- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Şu dolma ile ilgili yorum alabilir miyim?Yedim, sabah düzgün bir şey yemedigim için leslie yaparken şekerim düşmesin diye 1 tane domates dolması yedim. 5 kiloluk tencereye 1 sb pirinç 0.5 bardak bulgur koymuştum, kabak, patlıcan karışık. 2 yk içi vardı ama ne kadarı pirinç bulgur bilmem. 1 çay bardağı da yoğurt yedim. Yanlış bişi yapmadım umarım.
Canim ben pirinc bulgur yemiyorum diyete basladim başlayalı.. ama bir dolmadan bir şey olmaz herhaldeŞu dolma ile ilgili yorum alabilir miyim?
Bisiklet sürmek guzel bi sey tabiki hem açık havada bi de cocuklar icin sepet alip biz de baslicaz ailecek, birazda ruzgarlarin kesilmesini bekliyoruzYürüyüş yerine orta hızda bisiklet sursem olur mu?
@MiuLego demiş ya kasların sismesin yürüyüş yapacağım diye, koy yerinde yürüyüş yapamıyorum, bisiklet okur musun diye ondan sordum.Bisiklet sürmek guzel bi sey tabiki hem açık havada bi de cocuklar icin sepet alip biz de baslicaz ailecek, birazda ruzgarlarin kesilmesini bekliyoruz
Şişkinlik derken? Mide ya da barsaklarda mı ödem mı?Canim ben pirinc bulgur yemiyorum diyete basladim başlayalı.. ama bir dolmadan bir şey olmaz herhaldebilemedim ki ama benim fikrimce yemeseydin iyiydi siskinlik yapiyo ya
Merhaba
Sabah
Peynir
Ekmek
Domates
Erik
Ogle
Yemek.yok
Aksam
Fasulye
Yogurt
Salata olacak
Cay hic sevmiyorum.icemiyorum
Karatay 2 ogun yeyin diyor ya 2 ogun yapacagim
Spor oncesi protein agitlikli yesen cok daha iyi olir canim yumurtali salata veya sut yogurt gibi. veya turk.kahvesi yanına 3 hurma çok daha sağlıklıSpor yaparken vücudum enerji bulamaz diye yedim zaten, öyle iştahla yemedim, zorla yedim. Hafif bir karbonhidrat düşündüm, ekmek yerine dolma yiyin dedim, için 1 kaşığı pirinç bulgur kalanı soğan yeşillik ve domatestir tahminimce.
Benim midem şişiyor nefes alamıyorum, ama bağırsakları bilemicem canımŞişkinlik derken? Mide ya da barsaklarda mı ödem mı?
Canım erken saat ya bence sorun olmaz. Bir de bugün çarşamba o yüzden gene iyi. Yarın bulgur pirinç kaçamak yeme. Midende iyice şişiyor ya onlar şişkinlk yapıyor. Tertermiz beslenelim artık cumaya bir şey kalmadı.Spor yaparken vücudum enerji bulamaz diye yedim zaten, öyle iştahla yemedim, zorla yedim. Hafif bir karbonhidrat düşündüm, ekmek yerine dolma yiyin dedim, için 1 kaşığı pirinç bulgur kalanı soğan yeşillik ve domatestir tahminimce.
kız leslie işte evde yap dur. Bisiklet de iyi bence.@MiuLego demiş ya kasların sismesin yürüyüş yapacağım diye, koy yerinde yürüyüş yapamıyorum, bisiklet okur musun diye ondan sordum.
Çok tembelim ben ya işleri çok biriktirir öyle yaparım.Oh oh temiz hatun maşallah sana ya 3 çocukla.. kolay gele
Dolmayla ilgili benim fikrimi biliyorsun bulunca hiç affetmemŞu dolma ile ilgili yorum alabilir miyim?
Ayyyy ayni benÇok tembelim ben ya işleri çok biriktirir öyle yaparım.
Buna çare bulmak lazım ama. İşin içinden çıkamıyorum böyle.Ayyyy ayni ben
Ne bileyim sen spor sadece yürüyüş yapacağım diyince ben de mı yapsam falan oldum. Ondan sordum.Canım erken saat ya bence sorun olmaz. Bir de bugün çarşamba o yüzden gene iyi. Yarın bulgur pirinç kaçamak yeme. Midende iyice şişiyor ya onlar şişkinlk yapıyor. Tertermiz beslenelim artık cumaya bir şey kalmadı.
kız leslie işte evde yap dur. Bisiklet de iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?