Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Leslie 2 fast mile bitti. 15 de mekik çektim. Yarın ben de evde yürüyeyim bir ileri bir geri leslie gibi bari.yuruyus bandının kayısının eşim yapmadı daha.

Şu dolma ile ilgili yorum alabilir miyim?

Spor yaparken vücudum enerji bulamaz diye yedim zaten, öyle iştahla yemedim, zorla yedim. Hafif bir karbonhidrat düşündüm, ekmek yerine dolma yiyin dedim, için 1 kaşığı pirinç bulgur kalanı soğan yeşillik ve domatestir tahminimce.

Bisiklet sürmek guzel bi sey tabiki hem açık havada bi de cocuklar icin sepet alip biz de baslicaz ailecek, birazda ruzgarlarin kesilmesini bekliyoruz
@MiuLego demiş ya kasların sismesin yürüyüş yapacağım diye, koy yerinde yürüyüş yapamıyorum, bisiklet okur musun diye ondan sordum.

Spor oncesi protein agitlikli yesen cok daha iyi olir canim yumurtali salata veya sut yogurt gibi. veya turk.kahvesi yanına 3 hurma çok daha sağlıklı ama bir dolmadan da bir şey olmaz.

florence_N cnm bi yerde duymuştum. . 1 saat yürümekle yarım saat bisiklet aynı kaloriyi yaktırıyor. Yani bisiklet candır :)

Canım erken saat ya bence sorun olmaz. Bir de bugün çarşamba o yüzden gene iyi. Yarın bulgur pirinç kaçamak yeme. Midende iyice şişiyor ya onlar şişkinlk yapıyor. Tertermiz beslenelim artık cumaya bir şey kalmadı.
@MiuLego demiş ya kasların sismesin yürüyüş yapacağım diye, koy yerinde yürüyüş yapamıyorum, bisiklet okur musun diye ondan sordum.
kız leslie işte evde yap dur. Bisiklet de iyi bence.

Ne bileyim sen spor sadece yürüyüş yapacağım diyince ben de mı yapsam falan oldum. Ondan sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…