hahahaha aklıma çok kötü örnek geldi hahahahahah söyleyemicem midem bulandı kendimdenEkmek Sanki ağaçta yetişiyor.
Allah buğdayı yaratmış biz ekmek yapmışız. Ya da anason yaratmış biz rakı yapmışız o zaman rakı da faydalı
Hadi canimKız sen ona ne bakıyorsun şimdi kalkar spor patlatır o. Bizi yiyor burda. Dağ tırmanışları Wall sit ler wuhuuuuuu
Jiliana başlayasım var ama üşeniyorumKız sen ona ne bakıyorsun şimdi kalkar spor patlatır o. Bizi yiyor burda. Dağ tırmanışları Wall sit ler wuhuuuuuu
Çok merak ettim ne geldihahahaha aklıma çok kötü örnek geldi hahahahahah söyleyemicem midem bulandı kendimden
Yeni ilaca başlamazsam öyle olur inşallahanka kaptan bu arada ilaç vücudundan gitmedi vücudun daha temizlenmedi kimyasal sonuçta su tutuyordur başka etki yapıyordur vs vs. Bak onları tamamen vücudundan bir at pat pat hızla gidecek kiloların..
sabah akşam oruçken nasıl içeyim miu cum akşam bir deniyecem inşallah işe yararoha oha.
o zaman beni yesin gelsin Allah yaratmış ne zararım olacak bütünüyle yesin beni.
Ne bileyim sümüklü böcek tarantula da yesin. Mantığa bak
Bugün kesin iç canım yarın da iç sabah akşam cumaya seni çoook rahatlatıcak bence. Zaten belli ki bu hafta 6 lı rakamlar geliyor incicim gidiyor kilolar maşallah
AMAAAAA YENİLECEKSİN HİHAHAHAHA
Hayır jilliana başlama iyice yorgun düşersinJiliana başlayasım var ama üşeniyorum
Kız biz de Allah ın yarattıklarnı yiyoruz sonuçta. İçerde işliyoruz onu ve bişey oluyor ya sonra. Onu da yesin o zaman hahah. Buğday da işlenmiş gıda o da işlenmiş gıda sonuçta. Aynı mantıkÇok merak ettim ne geldi
AmiiinnnYeni ilaca başlamazsam öyle olur inşallah
Ya sahur ve iftarda işte günde iki kereesabah akşam oruçken nasıl içeyim miu cum akşam bir deniyecem inşallah işe yarar
6 ları görsem bile yinede yenilecek miyimsen kaçsın miu
Kefir iç diyorum inciye wc içinNe içiyorsunuz kızlar
-700 ne ya nerenden veriyon verecek yerde yokHayır jilliana başlama iyice yorgun düşersin
Kız biz de Allah ın yarattıklarnı yiyoruz sonuçta. İçerde işliyoruz onu ve bişey oluyor ya sonra. Onu da yesin o zaman hahah. Buğday da işlenmiş gıda o da işlenmiş gıda sonuçta. Aynı mantık
Amiiinnn
Ya sahur ve iftarda işte günde iki keree
55.2 ydim bugün tartıda canımcım ❤-700 inşallah yarın daha fazla çıkmaz kilom
Kefir iç diyorum inciye wc için
-700 ne ya nerenden veriyon verecek yerde yokoynamıyom ben
belki de şakadır-700 ne ya nerenden veriyon verecek yerde yokoynamıyom ben
Nasil yani ankacimmmmNe içiyorsunuz kızlar
Kefir içiyorlarmış. Sabah akşam iç diye konuşmuşlar da onu merak ettim.Nasil yani ankacimmmm
bak sen nelerde bilirmiş ne planlar da yaparmış ama yinede biraz korktun sendebelki de şakadırgöz korksun belki maksat
oynama da göreyim daha koooskoca 2 gün var kuzum çok başa başız. Bakalım nolcak
Offff ben yapamıcam çünkü spor yapcam beeeen. İşyerinde spora kalcam eve gitmem 9 u geçer o saatten sonra da zaten yapıp yiyemembak sen nelerde bilirmiş ne planlar da yaparmış ama yinede biraz korktun sende
akşama yeşil mercimek yapıcam miu
spora mı kalacanOffff ben yapamıcam çünkü spor yapcam beeeen. İşyerinde spora kalcam eve gitmem 9 u geçer o saatten sonra da zaten yapıp yiyemembenim için de ye kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?