Hoşgeldin canım ama bizim listemizde maalesef yer yok. Liste dışı yarışmak istersen katılabilirsin ama listeye girmek istiyorum dersen diğer takımlara bi bak canım.merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum bu yarışa 1.54 boyunda 64 kilodayım sağlık nedeniyle kilo vermem gerekiyor.
Bi dene şansınıTüh keşke aç kalsaydım ben de 18:29 da tartınırdım belki eksi çıkardım. Yine de 18:15 gibi bi tartınayım. Gerçi vücudumda litrelerce su var
Ara sekersiz kucuk kase sutlacSabah
1 tabak tomates biber sos
1kizarmis tb ekmegi
1 avyc fistik
1 avucKabak cekirdegi
2 tqrli kasigi sekersiz sutlac
1 salatalik biraz maydanoz kahvaltim bomba oldu
Ay umut nasıl da kilo veremeyenin tam buğdaylı ekmeğiBi dene şansını
oh oh eylülüm harika kız. Sütlaç en en en sevdiğim tatlı şu hayattaAra sekersiz kucuk kase sutlac
Ara sade nescafe
Oglen
Kuru fasulye yesil salata yarim kase yigurt
Aksam
Yarum kase yigurt tarcin zenceful zerdecal
3kidte buyuklugunde kaynamis tavuk eti
Hımm o zaman akşam menümü bekliyorum merakla :)Ben ilk 49 la hamile kaldım 2. ye 52 3. ye 66 ile kaldım.
Evet çok iştah yaptı. Dun mahvoldum aç aç gezdim de bu gün cuma olunca biraz ipin ucunu kaçırmış olabilirim. :
Düşünsene iki gün önce mis gibi sütlaç yaptım ve daha tadını bile bilmiyorumoh oh eylülüm harika kız. Sütlaç en en en sevdiğim tatlı şu hayattafırın sütlaaaaçççççççççççççç
Canım ben de senin gibiyim. Çocukluğumdaki kilolardayım. Yıllardır en en fazla 59 a düşmüşümdür. Ve şuan kilom takıldı gitmiyor bu kilolar hiç normal değil benim için çünkü. Ama ben de yemiyorum yapacak bir şey yok sabredicez. Yorumları okuyorum 4-6 haftaya kadar takıldığı bile olabiliyomuş kilonun. Ama sonra bir anda gidiyormuş.Düşünsene iki gün önce mis gibi sütlaç yaptım ve daha tadını bile bilmiyorumsonuç 100 gr
Orucum canım tartıldım maalesef bir değişiklik yoktevafuk55 sen oruç musun canım.
Inşallah canım ya bi anda düşeriz birincilikler bizım olurCanım ben de senin gibiyim. Çocukluğumdaki kilolardayım. Yıllardır en en fazla 59 a düşmüşümdür. Ve şuan kilom takıldı gitmiyor bu kilolar hiç normal değil benim için çünkü. Ama ben de yemiyorum yapacak bir şey yok sabredicez. Yorumları okuyorum 4-6 haftaya kadar takıldığı bile olabiliyomuş kilonun. Ama sonra bir anda gidiyormuş.
Hadi ya çok ilginç. Neyse yarım saat sonra bi daha tartılOrucum canım tartıldım maalesef bir değişiklik yok
Inşallah canım ya bi anda düşeriz birincilikler bizım olur
Dün kimdi ya iftara yakın daha fazla çıkmıştıHadi ya çok ilginç. Neyse yarım saat sonra bi daha tartıl
Yoğurda 1 çay kaşığı toz şeker ve tarçın serp karıştırmadan ye.. aynı sütlaç :))oh oh eylülüm harika kız. Sütlaç en en en sevdiğim tatlı şu hayattafırın sütlaaaaçççççççççççççç
Kiz surekli cay yazip durma ne aciktim ne susadim sadece cay istiyorumOğlum okulda yiyor maalesef. . Aman yesin napim büyüyünce yiyemicek :)) eşim iftardan sonra teravihe gidiyor çocukları ayarlayıp uyutuyorum falan. . Ders çalış sahur oluyo. . Sahur yapıp yatıyoruz.. ben dün iftarla sahur arasında sadece bi bardak şekersiz çay ve su içtim..
Ya bende orucum çokta aramam normalde ama burnuma çay ve bisküvi kokusu geliyo.. benim için yemekten çok tatlı, bisküvi , çikolata gelir zaten onlar mahvetti beni.. ne zmndır yemiyorum.. bugün azcık yicem iftardan sonra. . Aldırdım oğlanaKiz surekli cay yazip durma ne aciktim ne susadim sadece cay istiyorum
Ben 102 ile başladım doğumdan sonra.. bebeğim 6 aylık fln olunca.. şubatta başladım buraya gelene kdr 93.5 a düştüm. Burada malum 5 kilo verdim tam. . Saolun arkadaşlar..ankacım ellimden geldiğince yazıyorum . bu aralar büyük kız evdeydi haliyle ikisi bir olup evi dağıtıyorlar Ramazan da olunca paylaşım az gibi gelebilir , inanır mısınız bulaşık yıkamadan önce yazıyorum hep zaman ayırmaya çalışıyorum
Hippo sen 90 al başlayıp 80 e grup açıldıktan sonra mı verdin 10 kiloyu yada ne kadar Zaman'da verdin kilo yu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?