Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

21 mart 2016 imiş ne bileyim diyet falan yazarken internetten buldum galiba
Bdv bir derdim var demek. . Derdi olanlar konu açıp akıl ve destek istiyor.. sende yazıyorsun. . Bu arada site kurallarına uymazsan 1 gün 2 gün 3 gün değişiyor siteye giriş yasaklanıyor. Buna ban yemek diyoruz :))

Kızlar benim internet paketi bitti.. bişey sorup kaçıcam.. akşam eşim iftara gelmiyo. .bende mercimek yapim diyorum ama nasıl yapıcam biri sölesin hemen nolur?? Bide lezzetli mi ki o? Bide yarın tartı var sahur yapmasam mı??

Ben tarhana yapıyorum:)

Benim pilavda bana göre değil zaten
oy bende acıktım
Elimde alerjiler var bir aydır falanlar dr a da gitmiyorum kaşınıp duruyorum kaşıntı kremini süreyim azıcık yatayım

Olursa da mezun etmem ben etmeden gidemezsin
edersin ki kıymazsın. Hayır mezun olunca noluyosa ben hep burdayım zaten
mercimek çorbasıııı
Dayanamazsın canımcım zaten tartıya kadar sahurda yediklerini ohhooo çoktan eritmiş olursun. Ekmesiz sahur

Nasıl yapılıyor ???
Arpa şehriyeyi 1 çay bardağı hafif diri olacak kadar su da pişir başka bir yerde 1.5 su bardağı yoğurt 1 kaşık un ve 1 yumurtayı cirp bu karısına arpa şehriye suyundan koyarak ilistir en sonrada yavaş yavaş ve karıştırarak birleştir kaynayana kadar karıştır en son yağ nane nam naaammmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…