ayyy can damarımdan vurdunspora mı kalacaneve git bence pamuk seni özlemiştir ablan mis gibi yemekler yapmıştır boşver sporu
Yuhayyy can damarımdan vurdunpamuğum evde yalnız napıyo ki
ama yapcam spor banane belki bu hafta mezun olcak kadar kilo bile veririm mezun olurum incim
kız ya olursa.
Olursa da mezun etmem ben etmeden gidemezsinkız ya olursa.
Bdv bir derdim var demek. . Derdi olanlar konu açıp akıl ve destek istiyor.. sende yazıyorsun. . Bu arada site kurallarına uymazsan 1 gün 2 gün 3 gün değişiyor siteye giriş yasaklanıyor. Buna ban yemek diyoruz :))21 mart 2016 imiş ne bileyim diyet falan yazarken internetten buldum galiba
Bende öyle hava atıyordum sonra yedimBen hiç ban yemedim 2008 den beri hurdayım ara verdiğim oldu
Bide bugün yermişim banı
Ben tarhana yapıyorum:)Naber hanımlar
Bugün kızın kursu yoktu işleti halledip bankaya pazara gittim eve gelince yandım resmen
Soğuk bi duş almak istiyorum
Akşama etli patlıcan yemeği cacık geçen günden kalan pilav bunların yanında çorba ne yapıyım bilemedim bi akıl verin hele
tarhana benimde var ama acı almışım eşim içmez zati onuBen tarhana yapıyorum:)
O zmaan terbiyeli şehriye corbasitarhana benimde var ama acı almışım eşim içmez zati onu
Nasıl yapılıyor ???O zmaan terbiyeli şehriye corbasi
Olursa da mezun etmem ben etmeden gidemezsin
mercimek çorbasııııNaber hanımlar
Bugün kızın kursu yoktu işleti halledip bankaya pazara gittim eve gelince yandım resmen
Soğuk bi duş almak istiyorum
Akşama etli patlıcan yemeği cacık geçen günden kalan pilav bunların yanında çorba ne yapıyım bilemedim bi akıl verin hele
Dayanamazsın canımcım zaten tartıya kadar sahurda yediklerini ohhooo çoktan eritmiş olursun. Ekmesiz sahurKızlar benim internet paketi bitti.. bişey sorup kaçıcam.. akşam eşim iftara gelmiyo. .bende mercimek yapim diyorum ama nasıl yapıcam biri sölesin hemen nolur?? Bide lezzetli mi ki o? Bide yarın tartı var sahur yapmasam mı??
Arpa şehriyeyi 1 çay bardağı hafif diri olacak kadar su da pişir başka bir yerde 1.5 su bardağı yoğurt 1 kaşık un ve 1 yumurtayı cirp bu karısına arpa şehriye suyundan koyarak ilistir en sonrada yavaş yavaş ve karıştırarak birleştir kaynayana kadar karıştır en son yağ nane nam naaammmm :)Nasıl yapılıyor ???
Aynen kaptan ya insanları böyle diye diye şişirdiler yıllarca her şeyin doğallığıyla oynadılar..Ekmek Sanki ağaçta yetişiyor.
Allah buğdayı yaratmış biz ekmek yapmışız. Ya da anason yaratmış biz rakı yapmışız o zaman rakı da faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?