Canım canım canıııım dur sakin ol gitme bir yere. Bak menülerini düzene koyuyorduk yahu. Hemen celallenmeyelim.1.)her üye karar defterinin son sayfasını okumak zorundadır. Karar defteri için tıklayın:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-yarismasi-nedir-karar-defteri.154953/page-27----OKUNDU
2.)her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır. cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.----BU CUMA BİLDİRİM YAPILDI
3.)hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.---GEÇEN HAFTA 3 GÜN BU HAFTA TÜM GÜNLER MENÜMÜ YAYINLADIM.
4.)her gün diğer takım uyelerinin menulerini yorumlamak mecburidir.---DİĞER ARKADAŞLARIN MENÜ VE SPORLARINA YORUMLAR YAPTIM
5.)2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.---HERGÜN YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM
6.)Her gün 5 mesaj yazmak mecburidir. Kaptana bildirmeden uzun sure devamsızlık yapan kişi uyarı alır. davranışını devam ettirirse takım dışı bırakılır.---5 MESAJ VE FAZLASINI YAZDIM
7.)Saat 19,00 dan sonra yemek yasak. ozellikle perşembe gunleri bu kurala bilhassa uyulmasını çok rica ediyorum-- ELİMDEN GELDİĞİNCE UYGULADIM
8.)En az 1,5 lt su ve en az 15 dk spor yapmak mecbur. yapılan sporlar mutlaka menulerin altına not olarak bırakılacak.--EN AZ 1,5 LİTRE SU İÇTİM
9.)2 hafta sabit kalan veya kilo yarışmacı uyarı alır. 3. hafta en az 300 gr vermezse liste dışı bırakılır....--- 1 HAFTADA 400 GR VERDİM
10. yeni uyelerin deneme suresi 15 gündür. yeni uyelerin listeye girebilmeleri için kurallara uyması ve deneme sureleri içinde en az 1 kilo vermiş olmaları gerekir.
TÜM KURALLARA UYDUĞUM HALDE NEDEN SENİ TAKIMA ALMAYACAĞIM BAŞKA TAKIMA GİDEBİLİRSİN DEDİNİZ ANLAMADIM @anka_misaliDÜNKÜ MENÜMÜ YAZMAK İÇİN GİRDİM MESAJINIZLA KARŞILAŞTIM. LİSTEYE GİRİP GİRMEMEM ÖNEMLİ DEĞİL SADECE SEBEBİNİ MERAK ETTİM. BEN CİDDİ ANLAMDA CUMA ZAYIFLAMA GRUPLARINDAKİ LİSTEYE GİRMEK İSTEDİĞİM İÇİN DAHA FAZLA BURADA ZAMAN KAYBETMEYEYİM.
2 HAFTALIK SÜREMDE BANA YARDIMCI OLAN DESTEKLEYEN ARKADAŞLARA , BU GRUBA GELMEMİ SAĞLAYANyesa 'e SONSUZ TEŞEKKÜRLER. MAALESEF Kİ ADALET SİSTEMİ SADECE ÜLKEMİZDE DEĞİL HERYERDE ÇÖKMÜŞ OLSADA ADALETE OLAN İNANCINIZ HİÇ EKSİLMESİN. BİR HUKUKÇU OLARAK BUNA İNANMAK İSTİYORUM.
Geçti gitti bitti o artı haftası. Arrrtttıkk yeni bir hafta başlıyooorOoooooo birincimiyizzzben de haftaya daha cok katki veririm insallah uzgunum kizlar hepinizden ozur dilerim yani cok cabaladim ama gitmedi. Gitmedigi gibide arti cijtim
Güncel kilou falan değiştir şu adının altında yazan canım aaaa gitti o kilolar artık. Hatta ben de güncelleyeyimBen zaten demiştim yine birinci olucaz dıyeİnş akşam belli olunca guzelce halay çekeriz kilo veren arkadaşlar herkesi tebrik ederim valla süpersiniz İnş ramazan da iyi gelecek bayrama incecik gireriz
hahahahaha anka ya. banyoda bile eksik kalma buradan@__Dalida__ doncem sana canım. Şu an banyodan yazıyorum
İnş cnm ramazanda dikkat edersek neden olmasın :)
Akşam 45 liği mi yapsak inci?Aynen canim
Değil bence canım harika:) afiyet olsunKızlar, ben kahvaltımı öğlen yaptim, 1 ceviz büyüklüğünde mayasiz hamurdan büyük tava boyunda yufka ile yağsız tavada gözleme yaptım kör ile. Un tam buğday ya da kepekli un, esmer rengi. Köyde degirmen cekiyor. Kalorisini bilemedim, çok müdür acaba? 1 bardak süt, 1 kahve fincanı yağ, 1 yumurta, un. İncecik olmuştu zaten. Farklı bir şey yiyince vicdan yaptım.
