamalı yani. Çünkü spor yapacaksın kaslarının bol oksijene ihtiyacı var yani kan dolaşımına. Eğer miden dolu olursa spordan hemen önce yersen beyin mideye yediklerini sindirmeye odaklanıyor ve bol miktarda kan oraya gidiyor ve enerjini o yeni yediğin besinden alıyorsun yağlarından değil o zaman da yağ yakamıyorsun. Spordan 45dk-1 saat önce yemeğini yedin çok ağır şeyler değil sonrasında da metabolizmanı hızlandırıcı içecek tüketebilirsin spora kadar: yeşilçay, türk kahvesi gibi. Ben yarım saat kala türk kahvesi içiyorum. Sporun bitti bu sefer özellikle protein almasın çünkü kasların yoruldu yapılanma içerisinde kas oranının artması için protein ağırlıklı beslenmelisin spor sonrası, sıfır karbonhidrat değil ama biraz karbonhidrat da olabilir. Öncelik protein.
sabah bir şey yememişsin bişeyler yemen lazımdı tabi. 11-11:30 gibi bikle yumurtalı kahvaltılık yiyebilirdin.Anladım canım. Ben bu sabah sadece kayısı ve ceviz yedim 9 da , 13:00 te de spor yapacaktım, kötü olmayim diye yemistim. Çocuğun uyku saati ile beslenme sonrası bekleme süresi uymuyor bizim evde de
KItap haklı,Ben de nefret ederim diyetisyenden. Hiç gitmedim.
Bir kitapta okumuştum. Diyetisyenler robotik gibi diyordu onu ye bunu yeme ve hatta bazı diyetisyenler bilerek kilo verdirmiyor ya da az verdiyor bazısı da hemen verdiriyor kii nasılsa geri alacaksın ve ona gideceksin. Çünkü onlar bundan para kazanıyor. Neden tamamen zayıflatmak istesin tarzı... Çok hoşuma gitmişti. Siz sağlık için gidiyorsunuz ama onlar tamam ticari obje olarak görüyor diyordu vs.
aynen sily istediği kadar bana liste verse ne ki. Kafaya koymadıysam ben bozarım onu.KItap haklı,bende hiç gitmedim, herseyin bende bittiğini düşünüyorum, benim gercekten istememle alakali olduğunu düşündüm ve gercekten öyleymiş bunu da öğrendim yaşayarak
Arkadaşlar araniza katılmak için ne yapmak gerekiyor simdi ilk liste geçerli mi
canım bilgileri yaz senArkadaşlar araniza katılmak için ne yapmak gerekiyor simdi ilk liste geçerli mi
Dimiii söylüyorum hemen de küsüyorlar bildiğin gibi değil.geç cevap ama aklımdaydı cevap vermek , unutmam şükür
bence sadece yemek değil cız konuşmakta yasak olmalı
Maalesef listede yer yok ama açılana kadar takılayım dersen takılabilirsin tabii ki liste dışı herkese açık kapımız...Arkadaşlar araniza katılmak için ne yapmak gerekiyor simdi ilk liste geçerli mi
Ama ama ama bizim dilimizde sadecegeç cevap ama aklımdaydı cevap vermek , unutmam şükür
bence sadece yemek değil cız konuşmakta yasak olmalı
Aaaa yarışmaya mı katıldın biz de verelim oy.Kızlar burdan önce bdv, yemek, geyik takılıyordum. Burdan sonra hiçbir ine doğru dürüst bakamıyorum.. yemek yarışması oylaması başladı. Ona bile bakamadım kaç oy aldım diye.. her fırsatta burdayım. Sayfa hep açık:))
hahahah tabiki sily cim sinsilik bizim işimizAma ama ama bizim dilimizde sadecebelki diğer takimlardan okuyan varsa onlar için konusuyoruz biz öyle dimi @MiuLego
Ay bende öyle. Burası beni bdv den kurtardı oh şükür. içim şişiyordu içiiiim.Kızlar burdan önce bdv, yemek, geyik takılıyordum. Burdan sonra hiçbir ine doğru dürüst bakamıyorum.. yemek yarışması oylaması başladı. Ona bile bakamadım kaç oy aldım diye.. her fırsatta burdayım. Sayfa hep açık:))
hmmmmmmm taktik diyorsunnn
Heralde bi daha katılmam. . Diyette yapamam güzel yemekler.. bi bak canım beğendiğine verirsin oyunuAaaa yarışmaya mı katıldın biz de verelim oy.
Ayy sorma arada trend konulara bakıyorum ama..hahahah tabiki sily cim sinsilik bizim işimiz
Ay bende öyle. Burası beni bdv den kurtardı oh şükür. içim şişiyordu içiiiim.
link at hippocum oylar hippo reyizeHeralde bi daha katılmam. . Diyette yapamam güzel yemekler.. bi bak canım beğendiğine verirsin oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?