artık gelecek haftaya bakalım miu cumAy kızlar yok ya normale göre geç saatte tartındım diye böyle. Yoksa sabah artıdaydım yine. Bu hafta herşey belli olcak ama.
Canim hic moralini bozma iyi olmus bence vucudun bu kg bir sabitlesin senin elinden sporundan yoksa yağ kurtulabilir miAy kızlar yok ya normale göre geç saatte tartındım diye böyle. Yoksa sabah artıdaydım yine. Bu hafta herşey belli olcak ama.
Haftaya şov yapmam lazım ama nasılartık gelecek haftaya bakalım miu cum
En azından artı yansıtmaktan kurtuldum eylülüm ama senin kilona çoook sevindim ben. Darısı bu hafta bana.Canim hic moralini bozma iyi olmus bence vucudun bu kg bir sabitlesin senin elinden sporundan yoksa yağ kurtulabilir mi
GünaydııınnnnAy kızlar uyumuş kalmışım ya naptınız bakayım
Günaydııınnnnben ilaçsız bu kafayı yaşıyorum her daim uykulu
Anka bi de sen kaldın :)) yapmayacak mısın kilo bildirimiAfyon yutmuş gibiyim kafam dumanlı
bende sadece yürüyüş yapıcam 10000 adıma tamamlayacağım hergünHaftaya şov yapmam lazım ama nasılkilom takıldı ya da ödem oldu ya da kas oldu. Önerilerinizi bekliyorum kızlar bana yol gösterin. Kendimce asla ağır spor yapmayacağım. Sadece yürüyüş süresi fazla olacak. Mesela 1 saat yürüyüş+evde leslie 5 mil gibi. O kadar.
Listeyi düzenlerken yaparım ben.Anka bi de sen kaldın :)) yapmayacak mısın kilo bildirimi
Artı mı eksi mi onu diyeydin bari çok merak ediyorumListeyi düzenlerken yaparım ben.
Sabah yazmıştım onu 200 gr eksik canım. 67.5 geldim. Çarşamba günü 66.8 dim ilaç mahvettiArtı mı eksi mi onu diyeydin bari çok merak ediyorum
Aynen canım ben de öyle artık.bende sadece yürüyüş yapıcam 10000 adıma tamamlayacağım hergün
Tühhhh keşke çarşamba tartı olsaydıSabah yazmıştım onu 200 gr eksik canım. 67.5 geldim. Çarşamba günü 66.8 dim ilaç mahvetti
sağollllll canıım@MiuLego canim hayirli olsuunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?