Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum bu yarışa 1.54 boyunda 64 kilodayım sağlık nedeniyle kilo vermem gerekiyor.
Hoşgeldin canım ama bizim listemizde maalesef yer yok. Liste dışı yarışmak istersen katılabilirsin ama listeye girmek istiyorum dersen diğer takımlara bi bak canım.

Sabah
1 tabak tomates biber sos
1kizarmis tb ekmegi
1 avyc fistik
1 avucKabak cekirdegi
2 tqrli kasigi sekersiz sutlac
1 salatalik biraz maydanoz kahvaltim bomba oldu
Ara sekersiz kucuk kase sutlac
Ara sade nescafe
Oglen
Kuru fasulye yesil salata yarim kase yigurt

Aksam
Yarum kase yigurt tarcin zenceful zerdecal
3kidte buyuklugunde kaynamis tavuk eti

Ara sekersiz kucuk kase sutlac
Ara sade nescafe
Oglen
Kuru fasulye yesil salata yarim kase yigurt

Aksam
Yarum kase yigurt tarcin zenceful zerdecal
3kidte buyuklugunde kaynamis tavuk eti
oh oh eylülüm harika kız. Sütlaç en en en sevdiğim tatlı şu hayatta fırın sütlaaaaçççççççççççççç

Ben ilk 49 la hamile kaldım 2. ye 52 3. ye 66 ile kaldım.

Evet çok iştah yaptı. Dun mahvoldum aç aç gezdim de bu gün cuma olunca biraz ipin ucunu kaçırmış olabilirim. :
Hımm o zaman akşam menümü bekliyorum merakla :)

Düşünsene iki gün önce mis gibi sütlaç yaptım ve daha tadını bile bilmiyorum sonuç 100 gr
Canım ben de senin gibiyim. Çocukluğumdaki kilolardayım. Yıllardır en en fazla 59 a düşmüşümdür. Ve şuan kilom takıldı gitmiyor bu kilolar hiç normal değil benim için çünkü. Ama ben de yemiyorum yapacak bir şey yok sabredicez. Yorumları okuyorum 4-6 haftaya kadar takıldığı bile olabiliyomuş kilonun. Ama sonra bir anda gidiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Inşallah canım ya bi anda düşeriz birincilikler bizım olur

Kiz surekli cay yazip durma ne aciktim ne susadim sadece cay istiyorum

ankacım ellimden geldiğince yazıyorum . bu aralar büyük kız evdeydi haliyle ikisi bir olup evi dağıtıyorlar Ramazan da olunca paylaşım az gibi gelebilir , inanır mısınız bulaşık yıkamadan önce yazıyorum hep zaman ayırmaya çalışıyorum

Hippo sen 90 al başlayıp 80 e grup açıldıktan sonra mı verdin 10 kiloyu yada ne kadar Zaman'da verdin kilo yu

Kiz surekli cay yazip durma ne aciktim ne susadim sadece cay istiyorum
Ya bende orucum çokta aramam normalde ama burnuma çay ve bisküvi kokusu geliyo.. benim için yemekten çok tatlı, bisküvi , çikolata gelir zaten onlar mahvetti beni.. ne zmndır yemiyorum.. bugün azcık yicem iftardan sonra. . Aldırdım oğlana

Ben 102 ile başladım doğumdan sonra.. bebeğim 6 aylık fln olunca.. şubatta başladım buraya gelene kdr 93.5 a düştüm. Burada malum 5 kilo verdim tam. . Saolun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…