Olsun flo inşallah görürsün kendin çok sevinirsin motive olur80 in altında çıkamadım, iftara doğru çıkarım ama geç olmuş olur.
Sanada hayırlı cumalar cnmKizlar hepinize hayırlı cumalar
Bolllll eksiler
Yesa izne çıksın gibi bir şey okudum canım ama heralde ICIR için dedi sen değilsin pardon :)
yok canım niye çıkarayım. paylaşımını çoğaltırsan yesa izne ayrılınca seni alırım dedimNe beni çıkarıyor musınız
Arkadaşlar herkes adını listeye eklesin. (geçen cuma kilosu / bu hafta kilosu/ fark / yüzde) olarak yazıyoruz.
Cumadan sonra giren arkadaşlarımız girdiği tarihteki kilosunu yazacak.
Yüzde şöyle hesaplanır.
(geçen cuma kilosu - bu günkü kilosu) * 100 / geçen cuma kilosu
12. TAKIM 2 HAZİRAN KİLO BİLDİRİMLERİ
1. anka_misali
2.inciakis (73.6/72.2/1.4/1.90)
3. yesa1 (53.0 / 53.1 / 0.1 / -0.18)
4. eylul7158eylul(60.5/59.4/1.1/%1.81)
5. Tevafuk55
6. Miulego
7. Sily (65.3 / 64.3 / 1/ %1.531)
8.db55(56.6/56.4/0.2/%0.3)
9.hippotalamus(89.7/88.6/1.1/% 1.22)
10.5816bursa(72,5/71,8/0,7/%0,96)
11.erdnctugba85
12.umut-16(69,300/69/0,3/%0,4)
13.florence-n
14. ICIR(86.300/85.200/1,1/%1,27)
15.Korhilalp: (59.2/58.5/0.7/%1.18)
Diğer arkadaşlar da listeye eklesin adını arkadaşlar!!
Cnm mıdeler küçülüyor Bı zaman sonra belki ondandırKizlar sabah kahvaltidiyla duruyorum daha gerci aralar yaptim sekersiz sutlac yedim kucuk bir kase bir de sade nescafe ictim aclik hissetmiyorum yaa neolfu bana
Anladım hamiş ya ohhh bende ter boşaltım vallayok canım niye çıkarayım. paylaşımını çoğaltırsan yesa izne ayrılınca seni alırım dedim
Yani rakibin benim anka bende merak ediyorumArtı mı eksi mi onu diyeydin bari çok merak ediyorum
Ayy kuculsun kuculsunCnm mıdeler küçülüyor Bı zaman sonra belki ondandır
Ne beni çıkarıyor musınız
Sağol canım hayırlı cumalar kilo bildirimi yapsana :)Kizlar hepinize hayırlı cumalar
Bolllll eksiler
Maşallah de kndine nazar değdiriceksinKizlar sabah kahvaltidiyla duruyorum daha gerci aralar yaptim sekersiz sutlac yedim kucuk bir kase bir de sade nescafe ictim aclik hissetmiyorum yaa neolfu bana
Dur hemen tartilip geleyim. Unuttum ben onu listede olmayincaSağol canım hayırlı cumalar kilo bildirimi yapsana :)
Maşallah de kndine nazar değdiriceksin
Sansimi denemek isterdim ama bebi kucağımda, sallıyorum, uyuyamadı bugün bir türlü... Kalsın benimki. Haftaya eklenir.oruç olanlar tekrar tartılacak mı arkadaşlar bekleyeyim mi?
17.00 e kadar bekleyeceğim. oruç olanlar tartılsın. farklı çıkarsa beni etiketleyin kızlar.Sansimi denemek isterdim ama bebi kucağımda, sallıyorum, uyuyamadı bugün bir türlü... Kalsın benimki. Haftaya eklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?