Olsun canım. Çok yedim demene rağmen +200 ise normal, e bir de ramazana alışma haftası.Geçen hafta;55.7
Bugün; 55.9
+200 gr
Bu aralar hiç dikkat etmedim.önce oruç sonra regl derken baya çok yedim.arti çıkmam normal yani
heheheheh süre git gide uzuyorduuuu :)Kızlar eşim iftara gelmeyecekmiş. 18.30 a kadar bekleyeceğim oruç olan arkadaşları.
Ortalamamız çok düşük napayım.heheheheh süre git gide uzuyorduuuu :)
Canım ben çok uzun yıllardır bu kilolara hiç düşmedim ben ona bağlıyorum 8 yıl önce nişanlıyken bile 65 kiloydum. Ben ona bağlıyorum yoksa yediklerim ortada
Bende düşük deyince 0.300 dfalan diyeceksin sandım:)0.89 çıkıyor şu haliyle... Yine iyiyiz de belki az daha sıkarsak 1 i geçeriz
Bu gün cuma abartmadan ye canım.
30 olursa vururum hepiniziBende düşük deyince 0.300 dfalan diyeceksin sandım:)
Ben de tam hamile kaldığım kilodayım. Bana da buralarda biraz oyalanacakmışım gibi geliyor.Canım ben çok uzun yıllardır bu kilolara hiç düşmedim ben ona bağlıyorum 8 yıl önce nişanlıyken bile 65 kiloydum. Ben ona bağlıyorum yoksa yediklerim ortada
Önce almam lazım.. bi kazaya kurban gitmemek için eve hiçbir şey aldırmıyorum :))Bu gün cuma abartmadan ye canım.
ya çok iyi yapıyorsun evde gözün önünde olunca hele de birileri yiyince daha zor yememekÖnce almam lazım.. bi kazaya kurban gitmemek için eve hiçbir şey aldırmıyorum :))
Oğlum okulda yiyor maalesef. . Aman yesin napim büyüyünce yiyemicek :)) eşim iftardan sonra teravihe gidiyor çocukları ayarlayıp uyutuyorum falan. . Ders çalış sahur oluyo. . Sahur yapıp yatıyoruz.. ben dün iftarla sahur arasında sadece bi bardak şekersiz çay ve su içtim..ya çok iyi yapıyorsun evde gözün önünde olunca hele de birileri yiyince daha zor yememek
Kaç gün sürüyo ki senin regl? ?Ben de yarın tekrar başlayacağım oruca Allah izin verirse ama ilaçla nasıl olacak bilmiyorum
2.5Kaç gün sürüyo ki senin regl? ?
Inşallah oyalamazsın canım ya çünkü çok sınır bozucu oluyorBen de tam hamile kaldığım kilodayım. Bana da buralarda biraz oyalanacakmışım gibi geliyor.
Ilacla zor olur canım ya iştah yapıyordu değil mi. Çok kalmadı neyse ki bitmesine.Ben de yarın tekrar başlayacağım oruca Allah izin verirse ama ilaçla nasıl olacak bilmiyorum
Ben ilk 49 la hamile kaldım 2. ye 52 3. ye 66 ile kaldım.Inşallah oyalamazsın canım ya çünkü çok sınır bozucu oluyorben kızıma ki kizim 6 yaşında ilk çocuğum yani 66 kilo ile hamile kalmıştım düşün yani..
Ilacla zor olur canım ya iştah yapıyordu değil mi. Çok kalmadı neyse ki bitmesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?