Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@umut-16 sen neden boyle az verdin canım.
tevafuk55 sende de bişey var iki haftadır aynısın.
Canım ben çok uzun yıllardır bu kilolara hiç düşmedim ben ona bağlıyorum 8 yıl önce nişanlıyken bile 65 kiloydum. Ben ona bağlıyorum yoksa yediklerim ortada

ya çok iyi yapıyorsun evde gözün önünde olunca hele de birileri yiyince daha zor yememek
Oğlum okulda yiyor maalesef. . Aman yesin napim büyüyünce yiyemicek :)) eşim iftardan sonra teravihe gidiyor çocukları ayarlayıp uyutuyorum falan. . Ders çalış sahur oluyo. . Sahur yapıp yatıyoruz.. ben dün iftarla sahur arasında sadece bi bardak şekersiz çay ve su içtim..

Ben de tam hamile kaldığım kilodayım. Bana da buralarda biraz oyalanacakmışım gibi geliyor.
Inşallah oyalamazsın canım ya çünkü çok sınır bozucu oluyor ben kızıma ki kizim 6 yaşında ilk çocuğum yani 66 kilo ile hamile kalmıştım düşün yani..
Ben de yarın tekrar başlayacağım oruca Allah izin verirse ama ilaçla nasıl olacak bilmiyorum
Ilacla zor olur canım ya iştah yapıyordu değil mi. Çok kalmadı neyse ki bitmesine.

Ben ilk 49 la hamile kaldım 2. ye 52 3. ye 66 ile kaldım.

Evet çok iştah yaptı. Dun mahvoldum aç aç gezdim de bu gün cuma olunca biraz ipin ucunu kaçırmış olabilirim. :

merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum bu yarışa 1.54 boyunda 64 kilodayım sağlık nedeniyle kilo vermem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…