Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar sabah ilk tartıldıgımız kilo mu asıl kılomuz :) pek bişey yemedim mezarlıktan dönerken araba da 1 dilim ekmek yedim tartıldım sabahla alakası yok bir litre de su içtim ondan mı acaba

Kızlar sabah ilk tartıldıgımız kilo mu asıl kılomuz :) pek bişey yemedim mezarlıktan dönerken araba da 1 dilim ekmek yedim tartıldım sabahla alakası yok bir litre de su içtim ondan mı acaba
Canım tabi ki sabah tartıldığın ilk kilo. Aç karna tartınıp onu baz almak lazım. Yoksa ohooo gün içinde o kadar çok değişiyor ki kilo

Benim sabah aç kiyafetsiz ile akşam aç kiyafetsiz 1-1.5 kilo farkediyor. Üstün basın da varsa daha çok eder. Ben son leslie 5 tk 68 dakikami yaptım. Ramazanda yapamam sanırım. Yürüyüş bandını eşim yaptırmaz ise 1 ya da 2 mil yaparım belki.

Aramızdan biriydi geçen sorayım dedim de unuttum. Hangi arkadaştı diyetisyeni ramazan için menü verdiydi. İsteyen olursa paylaşırım demişti.. Ne yapsak sahurda?
2 yumurta, 1 bardak süt, domates, yoğurt, 2 dilim de kepekli ekmek yesem. Az yemiş olur muyum?

Avukat arkadasti sanirim, istemistik ben istemistim hatta ama menü paylaşan olmadi

Ceviz peynir zeytin mutlaka eklemelisin

erkenden sporunu da halletmişsin ne güzel

@MiuLego yalniz ben gülmekten yazamıyorum sen 45 ligimi yapsak demissinya bendd yorum yaziyodum dalgasina rmazan ramazan carpilcan diye sen spor dakikasini diyodun dimi
Kız Allah seni hahahaha kafalar gitti he video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)
Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı yapacağım kızlar. Ekmeksiz. Dayanamazsam sonra bakacağım duruma.
Harika bence, fazlasıyla doyarsın.
Küçük oğlum leslie yaparken gelip sarılıp dans ediyor benimle :) mecbur o öğlen uykusundayken yapıyorum. Bir kaç gündür her gün yapınca mahvoldum bugün ama.
Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım

Kız Allah seni hahahaha kafalar gitti he video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)

Harika bence, fazlasıyla doyarsın.

Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım
İşte.. fikir zikir meselesi demekki

Hmm, ekmek yerine yumurtayı 3 e çıkarsam olur mu? Ekmek sonuçta kan sekerimi hızla yükseltip sonra düşürecek, bir işe de yaramayacak. .
Tam buğday ya da çavdar ekmeği de mi kan şekerine bu etkiyi yapıyor?
Sen hakettin o yüzdeyle sonuna kadar canım. Yiyebilirsin. Daha yorum yapamadım verilen kilolara. Hala dalidayı stalkluyorum.

Bugün cuma zaten yoğunsun kuzum tamam bırak artık bence uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…