sağlık olsun haftaya toplarsın...Ayy vallahi haa cok moralim bozuk kaptanim yaa naptimsa arti ciktim
90.1 çıktı bu tartıda.. -400 89.7 oluyo..400 gr çıktın mı canım.
tmm canım süpersin.90.1 çıktı bu tartıda.. -400 89.7 oluyo..
yettim uleeeen ekliyorum hemen kaptaneylul7158eylul miulegoyu bi dürt canım yaa naptı.
çatladım burda nerdesin yayettim uleeeen ekliyorum hemen kaptan
Şu sınavlar bitsin daha da süper olucam inş..tmm canım süpersin.
Ayyyy anka halimi görsen. Aldım tartıyı işyerinde gittim soyunma odasına soyun et tartın hhahahaha gören ne dicek elimde çantada tartı. Sabah 7:30 da tartınmıştım, 11:30 da tartındım 200 gr fark var. Bu yüzden her cuma tartıyı yanıma alcam. Bir de ilk kez wc çıkamadım her sabah çıkarım aslında düzenli. Ama mide boş diye heralde wc lik bişey de yok bünyedeçatladım burda nerdesin ya
Ayyyy anka halimi görsen. Aldım tartıyı işyerinde gittim soyunma odasına soyun et tartın hhahahaha gören ne dicek elimde çantada tartı. Sabah 7:30 da tartınmıştım, 11:30 da tartındım 200 gr fark var. Bu yüzden her cuma tartıyı yanıma alcam. Bir de ilk kez wc çıkamadım her sabah çıkarım aslında düzenli. Ama mide boş diye heralde wc lik bişey de yok bünyede
Allah kolaylık versin canım.. yaparsın sen güveniyorum sanaŞu sınavlar bitsin daha da süper olucam inş..
hahahaha evet biraz ağır oldu bana taşımasıallah seni 200 gr için değer mi haftaya ekleriz tartıyı da bozcan oralarda
közlenmiş biberKahvaltvaltimi yazayimda aksamina yine derler yazarim kizlar unutuyorum ne yediydim diye dusunup duruyorum
1rafadan yumurta
1tb ekmegi kizarmis
1kase yogurt
3yk lor
4zeytin
Kozlenmis biber
Süper yaa tebrik ederimAyyyy anka halimi görsen. Aldım tartıyı işyerinde gittim soyunma odasına soyun et tartın hhahahaha gören ne dicek elimde çantada tartı. Sabah 7:30 da tartınmıştım, 11:30 da tartındım 200 gr fark var. Bu yüzden her cuma tartıyı yanıma alcam. Bir de ilk kez wc çıkamadım her sabah çıkarım aslında düzenli. Ama mide boş diye heralde wc lik bişey de yok bünyede
Teşekkür ederim canım.. idolum sensin
5 mayısta girmiştim listeye geçen hafta izinli saydı beniçok teşekkürler canım :)
bu arada sen bu hafta listede misin ?
2 hafta doldu mu senin _?
Canım benimde hala eksik d vit.2haftada 1 ampul alıcam artık.o çok etkiliyor.sağol zümrecim sende haftaya bolca eksi görürsün eminimEvet canim ya ama benim ki iyi değil acaba d vitamini eksikliğinden mi benim d vitamkinim çok düşüktü
Ama seni tebrik ederim önemini atıp eksiye geçtin harikasın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?