Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günde en az 5 yorum yapma zorunluluğu var ve ben daha fazlasını yapıyorum, hergün menümü paylaşıyorum ( Kötü beslensem bile), Cuma günüde tartıldım,Menülerini paylaşanlara yorum yapıyorum. Eee hangi şartı yerine getirmedim ben?

@MiuLego harikasın canımmm
Bravo valla azmin zaferi bu işte
Ayyy canım inşallah devamı da gelir hepimiz harikayız
Bravooooo bize kızlar bravoooo liste dışında olanlar dahi her birimiz harikayııızzzz inşallah 1. Oluruz yaaa
Kiyamam kuzum sen yarin kozlersin. Ben tupte yapmak icin sac aldim
Ben de tost makinesinde :)
Ne güzel tablo :)
Selam kizlar sonuclar gayet iyi sampiyonluk geliyor mu
İnci amin kız. @eylul7158eylul ün dediği gibi diyim (ağzın bal yesin dicektim de) ağzın sağlıklı atıştırmalıklar yesin

Kızlaaaarr,
Ay bugün bizim yemekhane coşmuş. Ramazan girişi diye sanırım. Uhuuuu. Epey yedim ama bence sağlıklılarından yedim. Sadece salatabar da sonsuz çeşit vardı.
Gene de iyi tuttum kendimi ama yedim yani. Akşam menü paylaşınca oha demeyin tamam mı Hayır diyip yemediklerimi görseniz beni alkışlardınız

ayy hayırrrr ben seni 5816 bursa sandım. yaaa haftaya daha çok katılımın olursa alırım bu hafta almadım canım yaa. yani alsam diğerlerine haksızlık olacaktı. çok özür dilerim yaa
rica edrim canım. sorun değil.
haksızlık olmasını ben de istemem tatlım.
hayırlısı :) bir dahaki haftaya inşallah

canım hiç bir takım birinci O LA MAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ÖTESİ YOKKKKKKKKKKKKKK

Yaaaaaaaaaa harikaaaa ben anlamıyorum o hesaplamalardan sonucu kestiremiyorum sen öyle diyorsan doğrudur.
YYYYAAAAAAAA ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAAAAAA SSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

as bayrakları as

Kızlar inanamayacaksınız öğlen sütlaç vardı arkadaş ile paylaştık ama ben bir kaşık alınca bile aşırı şekerli geldi

hani çay şekeri bırakır sonra yanlışlıkla birinin çayını içersiniz ya o kötü tad vardı ağzımda ve yiyemedim

arkadaş da dedi o kadar şekerli değil diye

ama bana aşırı şeker geldi

bu benim için büyük başarı

Yaaaaaaaaaa harikaaaa ben anlamıyorum o hesaplamalardan sonucu kestiremiyorum sen öyle diyorsan doğrudur.
YYYYAAAAAAAA ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞAAAAAAAAA SSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN

as bayrakları as

ben de detaylı bakmadım ama bence öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bizde bu kızlar olduktan sonraaaaaaaaaaaaaa

oh oh iyi oluyor ne güzel. maşallah de kız nazar değdirceksin kendine
ben de detaylı bakmadım ama bence öyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bizde bu kızlar olduktan sonraaaaaaaaaaaaaa

12. takım geliyoooor demiştik de inanmamışlardı. bak noldu şimdi

1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-27----
OKUNDU

2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır. cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.----BU CUMA BİLDİRİM YAPILDI

3.)hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.---GEÇEN HAFTA 3 GÜN BU HAFTA TÜM GÜNLER MENÜMÜ YAYINLADIM.

4.)her gün diğer takım uyelerinin menulerini yorumlamak mecburidir.---DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜ VE SPORLARINA YORUMLAR YAPTIM

5.)2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.---HERGÜN YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM

6.)Her gün 5 mesaj yazmak mecburidir. Kaptana bildirmeden uzun sure devamsızlık yapan kişi uyarı alır. davranışını devam ettirirse takım dışı bırakılır.---5 MESAJ VE FAZLASINI YAZDIM

7.)Saat 19,00 dan sonra yemek yasak. ozellikle perşembe gunleri bu kurala bilhassa uyulmasını çok rica ediyorum-- ELİMDEN GELDİĞİNCE UYGULADIM

8.)En az 1,5 lt su ve en az 15 dk spor yapmak mecbur. yapılan sporlar mutlaka menulerin altına not olarak bırakılacak.--EN AZ 1,5 LİTRE SU İÇTİM

9.)2 hafta sabit kalan veya kilo yarışmacı uyarı alır. 3. hafta en az 300 gr vermezse liste dışı bırakılır....--- 1 HAFTADA 400 GR VERDİM

10. yeni uyelerin deneme suresi 15 gündür. yeni uyelerin listeye girebilmeleri için kurallara uyması ve deneme sureleri içinde en az 1 kilo vermiş olmaları gerekir.

TÜM KURALLARA UYDUĞUM HALDE NEDEN SENİ TAKIMA ALMAYACAĞIM BAŞKA TAKIMA GİDEBİLİRSİN DEDİNİZ ANLAMADIM @anka_misali DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMAK İÇİN GİRDİM MESAJINIZLA KARŞILAŞTIM. LİSTEYE GİRİP GİRMEMEM ÖNEMLİ DEĞİL SADECE SEBEBİNİ MERAK ETTİM. BEN CİDDİ ANLAMDA CUMA ZAYIFLAMA GRUPLARINDAKİ LİSTEYE GİRMEK İSTEDİĞİM İÇİN DAHA FAZLA BURADA ZAMAN KAYBETMEYEYİM.

2 HAFTALIK SÜREMDE BANA YARDIMCI OLAN DESTEKLEYEN ARKADAŞLARA , BU GRUBA GELMEMİ SAĞLAYAN yesa 'e SONSUZ TEŞEKKÜRLER. MAALESEF Kİ ADALET SİSTEMİ SADECE ÜLKEMİZDE DEĞİL HERYERDE ÇÖKMÜŞ OLSADA ADALETE OLAN İNANCINIZ HİÇ EKSİLMESİN. BİR HUKUKÇU OLARAK BUNA İNANMAK İSTİYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…