Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım canım canıııım dur sakin ol gitme bir yere. Bak menülerini düzene koyuyorduk yahu. Hemen celallenmeyelim.

Ben zaten demiştim yine birinci olucaz dıye İnş akşam belli olunca guzelce halay çekeriz kilo veren arkadaşlar herkesi tebrik ederim valla süpersiniz İnş ramazan da iyi gelecek bayrama incecik gireriz
Güncel kilou falan değiştir şu adının altında yazan canım aaaa gitti o kilolar artık. Hatta ben de güncelleyeyim

Kızlar, ben kahvaltımı öğlen yaptim, 1 ceviz büyüklüğünde mayasiz hamurdan büyük tava boyunda yufka ile yağsız tavada gözleme yaptım lor ile. Un tam buğday ya da kepekli un, esmer rengi. Köyde degirmen cekiyor. Kalorisini bilemedim, çok müdür acaba? 1 bardak süt, 1 kahve fincanı yağ, 1 yumurta, un. İncecik olmuştu zaten. Farklı bir şey yiyince vicdan yaptım.

Değil bence canım harika:) afiyet olsun

Canım canım canıııım dur sakin ol gitme bir yere. Bak menülerini düzene koyuyorduk yahu. Hemen celallenmeyelim.
Yok canım celallenmedim. Ben sunulan sebepleri kabul etmedim sadece, bunuda görsel olarak kanıtlamak istedim Yoksa kimseye sinirli filan değilim.

Yok canım celallenmedim. Ben sunulan sebepleri kabul etmedim sadece, bunuda görsel olarak kanıtlamak istedim Yoksa kimseye sinirli filan değilim.

canım anka döncem dedi bi baksın bakalım

bi de o maddeleri tam 15 gün boyunca yapman lazım o kadar olmuş mudur? ben de emin değilim

canım anka döncem dedi bi baksın bakalım

bi de o maddeleri tam 15 gün boyunca yapman lazım o kadar olmuş mudur? ben de emin değilim

Canim gelecek haftaya kadar işte yapicaktim ama direk bana seni listeye almayacagim başka gruba gidebilirsin denilince sebebini merak ettim

@__Dalida__
15 Mayıs 2017 günü girmek istediğini belirten mesaj yazmışsın. yani zaten full paylaşım vs her şeyin tam olsa bile 11 gün olmuş. listeye giriş tarihin 2 haziranmış. geçen hafta bildirimde bulunmadığın için bu süre 1 hafta daha uzamış.

16. Mayıs Menü paylaşımı yapılmış 2 mesaj yazılmış diğer menülere yorum yok
17. Mayıs menü paylaşımı yapılmış 8 mesaj yazılmış diğer menülere yorum yok
18. Mayıs menü paylaşımı yok 1 mesaj yazılmış menü yorum yok
19-20 Mayıs hiç giriş yapılmamış
21 mayıs 2 mesaj yazılmış menü paylaşımı ve diğer menülere yorum yok
22 Mayıs geçmiş 3 güne ait menü paylaşımı yapılmış 5 mesaj yazılmış diğer menülere yorum yok. Uyarı almışsın.
23. Mayıs Menü paylaşımı yapılmış 3 Mesaj yazılmış diğer menülre yorum yok
24 Mayıs menü paylaşımı yapılmış 10 mesaj yapılmış menü yorum yok
25 Mayıs Menü galiba bu gün paylaşacaktın onu geçiyorum. 5 mesaj yazılmış menülere yorum yok...

Çok Önemli Not: Mesajlar genellikle sabah yazılmış.

Toplam: 36 Mesaj

Mesajları profilden hesapladım. Çoklu alıntılarla menü yorumu yaptıysan itiraz edip gerekli mesajların linkini atabilirsin...
çok kalabalığız gözümden kaçabilir ama ben adaletsiz davrandığımı düşünmüyorum.

Canim gelecek haftaya kadar işte yapicaktim ama direk bana seni listeye almayacagim başka gruba gidebilirsin denilince sebebini merak ettim

Oyle bi dünya yok... 15 gün deneme süresi var. o zaman herkes kafasına göre takılsın son 5 gün kurallara uysun. ne kadar adaletli olur acaba. bak hiç menülerin içeriğine bile girmedim.

takımın amacı hep beraber birbirimizi motive ederek zayıflamak. günde yarım saat girip 5 mesaj yazıp çıkınca diğer arkadaşara bir faydan olmuyor ki.

Çoklu alıntılarla yorumlar yaptım ama benim daha fazla kanıta ihtiyacım yok. Kurallarada uyduğum için sizin sebepleriniz kabul edilmemiştir. Ya kuralları değiştirirsiniz Sabah-öğle-akşam 2şer yorum yapılsın, yarım saatte 5 yorum yaparsanız geçersizdir diye açıklama düşersiniz. Ayrıca "Yok öyle bir dünya" yazmışınız sanırım anlamadınız beni. İlk hafta geldiğim halde benim hatamdan dolayı cuma günü bildirim yapamadığım için sayılmadı ve bu hafta pazartesiden itibaren tekrar başladım diğer hafta cumaya kadar deneme sürem vardı ama sizin çirkin sözlerinizle karşılaştım. Ayrıca hiç önemli değil güzel uslüpla söyleseniz bir sıkıntı olmayacaktı..

"Haddizatında gayem zat-ı alinizi mehcurdan etmek değil,efkari umumide muhabbet kurmaktı..."

Çirkin üslup mu... Yapmayın Allah aşkına nerde hakaret ettim naptım. O kadar vakit ayırdım mesajlarını saydım. Daha ne yapabilirdim. Uymamışsın işte kurallara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…