- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hmm, miu kaslarini sisirmemek için yürüyüş diyince ben de dedim sismesin, az daha eksik çıkayım, o yüzden sordum. Sonra mazallah şişer mişer seni geçemem.florence_N cnm bi yerde duymuştum. . 1 saat yürümekle yarım saat bisiklet aynı kaloriyi yaktırıyor. Yani bisiklet candır :)
ama yarınlık işte. Sen de dışarıda yürüyecek yer müsait değil dedin o zamaaaaaannnnn leslieNe bileyim sen spor sadece yürüyüş yapacağım diyince ben de mı yapsam falan oldum. Ondan sordum.
Ne zorcaksın canım benim sortevafuk55 ben de tan tersi diye biliyordum ondan yedim. Spora giden yok mu ya, sorsam hocasına.
Yani temizlik yapiyoruz ilk bir hafta çok iyi idare ediyorum herkesin dokugunu topluyorum bir tane bulaşık bile birakmiyorum sonra nasil oluyo bilmiyorum bi bakmisim ev darmadaginik pimpisBuna çare bulmak lazım ama. İşin içinden çıkamıyorum böyle.
Spor öncesi ne yemeliyiz? Sabah kahvaltı ettik, öğlen spor yapicaz ama sabah da az yemişiz. Spor sonrası yemeklere saldırmamak için ne yemeli ve ne kadar yemeli?Ne zorcaksın canım benim sor
Bana diyetisyen yemeklerden 1 saat sonra şekersiz kahve iç sonra yarım saat sonra spor yap spordan sonra sut iç dedi. Biraz geçtikten sonra maden suyu iç dedi.Spor öncesi ne yemeliyiz? Sabah kahvaltı ettik, öğlen spor yapicaz ama sabah da az yemişiz. Spor sonrası yemeklere saldırmamak için ne yemeli ve ne kadar yemeli?
Nasıl tersi canım ben spora gidiyorum :) spor öncesi yarı mm saat önce kahve içmek yağ yakımını hızlandırıyor. Ve spora ac gitmemek lazım hemen öncesinde de yememek lazım kaslar çalışacağı için de protein ağırlıklı beslenmek lazım.tevafuk55 ben de tan tersi diye biliyordum ondan yedim. Spora giden yok mu ya, sorsam hocasına.
Menuleri paylaşabilir misin merak ettim diyetisyen tavsiyesiniSelam kızlar. Bugün diyetisyene gittim hemen dediklerini sizinle paylaşıyorum.
Kilo vermek için ekmeği tamamen kesmek, karbonhidratları tamamen kesmek çok yanlış azaltarak ilerlenmesi gerektiğini söyledi. Ekmek yemezseniz başka şeylere yönelirsiniz dedi. Zaten bir bayan için günlük yarım ekmekten fazla yenmesi gerektiğini söyledi. Haftada bir çikolata yemişin, haftada bir dilim pizza yemişin o senin kilolarını geri getirmez sadece dengeli olacaksın dedi. Öğlen 1 tane hamburger mi yedin akşama sebze yemeği yenmesi gerekliymiş. 3 litre su içilmeliymiş ve en az 1 saat spor yada yürüyüş.Ramazan ayı içinde sahurda kahvaltı menüsü, iftardada akşam yemeği menüleri verdi isteyen olursa paylaşırım beraber yaparız
benim diyetisyen spor öncesi türk kahvesi önermişti yağ yakımını hızlandırıyor diye
ekmek zaten her diyetisyen verir tam buğday ya da tahıllı falan olsun diye de belirtir
ama çoğu diyet listesinde PATATES BEZELYE MISIR yasak
Benim kan değerlerime bakarak beyaz ekmek yemem gerektiğini söyledi
Amann yaa salla ne diploması. Resmen yemeye programlanmış robot gibi geziyordum. Sabah ara öğle ara akşam ara gece arahımm o zaman o daha iyi bilir canım sonuçta onun diploması var
Amann yaa salla ne diploması. Resmen yemeye programlanmış robot gibi geziyordum. Sabah ara öğle ara akşam ara gece araher öğün ne yesem derdi. Beni hiç açmadı diyetisyen
ben de internetten şöyle bir baktım da ben zaten bu kadar kilo alırken bile yemiyordum diyet listesindekkileriAmann yaa salla ne diploması. Resmen yemeye programlanmış robot gibi geziyordum. Sabah ara öğle ara akşam ara gece araher öğün ne yesem derdi. Beni hiç açmadı diyetisyen
ben de internetten şöyle bir baktım da ben zaten bu kadar kilo alırken bile yemiyordum diyet listesindekkileri
Canım flom,Spor öncesi ne yemeliyiz? Sabah kahvaltı ettik, öğlen spor yapicaz ama sabah da az yemişiz. Spor sonrası yemeklere saldırmamak için ne yemeli ve ne kadar yemeli?
Ben de nefret ederim diyetisyenden. Hiç gitmedim.Amann yaa salla ne diploması. Resmen yemeye programlanmış robot gibi geziyordum. Sabah ara öğle ara akşam ara gece araher öğün ne yesem derdi. Beni hiç açmadı diyetisyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?