Canım tabi ki sabah tartıldığın ilk kilo. Aç karna tartınıp onu baz almak lazım. Yoksa ohooo gün içinde o kadar çok değişiyor ki kiloKızlar sabah ilk tartıldıgımız kilo mu asıl kılomuz :) pek bişey yemedim mezarlıktan dönerken araba da 1 dilim ekmek yedim tartıldım sabahla alakası yok bir litre de su içtim ondan mı acaba
Nayiiiiir nolaamaaaazAkşam 45 liği mi yapsak inci?
Avukat arkadasti sanirim, istemistik ben istemistim hatta ama menü paylaşan olmadiAramızdan biriydi geçen sorayım dedim de unuttum. Hangi arkadaştı diyetisyeni ramazan için menü verdiydi. İsteyen olursa paylaşırım demişti.. Ne yapsak sahurda?
2 yumurta, 1 bardak süt, domates, yoğurt, 2 dilim de kepekli ekmek yesem. Az yemiş olur muyum?
Ceviz peynir zeytin mutlaka eklemelisinAramızdan biriydi geçen sorayım dedim de unuttum. Hangi arkadaştı diyetisyeni ramazan için menü verdiydi. İsteyen olursa paylaşırım demişti.. Ne yapsak sahurda?
2 yumurta, 1 bardak süt, domates, yoğurt, 2 dilim de kepekli ekmek yesem. Az yemiş olur muyum?
erkenden sporunu da halletmişsin ne güzelBenim sabah aç kiyafetsiz ile akşam aç kiyafetsiz 1-1.5 kilo farkediyor. Üstün basın da varsa daha çok eder. Ben son leslie 5 tk 68 dakikami yaptım. Ramazanda yapamam sanırım. Yürüyüş bandını eşim yaptırmaz ise 1 ya da 2 mil yaparım belki.
@MiuLego yalniz ben gülmekten yazamıyorumNayiiiiir nolaamaaaaz
Lor yazmayı unutmuşum, ceviz de eklerim. Yoğurdu nereme yerim bilmem ama. Mideyi şişirip yatınca da rahatsız ediyor. Tek tesellüm buralar geçen seneye göre az daha serin.Ceviz peynir zeytin mutlaka eklemelisin
Hadi inşallah. Bana cıssss yeme izni sözün var 1. olursak. UnutmadımSon anda bir sürpriz olmazsa bence 1. yiz kızlar
Küçük oğlum leslie yaparken gelip sarılıp dans ediyor benimle :) mecbur o öğlen uykusundayken yapıyorum. Bir kaç gündür her gün yapınca mahvoldum bugün ama.erkenden sporunu da halletmişsin ne güzel
Bende bol yesillik ve bol su ..Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı yapacağım kızlar. Ekmeksiz. Dayanamazsam sonra bakacağım duruma.
Hmm, ekmek yerine yumurtayı 3 e çıkarsam olur mu? Ekmek sonuçta kan sekerimi hızla yükseltip sonra düşürecek, bir işe de yaramayacak. .Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı yapacağım kızlar. Ekmeksiz. Dayanamazsam sonra bakacağım duruma.
Sen hakettin o yüzdeyle sonuna kadar canım. Yiyebilirsin. Daha yorum yapamadım verilen kilolara. Hala dalidayı stalkluyorum.Hadi inşallah. Bana cıssss yeme izni sözün var 1. olursak. UnutmadımGözüm sadece izinde. Yemicem yoksa, psikolojimi rahatlatcam sadece
Kız Allah seni hahahaha kafalar gitti@MiuLego yalniz ben gülmekten yazamıyorumsen 45 ligimi yapsak demissinya bendd yorum yaziyodum dalgasina rmazan ramazan carpilcan diye sen spor dakikasini diyodun dimi
Harika bence, fazlasıyla doyarsın.Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı yapacağım kızlar. Ekmeksiz. Dayanamazsam sonra bakacağım duruma.
Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptımKüçük oğlum leslie yaparken gelip sarılıp dans ediyor benimle :) mecbur o öğlen uykusundayken yapıyorum. Bir kaç gündür her gün yapınca mahvoldum bugün ama.
İşte.. fikir zikir meselesi demekkiKız Allah seni hahahaha kafalar gittihe video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)
Harika bence, fazlasıyla doyarsın.
Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım
Tam buğday ya da çavdar ekmeği de mi kan şekerine bu etkiyi yapıyor?Hmm, ekmek yerine yumurtayı 3 e çıkarsam olur mu? Ekmek sonuçta kan sekerimi hızla yükseltip sonra düşürecek, bir işe de yaramayacak. .
Sen hakettin o yüzdeyle sonuna kadar canım. Yiyebilirsin. Daha yorum yapamadım verilen kilolara. Hala dalidayı stalkluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?