doğrudur galiba en son herkesinkini kontrol edip oyle paylaşıma ekliyorum zaten.
Evet canim ya ama benim ki iyi değil acaba d vitamini eksikliğinden mi benim d vitamkinim çok düşüktü
Ama seni tebrik ederim önemini atıp eksiye geçtin harikasın kuzum
Baktırmıştım 4 du en son bidaha baktirmadimbaktır canım dvit önemli mutlaka baktır:)
Baktırmıştım 4 du en son bidaha baktirmadim
1 kere kullandım canım aslında ramazan girmeden bi tane daha kullanayimkullandın mı ampül canım mutlaka kullan :)
Yok canim yaa yanlis yazmisim yine 60.5ciktim61,5 çıkığına emin misin geöen gün 1 kilo fazla tartıyordu bu gün 2 kilo olmuş. her zaman boyle kafasına gore tartacaksa değiştir o tartıyı
Canim ya oglum 5de kalkti bir daha uyumadi kafami toplayamiyorum 500gram fazla grldim gecen haftaya gore eski tarti 59.5 yeni tarti 60.5 gosteriyor yeni tartiyi kullancam canim bundan sonra dijitaldir dogru olaneylul7158eylul canım yaa hadii bi teyit et. kaç haftadır yanlış yazıyorsun şüpheye düştüm. 2 kilo mu fazla tartıyor tartın şimdi
@MiuLego
hippotalamus
florence_N
neredesiniz
Cnm geçen hafta 90.8 dim bu hafta 89.7 çıktım.. listeye ekler misin bu seferlik. . Cenazedeyim şimdi pek müsait değilim. .eylul7158eylul canım yaa hadii bi teyit et. kaç haftadır yanlış yazıyorsun şüpheye düştüm. 2 kilo mu fazla tartıyor tartın şimdi
@MiuLego
hippotalamus
florence_N
neredesiniz
Tşk ederim cnm
maalesef ben seni listeye alamayacağım. daha önce de soyledim paylaşımın çok az. liste dışı devam edebilirsin. ya da diğer takımlara geçebilirsin. ben seni liste dışı yarışmayı kabul ettiğin için devam ediyorsun sanıyorum.Benim 2. haftam ama geçen haftam sayılmadıneyse artık gelicek hafta daha iyi bir sonuçla listeye girerim :)
Ayyy insallah yaaa.. Bayrama kadar hedef 60 ve alti :)
Yok canim yaa yanlis yazmisim yine 60.5ciktim
400 gr çıktın mı canım.Cnm geçen hafta 90.8 dim bu hafta 89.7 çıktım.. listeye ekler misin bu seferlik. . Cenazedeyim şimdi pek müsait değilim. .
Ayy vallahi haa cok moralim bozuk kaptanim yaa naptimsa arti ciktimnapcaz seni eylul yaa dikkatli yaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?