Yok canım celallenmedim.Canım canım canıııım dur sakin ol gitme bir yere. Bak menülerini düzene koyuyorduk yahu. Hemen celallenmeyelim.
geldim açtım PC yi bakıyorum hemen. belki de benim gözümden kaçtıYok canım celallenmedim.Ben sunulan sebepleri kabul etmedim sadece, bunuda görsel olarak kanıtlamak istedim Yoksa kimseye sinirli filan değilim.
Yok canım celallenmedim.Ben sunulan sebepleri kabul etmedim sadece, bunuda görsel olarak kanıtlamak istedim Yoksa kimseye sinirli filan değilim.
canım anka döncem dedi bi baksın bakalım
bi de o maddeleri tam 15 gün boyunca yapman lazım o kadar olmuş mudur? ben de emin değilim
Canim gelecek haftaya kadar işte yapicaktim ama direk bana seni listeye almayacagim başka gruba gidebilirsin denilince sebebini merak ettim
@__Dalida__
15 Mayıs 2017 günü girmek istediğini belirten mesaj yazmışsın. yani zaten full paylaşım vs her şeyin tam olsa bile 11 gün olmuş. listeye giriş tarihin 2 haziranmış. geçen hafta bildirimde bulunmadığın için bu süre 1 hafta daha uzamış.
16. Mayıs Menü paylaşımı yapılmış 2 mesaj yazılmış diğer menülere yorum yok
17. Mayıs menü paylaşımı yapılmış 8 mesaj yazılmış diğer menülere yorum yok
18. Mayıs menü paylaşımı yok 1 mesaj yazılmış menü yorum yok
19-20 Mayıs hiç giriş yapılmamış
21 mayıs 2 mesaj yazılmış menü paylaşımı ve diğer menülere yorum yok
22 Mayıs geçmiş 3 güne ait menü paylaşımı yapılmış 5 mesaj yazılmış diğer menülere yorum yok. Uyarı almışsın.
23. Mayıs Menü paylaşımı yapılmış 3 Mesaj yazılmış diğer menülre yorum yok
24 Mayıs menü paylaşımı yapılmış 10 mesaj yapılmış menü yorum yok
25 Mayıs Menü galiba bu gün paylaşacaktın onu geçiyorum. 5 mesaj yazılmış menülere yorum yok...
Çok Önemli Not: Mesajlar genellikle sabah yazılmış.
Toplam: 36 Mesaj
Mesajları profilden hesapladım. Çoklu alıntılarla menü yorumu yaptıysan itiraz edip gerekli mesajların linkini atabilirsin...
çok kalabalığız gözümden kaçabilir ama ben adaletsiz davrandığımı düşünmüyorum.
Oyle bi dünya yok... 15 gün deneme süresi var. o zaman herkes kafasına göre takılsın son 5 gün kurallara uysun. ne kadar adaletli olur acaba. bak hiç menülerin içeriğine bile girmedim.
takımın amacı hep beraber birbirimizi motive ederek zayıflamak. günde yarım saat girip 5 mesaj yazıp çıkınca diğer arkadaşara bir faydan olmuyor ki.
Çirkin üslup mu... Yapmayın Allah aşkına nerde hakaret ettim naptım. O kadar vakit ayırdım mesajlarını saydım. Daha ne yapabilirdim. Uymamışsın işte kurallara.Çoklu alıntılarla yorumlar yaptım ama benim daha fazla kanıta ihtiyacım yok. Kurallarada uyduğum için sizin sebepleriniz kabul edilmemiştir. Ya kuralları değiştirirsiniz Sabah-öğle-akşam 2şer yorum yapılsın, yarım saatte 5 yorum yaparsanız geçersizdir diye açıklama düşersiniz. Ayrıca "Yok öyle bir dünya" yazmışınız sanırım anlamadınız beni. İlk hafta geldiğim halde benim hatamdan dolayı cuma günü bildirim yapamadığım için sayılmadı ve bu hafta pazartesiden itibaren tekrar başladım diğer hafta cumaya kadar deneme sürem vardı ama sizin çirkin sözlerinizle karşılaştım.Ayrıca hiç önemli değil güzel uslüpla söyleseniz bir sıkıntı olmayacaktı..
"Haddizatında gayem zat-ı alinizi mehcurdan etmek değil,efkari umumide muhabbet kurmaktı..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?