Almadın eve daha. Tartısız ev mi olur ya. Koltuk tv den daha önemli tartı.Yağmurlu Ankara sabahından günaydın
Bende öğlene doğru tartılabilirim dijital tartı biraz uzakta böylece yürüyüşte olur
Listeye ekleyiver canım yaa sana zahmet.
Günaydın kızlar
78 kg ile başladığım bu yolda 77,6 ile devam ediyorum. Gelecek hafta kendime hedef koyuyorum ve 76 olmak istiyorum
Bridge yap faydası oluyor diyorlar.Wc bekliyorum, tartilacagim.
kızlar mutlaka listeye ekleyin 12:00'dan önce yoksa bildirim yapmamış sayılıyorsunuz
Gecen cuma kilom 87.400
Şimdiki kilom 86.300
Fark:1100
Yüzde:%1.25
Anka canim ben simdi yeni terazide 61.5geldim ezki terazi 59.5 ben artik yeni teraziyi kullanicam dijital cunki bu terazi. Nasil yapicaz. Malesef 500gr artidaydim dun 1kilo artidaydim
Anka yesa kizlar lutfen nasil olacak bir ayarlayip listeye ekleyin beni de
Bugunde teraziyi kaldircam yerden cabaliyorum cabaliyorum arti cikiyorum demoralize ediyo beni
61,5 çıkığına emin misin geöen gün 1 kilo fazla tartıyordu bu gün 2 kilo olmuş. her zaman boyle kafasına gore tartacaksa değiştir o tartıyıAnka canim ben simdi yeni terazide 61.5geldim ezki terazi 59.5 ben artik yeni teraziyi kullanicam dijital cunki bu terazi. Nasil yapicaz. Malesef 500gr artidaydim dun 1kilo artidaydim
Anka yesa kizlar lutfen nasil olacak bir ayarlayip listeye ekleyin beni de
Bugunde teraziyi kaldircam yerden cabaliyorum cabaliyorum arti cikiyorum demoralize ediyo beni
yesa toplam kiloyu bildirimler bitince hesaplayalım canım. işin az galiba senin bu gün onla mı uğraşıyon
dalidayla ıcırın ilk geldikleri bildirimleri bulailirsin. ben kahvaltı yapacağım.
Yapılacak iş varsa söyle yardım edem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?